Modelism - RHC Forum: Cafeneaua F4C - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cafeneaua F4C Discutii generale ce nu se incadreaza topicurile de constructie

#241 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 21 April 2011 - 11:24 AM

Atentie ca,de maine,are liber sa va raspunda.Nu stie modelism dar ii plac masinile ; vezi cantarea "Ma numesc Corina
si-mi place masina".Ala micu zice sa-i cumparam un buggy cu piston de minim 26 cm( cubi !).
Bine ca zboara si....insectele !
0

#242 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 21 April 2011 - 01:01 PM

Baftosule.
Dar ce te faci daca se intoarce exotica? Ar fi interesant de vazut pe unde scoti camasa.
Libertate tuturor necuvantatoarelor.
0

#243 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 21 April 2011 - 09:12 PM

Vezi postareadan_mitea, la 21 April 2011 - 01:01 PM, a spus:

Baftosule.
Dar ce te faci daca se intoarce exotica? Ar fi interesant de vazut pe unde scoti camasa.
Libertate tuturor necuvantatoarelor.

Pai de ce sa-si scoata camasa? Pistonu e mai jos.

Da' cu libertatea cuvantatoarelor, cum ramane?

Flypol, astept cu nerabdare primul post al Corinei, pariez ca o sa iasa halimai mare. Eu ma duc la Tariceni sa va astept; duminica asta sunt acolo. Daca vii si tu, da un semn.
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#244 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 April 2011 - 03:54 PM

Duminica asta exclus! As vrea eu dar trebuie sa ne punem bine cu "dansul"( cred ca-i place aeromodelismul.Dane,din fericire nu se mai intoarce,prea-i place de gipsan.
0

#245 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 23 April 2011 - 11:46 PM

CRISTOS A INVIAT!
No brain, no headache.....
0

#246 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 April 2011 - 07:01 AM

Adevarat a inviat!
0

#247 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 April 2011 - 10:20 AM

Am luat lumina si m-am gandit la voi! Sa aveti sanatate si sa nu va pierdeti dragostea pentru "Oratanii"!
Paste fericit!Marius,Corina,Flypol
0

#248 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 27 April 2011 - 09:49 PM

La inceputul filmului din postul de aici, e un uliu sau mi se pare?

http://www.rhcforum....post__p__476806
 "Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#249 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 April 2011 - 10:47 AM

E un pasarar destul de mare.Sigur nu e de pe la noi;e mult mai mare.Frumos!
0

#250 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 April 2011 - 10:56 AM

O parte din "Cafenea" pleaca maine la RR sa se dea in "stamba",sa muste putin din libertate,sa zboare pana nu mai poate,sa uite de rautatile lumii,sa bea JD cu prietenii,sa faca mici si....sa vina cu dureri de spate,modele rupte....
dar ce amintiri( ma credeti ca eu n-am fost niciodata la Vama Veche? O iubesc prin cantarile lui Tudor Chirila).Cam asa e si Rapa... o cantare domoala peste dealurile Sebesului( asta dupa ce vom fi plecat,noi turbatii, duminica pe la casele noastre-pana atunci "paine si circ".
0

#251 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 April 2011 - 06:15 PM

Pentru Flypol Rapa Rosie a fost un fiasco.Futaba s-a "futabizat".N-am crezut ca tehnica poate sa taie asa din scurt elanul si optimismul.Hai ca elanul e bun de mancat dar : optimismul!?In viata mea nu mai fac prostia sa joc totul pe o carte;sa merg in jungla de frecvente doar cu un Tx6/2,4GHz(de fapt jucaria care nu m-a tradat miciodata).
E posibil sa nu poti "bindui" 3 receptoare 617 Fasst ? Raspunsul :nu!Sistemul e bun.E posibil ca dupa ce a trecut frontul de ploaie si a fulgerat de vreo 2 ori ,aproape, sa
cada emitatorul? Poate.Revenim la celebra replica a lui Iov: Da de ce sa mi se intample numai mie? Raspuns: pentru ca ma enervezi! Am zburat putin si "aventuros" in 40Mhz
si.....am renuntat.Poate alta data........Oricum,vineri,a fost frumos! Oameni faini,atmosfera calma!
0

#252 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 05 May 2011 - 12:36 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 05 May 2011 - 11:53 AM, a spus:

Eu visez la un Zero cu motor radial ca sa vezi cum "pufaie" pe tevile de evacuare pe rand - cand pe stanga , cand pe dreapta.

Eu visez la un AN2 tot cu un radial si la un B17 cu torsul a 4 bucatele motorase scale. (daca tot a venit vorba cu ce visam, mi-am expus si eu oftatul :) )

Aceasta postare a fost editata de protheus: 05 May 2011 - 12:36 PM

"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#253 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2011 - 12:55 PM

Daca-i radial, musai sa fie Moki. Nimic, nimic, nu suna ca un Moki.
Bafta multa.
0

#254 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2011 - 01:22 PM

A zis sefu' sa va spun ca ,pana atunci, o sa iasa Wilga 1/4 cu motor radial 62cmc/4T ASP.E ofticat de Rapa Rosie si a zis ca nu mai posteaza nimic pana cand nu termina avionul cu 4 aripi de f4c.Trimitem "uratului de aero" din Targu Jiu panglica de vant promisa numai daca isi schimba "moaca".A mai zis ca nu mai zboara in locurile unde vine domnul DJANDREJ care,desi e un baiat finut si excelent acrobat,ii poarta ghinion.Trebuie sa scriem ceva la "Dialoguri interzise" care sa smulga o replica "mormantala" domnului
Bogdan Stancu de care trebuie sa ne fie frica deoarece e "un tip sacru" pentru noi.
Dialoguri interzise.Bai, Mariusica,ce dracu facea "oratania" de era Flypol vesel toata ziua? Cafea.Si altceva? Fuma ierburi tainice in "sanctuar".Droguri? Nu ,de tuse,mai avem.Da eu nu fumez.Tu trebuie sa scrii ce facem ca sa ne cunoasca lumea.Salariu ne da? Mie nu ,tie pe 25 cand fericeste tot poporu'.Tie-ti da ceva? Indemnizatia de tuse.
Da ce s-a intamplat la Rapa Rosie? I-a trasnit cel de sus statia Futaba.Si n-a zburat! Nu.De ce?Cred ca de oftica.A zis ca s-a scarbit de sportul asta! Eu cred ca nu ,poate,cum zice el," de beutura,femei,fumat,soferit,pictat mobila,tv,stiri,net,mancat alune,facut gratar,mers prin ploaie,proiectat nazbatii,da de modelism sigur nu,poate mort.Fereasca sfantu! Io zic sa te duci in "sanctuar "cu un JD-u.De 2 ore asculta cantarea aia cu Willie Nelson-For all the girl.....Bai pustiu,"oratania" ii purta noroc!
0

#255 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2011 - 02:03 PM

Corino, spune-i lu' sef-tu sa nu se astepte la minuni numa' dupa 2 ore de Willie Nelson. Mie mi-a iesit dupa 3 luni, ca deh, tineretea-i tinerete si erau multe de pomenit acolo...

Fata tatii, pe tine nu te pomeneste sefu' printre melodiile alea? Nu cumva de la asta o fi fost ghinionu'?

Si mai spune-i Corina tata, ca daca merge sa zboare cu statii de-astea care indeamna la gerontofilie, asa-i trebe, daca nu isi cumpara o statie adevarata, de firma, ieftina, harnica si devreme acasa.

Citeaza

e "un tip sacru" pentru noi
sau sacral?...

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 05 May 2011 - 02:04 PM

0

#256 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2011 - 02:33 PM

Vezi postareaBogdanStancu, la 05 May 2011 - 02:03 PM, a spus:

Corino, spune-i lu' sef-tu sa nu se astepte la minuni numa' dupa 2 ore de Willie Nelson. Mie mi-a iesit dupa 3 luni, ca deh, tineretea-i tinerete si erau multe de pomenit acolo...

Fata tatii, pe tine nu te pomeneste sefu' printre melodiile alea? Nu cumva de la asta o fi fost ghinionu'?

Si mai spune-i Corina tata, ca daca merge sa zboare cu statii de-astea care indeamna la gerontofilie, asa-i trebe, daca nu isi cumpara o statie adevarata, de firma, ieftina, harnica si devreme acasa.
sau sacral?...

0

#257 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2011 - 03:10 PM

Buna ziua dl.Bogdan Stancu.Va multumesc pentru ca ne-ati raspuns bland.Are si T8FG dar a zis ca pentru Rapa Sebes e buna si T6EX.A zis ca ii e dor de o parola cu dumneavoastra si ca si-ar dori sa va intalniti la festivalul domnului Enache unde ne va aduce si pe noi "macar de decor".L-a traznit "CDS" ca nu ne-a dus la Sebes desi ne-a
promis.A zis ca nu e bulevard pentru copii si "gagici incepatoare"( eu!?).Cred ca s-a zgarcit sa ia doua camere la hotel( eu puteam sa sta cu Marius ).Si iara i-a tras-o "CDS"caci a fost "harmalaie de tineret" si n-a putut dormii toata noaptea dupa ce n-a putut manca seara "talpa aia de Pfeffersteak fara piper de la o vaca din jurasic dezgropata de arheologii amatori din Sebes in ultimele rupturi de rapa dupa ploile de primavara". Domnul Bigfoot a declarat ca ultima aterizare de Wilga,fara motor,a fost proba de mare maiestrie si de-a dreptul tupeu (din partea lui Flypol)sa intoarca modelul in vant la 360 grade si sa-l puna jos la un metru distanta( sefu' a zis ca nu a auzit uralele multimii desi le merita).Nu stie la cine si-a lasat Pittsul de la dl.Zozo.Crede ca la marele lui prieten dl.Giro Zoli( trebuie sa zic :Fie-i numele vesnic pomenit!)Am misiunea sa-l salut pe dl.Dan Mitea( oriunde ar fi el) cu ocazia casapirii lui BinLaden fost prieten cu sefu' si cu Gaddafi.
Trebuie sa transmit dl.Pitts ca "rafu" e aproape invelit cu coveral si daca se enerveaza pe lumea asta mizerabila ,o sa-l zboare la Alba.Acum e la Ghimbav si se da cu Wilga mare sa se "racoreasca" dupa ce l-a vizitat garda de finante.Corina.( Normal era frumos sa scriu "A dumneavoastra,Corina " dar nu se cade.)
0

#258 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2011 - 06:45 PM

Corina, draga, sper sa-i ierti unui mos exprimarea prea neprotocolara, iti multumesc, tie si sefului pentru gandul cel bun. Sunt alaturi de el si sufar pentru ca nu a putut zbura, dar, a cui este vina ca s-a zgarcit la o camera si s-a privat de compania ta care i-ar fi purtat noroc? Greselile se platesc, vezi BinLaden si alti psihopati furiosi.
Inchei rugandu-l sa nu se caliceasca, inca o data, cumparand facatura de ASP ci, sa lase JD-ul, sa stranga cureaua cu cinci gauri si sa cumpere un motor adevarat: Moki. Si, nu in ultimul rand sa-ti dea o compensatie baneasca substantiala pentru ca sa-i ierti ratacirea si sa-i porti noroc in continuare.
Sa fiti vesnic tineri si frumosi.
0

#259 Useril este offline   djandrey 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 600
  • Inregistrat: 15-June 09
  • Interests:Automodelism , Aeromodelism , IT

Postat 05 May 2011 - 08:19 PM

Vezi postareaflypol, la 05 May 2011 - 01:22 PM, a spus:

A zis sefu' sa va spun ca ,pana atunci, o sa iasa Wilga 1/4 cu motor radial 62cmc/4T ASP.E ofticat de Rapa Rosie si a zis ca nu mai posteaza nimic pana cand nu termina avionul cu 4 aripi de f4c.Trimitem "uratului de aero" din Targu Jiu panglica de vant promisa numai daca isi schimba "moaca".A mai zis ca nu mai zboara in locurile unde vine domnul DJANDREJ care,desi e un baiat finut si excelent acrobat,ii poarta ghinion.Trebuie sa scriem ceva la "Dialoguri interzise" care sa smulga o replica "mormantala" domnului
Bogdan Stancu de care trebuie sa ne fie frica deoarece e "un tip sacru" pentru noi.
Dialoguri interzise.Bai, Mariusica,ce dracu facea "oratania" de era Flypol vesel toata ziua? Cafea.Si altceva? Fuma ierburi tainice in "sanctuar".Droguri? Nu ,de tuse,mai avem.Da eu nu fumez.Tu trebuie sa scrii ce facem ca sa ne cunoasca lumea.Salariu ne da? Mie nu ,tie pe 25 cand fericeste tot poporu'.Tie-ti da ceva? Indemnizatia de tuse.
Da ce s-a intamplat la Rapa Rosie? I-a trasnit cel de sus statia Futaba.Si n-a zburat! Nu.De ce?Cred ca de oftica.A zis ca s-a scarbit de sportul asta! Eu cred ca nu ,poate,cum zice el," de beutura,femei,fumat,soferit,pictat mobila,tv,stiri,net,mancat alune,facut gratar,mers prin ploaie,proiectat nazbatii,da de modelism sigur nu,poate mort.Fereasca sfantu! Io zic sa te duci in "sanctuar "cu un JD-u.De 2 ore asculta cantarea aia cu Willie Nelson-For all the girl.....Bai pustiu,"oratania" ii purta noroc!

Pei avand in vedere si luand in considerare ca sunt o persoana care va port ghinion.O s-a fac tot posibilu sa ajung la toate intalnirile modelistice ce se vor tine. :)

Cu Mareee...Respect djandrey cu y :good: :wacko:
ON-AIR
TX : Spektrum DX9
ParkZone VisionAire - Electric
F3P Mustang 3D - Electric
Multiplex Twister EDF - Electric

OFF-ROAD
Traxxas TRX4 4WD - Electric
0

#260 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 May 2011 - 08:22 AM

Pentru prietenul DJ Andrey.La nervi,urmarind diferite statistici, omul mai vorbeste si prostii.Am vreo 12 modele de zburat asa ca ne putem intalni fara griji,oriunde;nu ramanem cu "ochii-n soare".Corina s-a folosit de prilej,ca toate fetele,sa atraga atentia;studiase albumul meu de poze.Poate va intalniti pe Facebook.
Tot respectul meu pentru tine si talentul tau.Ne vedem la HF ?Eu merg.
0

#261 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 May 2011 - 08:52 AM

Vezi postareaflypol, la 05 May 2011 - 03:10 PM, a spus:

Normal era frumos sa scriu "A dumneavoastra,Corina " dar nu se cade.)

Ce mai e normal astazi?! Ca frumos....

D_M: ce bosorogule, bea banii tai? Cum sa fie prost sa lase JD-ul, ce, ala e de lasat? :clapping:

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 06 May 2011 - 08:54 AM

0

#262 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 May 2011 - 10:35 AM

Atentie sporita!!! Ne invadeaza femeile modelismul!!! Expl.Ioana de la Rapa Rosie( frumusica si canta bine);face si "modelling" adica modelism.Viata noastra,din linistea de club englez exclusivist,o sa devina un Las Vegas zgomotos,plin de "sex frumos",haine de fitze,redbuleala,mall-uire,scandal tv,.Se duce dracu' savoarea unui JD sorbit pe indelete intre "lorzii zborului".Mai si vorbesc intre ele cum sa ne ingradeasca si sa gatuie ,incet ,incet,putinele privilegii pe care le mai avem.Le dai o mana si-ti sechestreaza....pentru uz propriu. Unde e libertatea noastra? Vreau sa vina "oratania asiatica " inapoi ; macar nu era feminista!!!!!!
Dialoguri interzise(extras din 12.02.2011) Domnu'Dorin ,de ce e nevoie de femei pe lumea asta? Ca sa ne inmultim;fara ele nu se poate.Asta stiu,dar...Ce nu-ti convine?
Ma uit si la maica-mea;"trage" toata ziua ,cum spuneti dumneavoastra,"ca un cal", si la camp,si la vaci,ne spala,ne face de mancare,o mai ia si peste "moaca" de vine tata beut
de la crasma(carciuma),rabda toate prostiile lui frate-su si ma mai are si pe mine."Am auzit ca atunci cand fac copii urla de durere dar le place" ! Monumentala replica!
Mariusica a facut un calambur-cam asa se cheama literar-care se va afisa in "sanctuar".Si cand facem aeromodele si ne mai intra cianoacrilat in ochi,urlam de durere dar...
ne place,place ,place.....(vezi talentatii de la Roua).
0

#263 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 May 2011 - 04:32 PM

Sunt Corina.Cerem sfatul.Flypol s-a inchis de vineri in "sanctuar" si ne-a trimis acasa injurand "coveralul"( "bagami-as ceva in porcaria asta capitalista").I-a zis lui Marius ca daca moare taica-su il ingroapa in coveral(de altceva nu e bun) ca-i pacat sa strice lemnul "sfant" romanesc pe cosciug.Cred ca are nevoie de sfaturi si ii e rusine sa ceara deoarece a fost incantat la inceput.Se pare ca i-a "torsionat" aripile si nu s-a intins cum trebuie.Pe fuselaj noi ne-am uitat si cum a zis maestrul Marius,nu arata rau.Se pare ca lacuit cu PUR/2K si e prea greu. Oricum uraste imperialismul minus dragul nostru prieten Dan Mitea.RAF-ul e foarte frumos.Face poze .
Am si vesti bune:ne -a dat bani de costume de sport si ghete de turism deci sigur ne ia la Alba la "festivalul dl.Enache"!!!
A zis ca ,acum de 9 mai(ziua europeana), nu e mandru ca e roman si european din cauza lui Victor Socaciu,fost coleg de liceu,care ,pe langa ca e un dobitoc ,mai face si politica si propune si legi tampite ca aia cu dublarea filmelor spre tembelizarea poporului roman ,spre binele poporului nostru destul de alfabetizat.A zis ca sa dubleze filmele la analfabetii de pe str.Sacelelor ,de unde se trage dumnealui, unde cel mai inalt act de cultura era fotbalul in spatele casei.A zis ca sa-si aduca aminte de prof.Homoceanu de la liceul 4 si sa-si dea palme in fiecare dimineata .
0

#264 Useril este offline   rad_gaby 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 09 May 2011 - 06:11 PM

Vezi postareaflypol, la 09 May 2011 - 04:32 PM, a spus:

Sunt Corina.Cerem sfatul.Flypol s-a inchis de vineri in "sanctuar" si ne-a trimis acasa injurand "coveralul"( "bagami-as ceva in porcaria asta capitalista").I-a zis lui Marius ca daca moare taica-su il ingroapa in coveral(de altceva nu e bun) ca-i pacat sa strice lemnul "sfant" romanesc pe cosciug.Cred ca are nevoie de sfaturi si ii e rusine sa ceara deoarece a fost incantat la inceput.Se pare ca i-a "torsionat" aripile si nu s-a intins cum trebuie.Pe fuselaj noi ne-am uitat si cum a zis maestrul Marius,nu arata rau.Se pare ca lacuit cu PUR/2K si e prea greu. Oricum uraste imperialismul minus dragul nostru prieten Dan Mitea.RAF-ul e foarte frumos.Face poze .
Am si vesti bune:ne -a dat bani de costume de sport si ghete de turism deci sigur ne ia la Alba la "festivalul dl.Enache"!!!
A zis ca ,acum de 9 mai(ziua europeana), nu e mandru ca e roman si european din cauza lui Victor Socaciu,fost coleg de liceu,care ,pe langa ca e un dobitoc ,mai face si politica si propune si legi tampite ca aia cu dublarea filmelor spre tembelizarea poporului roman ,spre binele poporului nostru destul de alfabetizat.A zis ca sa dubleze filmele la analfabetii de pe str.Sacelelor ,de unde se trage dumnealui, unde cel mai inalt act de cultura era fotbalul in spatele casei.A zis ca sa-si aduca aminte de prof.Homoceanu de la liceul 4 si sa-si dea palme in fiecare dimineata .

Eu zic ca, (virgula), Corina asta care posteaza este un alter-ego a lu' flypol. Adica flypol are dubla personalitate si si-o dezvolta pe-a treia.

Hai cu Rafu' , free Willy!
0

#265 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 May 2011 - 06:16 PM

Vezi postarearad_gaby, la 09 May 2011 - 06:11 PM, a spus:

.........Eu zic ca, (virgula), Corina asta care posteaza este un alter-ego a lu' flypol. Adica flypol are dubla personalitate si si-o dezvolta pe-a treia......

Ai o logica iesita din comun, parol!....felicitations!!!.. :drinks: .....da' cum de ai ghicit????..... :wacko:
0

#266 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 May 2011 - 06:22 PM

............... si ne-a trimis acasa injurand "coveralul"( "bagami-as ceva in porcaria asta capitalista")............Se pare ca i-a "torsionat" aripile si nu s-a intins cum trebuie.................

Draga Corina, zi-i lu' nen'tu de Flypol ca daca se ducea cu gandul cu 30 de ani in urma, isi aducea aminte de matase (se poate cumpara si acum la metru), de emailita (si asta se ma face rost), de sfanta pensula si gata impanzirea aripilor!....cu mirosul de neconfundat al atelierului de aeromodele de odinioara!....
Procedura care necesita un timp mai indelungat de acoperire/uscare.....dar la fel de spectaculos ca materialele "moderne".....
0

#267 Useril este offline   DAC 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 495
  • Inregistrat: 08-February 11

Postat 09 May 2011 - 07:40 PM

PITZULE, spune te rog, va fi " deranj " mare la Moldova, la inceputul lui iunie ?
0

#268 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 May 2011 - 09:18 PM

Vezi postareaDAC, la 09 May 2011 - 07:40 PM, a spus:

PITZULE, spune te rog, va fi " deranj " mare la Moldova, la inceputul lui iunie ?

:lol: ...what's all about?.... :o
0

#269 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 May 2011 - 07:45 AM

Flypol s-a inchis de vineri in "sanctuar" si ne-a trimis acasa injurand "coveralul"( "bagami-as ceva in porcaria asta capitalista")
Pai du' si ajuta-l sa-si gaseasca acel ceva, ca ramane coveralu' nestricat.

0

#270 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 May 2011 - 08:20 AM

Buna dimineata.Ma numesc Morosan Corina,sunt studenta la Universitatea Brasov,design industrial ;lucrez la programul Promobila Antica din fabrica si in paralel tin legatura cu grupul de prieteni, zburatori, Flypol Aerogrup,1-2 ore pe zi.Am 22 ani si nu sunt asa cum m-a descris sefu in gluma.Noi ,eu si Marius Grigorut, ii tinem de urat dl.Dorin
si mai dereticam in sala de constructii "sanctuarul"din firma.Trebuie sa tin legatura si cu prietenii care urmaresc ulii din Sf.Gheorghe siTg.Secuiesc ;eu vorbesc si limba maghiara. Marius lucreaza la aeromodele vineri si sambata.Eu n-am cunoscut-o pe tailandeza dar oamenii spun ca era fata harnica. Ne cenzureaza daca scriem pe forumurile de modelism dar,oricum,e frumos.Vom merge si noi la intalnirea de la Alba Iulia.Dialogurilor interzise sunt venite din discutiile de la atelier. Seful le strange in calculator ca intr-un jurnal.Seful zice ca sunt pentru mai tarziu cand vom fi si mai singuri decat acum, in "vagauna asta secuiasca".Cred ca le scrie sa atraga atentia ca existam.Imi spune sa inchei cu cuvintele: sa fiti iubiti.
0

Arata acest topic

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou