flypol, la 12 February 2011 - 03:33 PM, a spus:
FlypolAerogrup,dupa alte nazbatii facute in ultimii 2 ani,infiinteaza compartimentul diplome,ordine si medalii,cu sarcina de a premia (mai in gluma,mai in serios) oameni deosebiti,dragi noua,pentru fapte deosebite( premiile muzicale sunt autoservire de pe YouTube-luna februarie PowerPlay :Dido/Santana-Feel like fire)
Premiile lunii februarie:
- RealDesign : pentru ca aluat in serios actiunea cu leopardul plus o poza de catalog:
diploma " Imi pasa....deci exist!" si 4 x 0,75 lit Cabernet Valea Calugareasca(sa trimita adresa/expeditie curier platita)
- Gicosu : pentru ca-i pasa de caini apropiatii omului si a dovedit cu fapte:
diploma " Imi pasa...deci exist !" si 4 x 0,75 lit. idem ca mai sus( mai are un premiu: tricou XXL Flypol Salvati Leopardul )
- Bitex : pentru abordare serioasa a ajutorarii uliilor cu ideea donarii 2% din profit( se lucreaza la lista asociatiilor serioase de protectie a pasarilor rapitoare
expl.Peregrinus ) 1x 0,5 lit Jack Daniels cu pahar (adresa,curier,etc.)
- Pitts : pentru initiativa cu renuntarea la apelativul :domnule,doamna,stimabile....etc.protocolare si acceptarea de apelative dragi noua: Marius draga,Bogdane prietenar
drag,bai amice!,iubitilor,nebuni ce sunteti,maestre( si alte aflate pe forum: japitza,zeghe,gioarsza, s.a - adorabile in contextul folosirii).
diploma: "I-mi pasa(de aeromodelismul romanesc)....deci exist!" si obiect ridicol din lemn.
- Trupa F4C : pentru curajul de a-si zbura propriile creatii si pentru ca iubesc ulii soricari
diploma "I-mi pasa ...deci exist!" si cate un tricou FlypolXXL.
Sunt bucuros si onorat in acelasi timp !
Multumesc din suflet.
Sa uitam de curierat insa si sa ne pregatim de o intalnire pe plaiuri montane cu aer curat si soimi cu privire agera scrutand cerul limpede precum albastrul de Voronet, intalnire la care ca in vechime sa facem schimb si de experienta dar si de produse - pe baza de troc !
Deci dau 1,5 galon vin de Bolentin ( capsunica sau ananas dupa unii ) contra 4 x 0,75 lit Cabernet Valea Calugareasca
Imi aduc si pocalul de argint pe care il folosesc numai la evenimente deosebite alaturi de oameni deosebiti - sau sa iau ulceaua de lut de Horezu la care tin la fel de mult ?
P.S.
mai sa fie ... de cand folosesc numai carburant CollPower am uitat ce este ala litru ... galon si iar galon !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !