typer, la 08 December 2011 - 04:59 PM, a spus:
Gigi, e clar, te apuci de jeturi ... ^_^)
explicatia e ca sunt prost facute, d-aia aterizeaza asa prost, daca erau bine facute aterizau ok.
machete machete da nu le tencuiesti si le faci catedrale si te miri de nu zboara.
am vazut machete care zboara de mama mama
in fine e greu la machete, sper sa nu supar pe nimeni. asa ca ignorati-mi rautatile, si eu vreau o macheta :) .
Nu sunt prost facute .. ce spun eu am vazut la campionate mondiale si europene si alea sigur nu erau prost facute sau ma rog nu toate.
Biplanele si triplanele au inaltime mare si banuiesc ca si centrul se muta mai sus, au trenurile destul de inguste si de aici balanganeala stanga dreapta - am vazut si aterizari super dar mai putine si l-am vazut si pe cel care o data aterizase O.K. iar a doua oara a avut o mica problema.
De jet-uri nu ma apuc ca cica o sa "bage " si la noi lege ca la nemti cu maxim de decibeli iar daca la un benzinar cum avem noi ii mai pui o canistra, rezo ceva in loc de toba mica, la jet nu mai ai ce sa pui decat doape in urechi la primarul din zona ( doape facute din suluri de ... euroi) - plus ca iar ajungem la psta perfect nivelata pe care sa poata rula modele cu jamba pe fata la viteze mari.
Ma batea gandul sa incep o macheta dar nu am timp nici de un depron ... basca ca nefacand nici odata asa ceva e super aventura ca sa nu zic inconstienta .
Daca liptul betelor de la fuselaj incanta si pacaleste in prima faza si te face sa te crezi modelist fara cusur dupa aceea e jale ... torsionari, cocoloase, rateuri si scursuri la vopsit ... nici nu vreau sa ma gandesc .
Fiecare cu ce stie .... si stima celor care stiu - ii urmarim atent ( si acum asteptam poze de la un coleg sa vedem si noi cum a infoliat :blush: - bine, rau nu conteaza ca se intampla si la case mai mari ) !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !