Propunere de excludere TEPARI din comunitate!? Voi ce spuneti?
Postat 23 January 2011 - 04:27 PM
De curand ne-am luat-o si noi cu un nene care avea pretentii de mare domn, cu o comanda data la Autorc destul de consistenta. Dupa ce am adus toate articolele cerute de el pur si simplu a inceput sa ne evite. Nu a mai raspuns la email si telefon.
Acest gen de comportament nu are ce cauta in comunitatea noastra.
De aceea am initiat acest subiect.
Pe scurt: sunteti de acord ca cei care procedeaza asa sa fie exclusi din comumitatea noastra?
Am rugamintea sa va manifestati votul in sondajul initiat.
Multumesc!
Postat 23 January 2011 - 05:38 PM
stima, radu
Custom CNC parts GNS Racing
Postat 23 January 2011 - 05:47 PM
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 23 January 2011 - 08:34 PM
CEN FUN FACTOR MT.
BLUE MARINE 540 S
SPEKTRUM DX 3 s
RANGE ROVER 1/8 REALISTIC NITRO
-----------------------
MODELIST PENSIONAR
Postat 23 January 2011 - 09:37 PM
Postat 23 January 2011 - 11:10 PM
ARU, la Jan 23 2011, 09:37 PM, a spus:
Postat 23 January 2011 - 11:17 PM
ARU, la Jan 23 2011, 09:37 PM, a spus:
Eu consider ca,in afara gestului urat pe care l-a facut respectivul,marea greseala se afla de partea cealalta.Am patit-o si eu de cateva ori bune si pana la urma mi-am impus o mare regula.NU mai lucrez nimic fara avans,indiferent cat de importanta ar fi comanda sau indiferent cat de "serios"beneficiarul.Prefer o afacere mai subtire dar care e sigura.Daca s-ar fi cerut acont la comanda respectiva nu mai scria nimeni aici.Grija mare!
Crede cineva ca excluderea este o solutie?Cine il impiedica sa-si faca un alt cont?
Postat 24 January 2011 - 12:09 AM
Comand un colet de la el si cand il primesc ii fac poze sigilat si desfacut....doar ca,cand il desfac pun 2 cartofi in colet si gata TEAPA cu probe.
Deci,se poate discuta oricat pe tema asta si nu cred ca se ajunge la un compromis,Romanul este inventiv.
Stiu ca e frustrant sa iei o teapa si eu am luat...tocmai din cauza asta imi aleg bine clienti.
PS.Oricum parerea mea nu conteaza,am zis asa doar ca sa va dau de gandit.
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
---------Alexe Gabriel----------
Postat 24 January 2011 - 12:22 AM
In general fac tranzactii doar cu useri pe care ii cunosc.
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 24 January 2011 - 04:52 AM
Consider ca, orice s-ar fi intamplat, un telefon in care explica situatia ar fi rezolvat totul.
Postat 24 January 2011 - 01:24 PM
Maine isi va face altul si va continua.Cred ca problema se reduce la mai multa atentie din partea celor implicati.
In cazul domnului care nu si-a onorat comanda nu are nici o scuza pentru ca orice s-a intamplat trebuia sa se justfice,numai daca nu o fi plecat cumva cine stie unde si nu are cumva internet sau telefon.
Postat 24 January 2011 - 01:33 PM
In cazul persoanelor juridice in schimb, cred ca trebuie sa fie directa excluderea, intrucat aducerea la comanda a unui produs presupune luarea unui angajament (dar nu ii poti lua un avans)... (doar daca prezinta un motiv plauzibil inatarzierii, ca apoi sa si cumpere marfa...)
Eu, ca persoana fizica, daca am pus un produs spre vanzare, am cerut banii in cont persoanelor cu care nu ma pot vedea, ca apoi, dupa verificarea platii in cont, sa trimit marfa.
Postat 26 January 2011 - 12:13 AM
Diesel power, la Jan 24 2011, 01:33 PM, a spus:
In cazul persoanelor juridice in schimb, cred ca trebuie sa fie directa excluderea, intrucat aducerea la comanda a unui produs presupune luarea unui angajament (dar nu ii poti lua un avans)... (doar daca prezinta un motiv plauzibil inatarzierii, ca apoi sa si cumpere marfa...)
Eu, ca persoana fizica, daca am pus un produs spre vanzare, am cerut banii in cont persoanelor cu care nu ma pot vedea, ca apoi, dupa verificarea platii in cont, sa trimit marfa.
Si cine ma rog te retine sa ii iei avans???Uite ce se intampla cand lucrezi fara avans,omul se razgandeste,pt.ca in secunda doi se intalneste cu x sau y,le povesteste ce a comandat el,si bineinteles x sau y,experti cum sunt ei, ii baga omului in cap ca dincolo era mai ieftin.Nefiind restrictionat in nici un fel,omul nostru isi baga picioarele in ea de comanda si isi inchide telefonul o perioada,ca doar n-are nimeni ce sa-i faca,el nu pierde absolut nimic.INSIST pe ideea ca vinovati sunt cei care s-au grabit sa aduca produsele pe comanda fara avans,greseala de neiertat in zilele astea.Drept dovada.....
Postat 26 January 2011 - 12:59 AM
Neekos, la Jan 26 2011, 12:13 AM, a spus:
Si cuvantul dat? Nu are nici o valoare?
Postat 26 January 2011 - 09:38 AM
Pentru mine cuvantul dat conteaza.
Apropo de neplacerea de a spune pe sleau cand ai dificultati, exista e-mail-ul, care exclude din ecuatie rusinea, nervii si reactia de moment. Suntem oameni mari, si avem capacitatea de a intelege situatii si intamplari.
Excluderea teparilor este o responsabilitate mare, pentru ca cine o face trebuie sa fie SIGUR ca acel membru este tepar, si nu o persoana care are momentan o problema. Poti exclude pe cineva si faci un serviciu comunitatii, o feresti de recidiva respectivului, sau poti exclude o persoana care are o problema reala si-i patezi aiurea numele.
Stiu ca am fost evaziv si n-am manifestat o pozitie clara. Indemn insa la o judecata atenta.
Postat 26 January 2011 - 03:09 PM
dragos243, la Jan 26 2011, 02:27 PM, a spus:
Din pacate speta prezentata aici nu poate fi numita tzeapa.Este doar o eroare a vanzatorului,care a acceptat sa aduca in stoc,pe cheltuiala proprie,un produs comandat de un client la un moment dat,fara a solicita acestuia un minim avans,desi produsul respectiv este unul scump si greu de vandut.
Totusi poate fi considerat un caz fericit pt. ca produsul respectiv poate fi vandut ulterior.Ce te faci daca iti comanda cineva,sa zicem,o mobila de bucatarie albastru cu verde si cu niste dungi roz,nu iei avans,o executi,si cand te duci sa o livrezi iti spune ca nu o mai vrea?Sau poate te lasa sa o si montezi,dupa care zice ca nu are bani?Aia tzeapa.....