Modelism - RHC Forum: Cafeneaua F4C - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cafeneaua F4C Discutii generale ce nu se incadreaza topicurile de constructie

#151 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 21 March 2011 - 08:16 PM

Vezi postareaflypol, la 21 March 2011 - 06:59 PM, a spus:

Englezeasca am gasit dar arat ca dracu' cu ea in cap!
Domnu, domnu, nu va suparati! Credeti ca sunteti mai frumos cu o nemtoaica pe cap?
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#152 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 22 March 2011 - 08:26 AM

Ce raspuns sa mai dau la replica prietenului Bogdan Stancu ? "Poate?" Eu colectionez tot felul de tampenii care au in ele oarece simboluri.Ideea este sa pilotez RAF-ul imbracat cat de cat ca un pilot din primul razboi : casca de piele am,
ochelari asisderea,geaca de piele( gasim prin talciocuri) ,celebra esarfa alba de matase( are thailandeza;o cumpar ca de imprumut....nu se cunoaste la asiatici).Pantalonii sunt o problema dar se rezolva.Oricum ridicolul va fi la un pas de valoarea ansamblului sau la un pas de valoarea kitch-ului.Risc.Casca are ca scop sa creeze o atare atmosfera.Asa patiti ,domnilor,cand aveti de aface cu romantici incurabili bolnavi de simbolism,rataciti intr-un timp ireal care se tot intoarce.......... "Binecuvantati animalele si copii" indiferent de varsta lor !
Bine ca zboara si....insectele !
0

#153 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 22 March 2011 - 09:09 AM

Flypol, eu ti-as recomanda altceva pentru WW1 daca tot vrei sa fie treaba-treaba, uite aici.
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#154 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 March 2011 - 06:26 PM

Vazut.placut.......ce ramane de facut...platit,avut !Da... nu se va speria leopardul ?
0

#155 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 March 2011 - 05:27 PM

A plecat dintre ei si Liz Taylor.A fost o parte din tineretea mea.Nu mi-a placut in mod special.Eu eram fan Richard Burton( vezi noaptea Iguanei....plus Ava Gardner;asta da tun de femeie).De ce Burton?Impreuna cu Peter O'Tool erau doi alcoolici de clasa.Zicea O'Tool :"Cand beau eu si Dick se schimba fata Angliei" replica monumentala pe care am incercat sa mi-o insusesc dar insa n-am gasit partener de pahar serios si cu calificare;va amintiti de "Becket" ? Eu da."Cleopatra"? Noroc cu Burton!.Oricum: Dumnezeu s-o odihneasca.Oamenii acestia ,de fapt,nu mor niciodata!Mi-am adus aminte de Willie Nelson :"For All The Girls We've Loved Before" : Vivien Leigh,Ava Gardner,Rita Hayworth,Greta Garbo,Marlene Dietrich,Ingrid Bergman,Audrey Hapburn,Liz Taylor .......Sa ne bucuram ochii de ce mai e in viata: Sharlize Teron,Scarlet Johansson,.... si toate "orataniile" in viata pe care le-am cunoscut( nu insistati,un domn nu povesteste de damele din trecutul sau prezentul lui-poate in biografia romantata a lui Flypol care va incepe cu: "La inceputul lui '53,pe o zapada inalta de se blocasera bivolii in grajd si inghetase apa in fantana de opt metri,intr-un prapadit de sat agatat de o coasta de deal sterp,se nastea,acompaniat de urletul surd al sufletului maica-si,FLY,care,dupa ani si ani de trai modest,il va avea de fiu pe Paul,zis POL,copil dotat dar fara drag de zbor si astfel prin anii 2008 iesea strigatul de inalt si libertate : FlyPol!La nastere ursitoarele de bine au ramas inzapezite prin secuime dar celelalte au ajuns si i-au urat:
" Vei duce o viata modesta,monotona,trudita si plina de griji,pentru ca esti capricorn te va lovi des dragul de ceilalti,n-o sa poti avea sefi de treaba asa ca vei fi propriul tau sef si-ti vei da de lucru pana la epuizare"."Dansul" care vazu de undeva de sus marsavia opri lucrarea si zise: "Ho,boalelor! Da omul asta nu va avea parte de distractie,entertainment,tranteli,incurcaturi amoroase,aburi de rachie,aventurele picante,bani,slujba buna la stat,noroc la Loto,masinutze sclipicioase?" Ele : "Nu ca e prea mult de bine. In cel mai bun caz il facem aeromodelist si-i dam o nevasta iubitoare care sa-l inteleaga." Si uite asa crescu Flypol si incepu epopeea zborului din frageda pruncie spre ciuda dusmanilor si bucuria vanzatorilor de ARf-uri.Nor ca una din ursitoarele de bine,inpiedicandu-se la poarta,ofta; "Si- va avea prieteni pe Bogdan Stancu,Dan Mitea,Gicosu,Teo,RD,Zoli Giro,....Jd......si pe toti cei ce-i suporta derapajele"
0

#156 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 March 2011 - 08:56 PM

Eu totusi fac un "voodoo" de bine dar daca ni-l scufunda libienii pe "Ferdinand"? Numa acum bag de sama ca suntem un popor cam belicos.Pazeste-i doamne pe marinari si pe aeromodelisti!
0

#157 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 March 2011 - 09:24 AM

Stiu ca se cauta si m-am straduit sa vin in ajutorul imbolnavitilor de ale constructiei.
Strang solicitari,pentru a face un transport cat mai eficient, pentru:
PLACAJ MESTEACAN Nokkaan Finlanda clasa A modelism /aviatie
grosime 0,8 mm format 1520x1520 44,6 euro plus TVA / coala
grosime 1 mm format 1520x1520 51,8 euro plus TVA / coala
grosime 2 mm format 1520x1520 66,5 euro plus TVA / coala
Comada minima pentru un transport eficient 20 coli.Avans minim.70%.Pretul include ambalajul si transportul la Brasov.
Transportul spre doritori : Fancurier(organizat de FlypolAerogrup).
Ocazia e buna fata de lista am obtinut 8% discount luand pe persoana fizica strict pentru modelism.
Intentia ar fi sa facem prima comanda in 2 saptamani.Telefon: 0744532747 sau dorinfeldioreanu@yahoo.in
0

#158 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 March 2011 - 09:26 AM

Stiu ca se cauta si m-am straduit sa vin in ajutorul imbolnavitilor de ale constructiei.
Comada minima pentru un transport eficient 20 coli.Avans minim.70%.Pretul include ambalajul si transportul la Brasov.
Ocazia e buna fata de lista am obtinut 8% discount luand pe persoana fizica strict pentru modelism.
Intentia ar fi sa facem prima comanda in 2 saptamani.Telefon: 0744532747 sau dorinfeldioreanu@yahoo.in

0

#159 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 March 2011 - 09:31 AM

Iar am clapat anapoda!Scuze! Macelaritzi-ma!
1.Inscris pe lista Flypol Aerogrup 3 coli 1 mm x 51,8
3 coli 2 mm x 66,5
1 coala 0,8 mm x 44,6 total: 399,5 plus TVA =459,38 Euro
0

#160 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 25 March 2011 - 10:01 AM

Placaj de aviatie puteti comanda si la HOLWER - este furnizor de materiale si accesorii pentru mobilier ( PAL. MDF, Blaturi,Furnir etc)si au depozite si in Romania - in Bucuresti sigur.
Este unul din furnizorii nostrii si venind la birou la noi a vazut modelele mele pe suportii de pe perete si mi-a spus ca au placaj de aviatie ( colile sunt mari - nu stiu exact dar se apropie de cea a PAL-ului 2,7x2m). Nu au pe stoc aduc doar la comanda .

Un beneficiar de al lor a comandat 50 de placi ... am ramas surpins si mi-am zis " cineva trece pe productie de serie la modele " .... nimic mai fals - era proprietarul unor pensiuni care si-a facut placutele cu numarul camerei, cu meniurile la
bucatarie si alte chestii de afisaj ... tot asa taie laser, inscriptionate etc .
Deci puteti solicita informatii ( cantitati, pret etc ) :
Holver.ro

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 25 March 2011 - 10:02 AM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#161 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 March 2011 - 11:40 AM

Superbuna informatia.Eu cautam la naiba-n praznic!Comparam,analizam,solicitam oferta.Eu sunt interesat.Oare aduce si 0,8?Intreb si va informez.
0

#162 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 March 2011 - 05:12 PM

Despre placaj si alte materiale.La sfatul prietenului Real Design am intrebat la Holver.Au in Austria placaj de modelism si alte utilizari,clasa BB si BC(la fel de bun dat fiind ca oricum il finisam sau invelim in folie) tei sau mesteacan import Rusia( bun-rusii fiind cunoscuti pentru lemn de mesteacan gros de clitate). Preturile sunt mai bune decat direct din Finlanda: BB 0,8 mm 17,3 euro/mp+TVA ; 1 mm 19,6 euro/mp +TVA ; 2 mm 24 euro/mp + TVA preturi CIP depozit Brasov.Ne vor transmite si formatele dar in
principiu au standardele 2500x1250,1500x1500,2000x1000(care ar fi ideal).Clasa BC (adica o fata B si dosul C )e mai ieftina cu 6%( cred ca in multe aplicatii ar fi bun).
Trebuie comandat si platit cu 15-20 zile inainte de necesar.Clasa AB si AA e enorm de scumpa si cred ca nu merita( ajunge la preturile cu mult peste retailerii de modelism).
Am decis sa cumpar 2 coli de proba ( format 2x1m) 2 mp BB de 0,8 mm- bag de seama ca-l au undeva aproape caci vine in 10 zile.Multumesc dl.Gigi...Cine n-are b.....(in sensul intelepti)sa-si cumpere !
0

#163 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 25 March 2011 - 09:26 PM

Vezi postareaflypol, la 25 March 2011 - 11:40 AM, a spus:

Superbuna informatia.Eu cautam la naiba-n praznic!

Cum nene? TU sa nu fi stiut ca HOLVER are h.q. in Brasov? Tz tz tzz...
Ce e drept, mie-mi trebuie niste placaj ordinar de 4mm (fag, plop, etc) sa-mi fac o cutie de transport la o bijuterea de planorash ce mi-a intrat in batatura dupa multe strofocari... Stii pe undeva? Chestia e ca nu mi-ar trebui chiar o coala intreaga...

PS

Lu soatza mea i-a placut mesajul cu aia cu ochii mov - Dumnezeu s-o odihneasca...
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#164 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 March 2011 - 09:08 AM

Sinistru e ca eu cumpar lunar materiale de la Holver :laminate de brad.panouri imbinate din brad,placaj de plop 4 mm(pentru spate de mobila) dar niciodata n-am intrebat de placaj de aviatie(nu era in oferta curenta).Drept e ca eu lucrez cu mult lemn masiv import si nu m-a preocupat subiectul.Oricum sursa e buna.Am comandat 0,8 si va informez cum e in 10 zile.
Valteras draga nu pierde vremea facand cutii!FlypolAerogrup face cutii de transport modele(orice dimensiune) din rama rasinoase si panouri de placaj plop 4mm- pentru prieten gratis daca trimit dimensiunile si compartimentarea dorita.
0

#165 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 March 2011 - 06:32 PM

Vezi postareaflypol, la 27 March 2011 - 09:08 AM, a spus:

Valteras draga nu pierde vremea facand cutii!FlypolAerogrup face cutii de transport modele(orice dimensiune) din rama rasinoase si panouri de placaj plop 4mm- pentru prieten gratis daca trimit dimensiunile si compartimentarea dorita.

Draga shoimarule! Iti raman indatorat pentru solicitudine! Nu-mi trebuie gratis nimic, ca nu am noroc de ce primesc de pomana! Insa, daca pot sa cumpar de la tine bucatile de placaj ce-mi trebuie, m-ai salva de la a da banii pe o foaie intreaga si de la a stoca resturile ce nu-mi trebuie.
Cutia o sa fie ceva de genul 1,55m x 25cm x 15cm.
Daca pot sa-mi si tai la tine fetzele ce-mi trebuie, mi-ar fi de ajutor, caci aici nu am (inca) spatiul si sculele trebuincioase. Baghetele si alte maruntisuri trebuincioase le iau de pe la Hornbach.
Iti multumesc si sa sti ca nu am uitat de cablul multifilar ce ti l-am promis.
0

#166 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 March 2011 - 06:59 PM

Sunt gata panourile placaj/rama rasinoase 4 buc plus capace 2 buc.Cum le vrei finisate? Mai trebuie insurubate cu suruburi 3x50 (sunt in punga).Poimaine se pot livra!
0

#167 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 March 2011 - 10:32 PM

Nene, esti dus complet! Io nici nu am definitvat "proiectul" inca! Ma iei total prin surprindere! Acuma daca se dovedeste ca trebuie sa schimb cate ceva, io ce fac?!
Nu e cinstit!

Ce ti-e dom'le, cu astia cu ulii si cu leoparzii lor?...
0

#168 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 29 March 2011 - 02:41 AM

Daca nu aveti batrani, sa va cumparati. Va dau eu solutia: faci modelul dupa cutie.
Sa fiti iubiti.
0

#169 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 29 March 2011 - 07:53 AM

Cutia se face dupa dimensiunile spatiului de bagaje din compartimentul CFR.Dupa aceea se fac modelele care sa intre in cutie.Asa faceau pe vremuri planoristii.Mai nou faci cutia dupa spatiul din masina personala.Dupa ce faci cutia proiectezi modelul care sa intre in ea.
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#170 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 March 2011 - 08:55 AM

Asa e. Stiu din experienta proprie. A se vedea un subiect mai vechi, mai ales inceputul articolului din mesajului #26...
0

#171 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 29 March 2011 - 09:20 AM

Vezi postareaValteras, la 29 March 2011 - 08:55 AM, a spus:

Asa e. Stiu din experienta proprie. A se vedea un subiect mai vechi, mai ales inceputul articolului din mesajului #26...

Am citit si, intre altele, am vazut ca ai...." ... si o mica torsiune geometrica de aprox. 0,5 grade..." (incheiat cititul.)
O intrebare: torsiunea aerodinamica cum mai este??!!??......
No brain, no headache.....
0

#172 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 March 2011 - 10:35 AM

Cutia n-are nici o "torsiune geometrica"(termenul de torsiune-rasucire implica geometria in spatiu;modificarea formei unui obiect in jurul unei axe ,obisnuit longitudinala ,care implica o forta aplicata la periferie si avand ca brat distanta de la punctul de aplicare la axa) Lada e dreapta ca lumanarea.Sau ....ceva nu se leaga.Cred ca nu e vorba de mine!
Oricum,oricand,orice,oriunde...........apelati:Flypol....ulii sunt bine dar leopardul e inca inchis in zoo( Brasovul ca zoo- ma cutremur).
Dialoguri interzise.Ne incainim pe zi ce trece.Ieri am livrat mobila la un tip destept( numai desteptii cumpara mobila de la Flypol).Etajul 7.Mobila incomoda ,scarile inguste.Cu ce? Cu liftul!Vecin nervos iesit la plimbat catzel;fatza tipica de pensionat inainte de termen iesit din carapacea inghetata a etajului 6."Mobila nu se cara cu liftul!Puneti mana idiotilor si carati pe scari.N-am timp sa astept dupa voi! Cereti salarii si geme lenea-n voi!" Firesc a urmat replica secuilor : " Sa scuzati va rog daca noi gresim"." Ce scuze mai,vorbeste bine romaneste si da drumul la lift!"
A urmat: pumn scurt intre ochi,picior scurt in fund catzel,scandal,politie,proces verbal,platit profitul pe mobila,replici : " Scuzati sefu' da am vazut negru in ochi". " Nu-i nimic....lumea se inraieste pe zi ce trece,bine ca la noi in secuime e pace ".Juniorul a iesit din spital.E mai bine.Ulii sunt bine ,leopardul.....
0

#173 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 March 2011 - 10:50 AM

Am gasit" subiectul mai vechi'.Turbare !!!! Replici de vis!!! Curcubeu de limbaj colorat!!! Ce vremuri,ce vremuri!
Azi caram si restul de mobila! Acelasi lift...Aceiasi secui....Ce ne rezerva viitorul.Injuratul face bine sanatatii !
In RO 70% suferim de depresii ! O fi adevarat?
0

#174 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 30 March 2011 - 09:55 AM

Pfai ce lucrari de arta...nici nu mai am curaj sa scriu nimic prin topice sa nu deranjez artistul in timpul lucrarii.

PS: Cand eram mai mic, m-am apucat si eu de mobila, dar dupa ce am cazut prin singura banca facuta de mine, m-am retras din domeniu. :)

Aceasta postare a fost editata de protheus: 30 March 2011 - 09:58 AM

"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#175 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 March 2011 - 10:24 AM

Protheus prietene, vezi: "Mobila si durere".Baga un ochi pe net la Promobila Antica( sponsorul meu,adica eu) si calculeaza un profit net de 8-12%( durere.............).Eu sunt producator ;pana in magazine e cale lunga:dealerul importatorului 2%,importatorul adauga 250%,depozitarul zonal(sa zicem Franta)130%,magazinul 200%.Un dulap pictat pleaca de la mine cu 360 euro si ajunge in Strasbourg acasa la iubitorul de ebenistica 2340 euro( si inca zice merci).
Nenea Flypol se alege cu 50 euro( asta in conditiile cele ai bune) si cu satisfactia ca da salarii modeste la 20 secui.
La seriile pentru Norvegia.........drama.Dupa un TIR de 70 mc.livrat raman : un Suchoi 29 de la Sebart si un PH FS400 in 5 cilindri( asta daca imi impun sa nu mananc 2 saptamani decat urzici de pe malul Oltului).
Toti spun sa deschid magazin pe direct in Franta.A doua zi iti da foc fiscul francez si te asteapta la colt 3-4 importatori ce cotroleaza zona in care "respiri ".Legea junglei trebuie respectata.Satisfactia? Inca nu m-au "batut" pe piata chinezii;dar ziua nu e aproape!
0

#176 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 March 2011 - 10:26 AM

A...noroc cu saracu' leopardu' Da si daca scapa?!!!!
0

#177 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 March 2011 - 11:37 AM

Stiu si eu cum e cu adaosurile, ca fix in domeniul acesta al cifrelor lucrez eu, momentan. Cel mai mare adaos apare la un importator unic pe o piata oarecare si la vanzarea finala catre client, ceilalti doar ciupesc cat sa traiasca.

Apropo, superba mobila, mi-a luat ceva timp sa o analizez pe toata :pardon: .
0

#178 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 March 2011 - 06:15 PM

Sunt fericit ca-ti place produsul meu.Sunt frumusele si ma bucur de ele.Am facut pana acum 7900 corpuri diverse in diferite stiluri si toate mi-au fost dragi.Junioru' mai rade uneori cand pun sigla pe cate o mobila si-i cant:" Adio! Visul frumos s-a terminat"....Poti vedea si site-ul Rotechim.Nu fac reclama deoarece nu primesc comenzi decat peste 6 luni.
0

#179 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 March 2011 - 06:48 PM

E posibil sa fi exportat mobila si spre Belgia? Ca intr-un orasel mic de langa Charleroi, in magazinul de unde si-a luat sora mea mobila, era expus un set de bucatarie foarte asemanator ca stil, dar pretul pentru bucataria intreaga, cu tot cu uneltele procesului de gatire (plita, cuptor, masina de spalat vase etc) era undeva la 16.000 euro.

Vezi postareaprotheus, la 30 March 2011 - 09:55 AM, a spus:

Pfai ce lucrari de arta...nici nu mai am curaj sa scriu nimic prin topice sa nu deranjez artistul in timpul lucrarii.

Apropo, ma refeream in topicele de constructie de la modelele F4C, aici oricum am sa mai deranjez, nu ma las asa usor :) .

Aceasta postare a fost editata de protheus: 30 March 2011 - 06:52 PM

0

#180 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 30 March 2011 - 09:49 PM

De cand nu mai am atelierul de mobila nu ma mai intereseaza mobila facuta de altii asa ca imi cer scuze pentru sinceritatea din minutul asta...
Pun o poza cu turturica pe care o am acum pe geam (in realitate e o pereche care are cuib in acel fost ghiveci de flori si e vorba totdeauna doar de doua oua si nu dupa mult timp de doi pui, pe pervazul ferestrei...) si revin cu rugamintea de a ne ajuta cu cateva date ca pentru lenesi adica adresa, denumire, date necesare exact cum trebuiesc trecute in formulare, sa redirectionam cei 2% spre o asociatie care are grija de alte zburatoare. Gasesc lasate la intrarea in scara teancuri de formulare gata completate cu datele unor biserici sau asociatii religioase numai bune de completat si expediat si pentru ce merita cu adevarat, este mult mai greu.
Multam fain anticipat.

Azi am fost la un magazin sa cumpar mancare pentru zburatoare si sunt extrem de bucuros cand vad ca ele accepta ajutorul nostru. Tare blande pasarile asea, merita si ele atentia...

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de bitex: 30 March 2011 - 09:51 PM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

Arata acest topic

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7