Astfel, fara ParkMaster-ul de care m-am decis sa ma despart (ghinionul meu cu Multiplex-urile, care dealtfel fac kit-uri absolut frumoase si rezistente), m-am gandit sa umplu golul rezultat la categoria "musca" cu aeromodelul din titlu...Magic 3D.
Un kit la un pret absolut decent (in jur de 300 RON), cu urmatoarele caracteristici:
Anvergura: 1025 mm
Lungime: 950 mm
Greutate: 530 - 580 grame
Incarcare alara: cca 25 g/dmm
Mi-a placut culoarea... :) ...si forma...si pretul, s.a.m.d... :rolleyes:
Pentru motorizare am ales AXI 2217/16 GOLD LINE, iar pentru servo, am mers pe Hitec HS-45HB micro.
Am fost placut surprins de calitatea kit-ului, de la ambalare si pana la finisare, iar manualul (desi nu am avut mare nevoie de el), este printre putinele manuale decente pe care le-am vazut in ultima vreme..si da, chiar nu contine multe greseli gramaticale :rolleyes:.
Constructia nu pune probleme deosebite, decurgand pe linia clasica a majoritatii ARF-urilor din balsa, insa cuvantul de ordine este migala...este extrem de delicat, avnd in vedere greutatea din specificatii...pana si servo-urile care comanda ampenajul trebuie sa se multumeasca sa stea jumatate afara...
Pe scurt, in 4-5 ore l-am adus la starea din fotografii (a fost montat si trenul care insa nu apare), urmand sa-l definitivez in acest weekend "plin de soare"...daca pentru ESC, o sa sap in debara si o sa gasesc ceva pe la 30A, nu sunt inca hotarat ce elice sa-i pun (nu mai zic daca se merita con)...un slowflyer poate? Astept sugestii... :rolleyes:
In rest, promit poze cu varianta finala si poate un filmulet cu maiden-ul pentru concluziile finale...daca ne permite vremea... :rolleyes:
Fisiere atasate
-
IMG00040_20110121_1157.jpg (157.61K)
Number of downloads: 119 -
IMG00041_20110121_1157.jpg (172.52K)
Number of downloads: 117 -
IMG00043_20110121_1459.jpg (148.04K)
Number of downloads: 124