Diesel, la 16 March 2011 - 10:10 PM, a spus:
Desi initial am vrut sa fotografiez tot ce se putea, vazand o opinie de genul celei citate, ma felicit ca nu am facut-o. Sa stii ca "fotografii aia de nunta" (printre care ma numar) nu sunt atat de "ingramaditi" pe cat ai crede. Nu stiu daca ai observat si aparatura cu care s-a fotografiat - aparate, obiective si blituri de muuulte mii de euro. Sa stii ca cine are asa ceva ar putea sa-ti spuna si diferentele la care faceai referire mai devreme. E vorba de detalii...
Conditiile in care s-a fotografiat/filmat nu au fost din cele mai bune, si, cu toate astea, eu zic ca s-au facut destule cadre reusite. Asadar, un gram de respect pentru "fraierii" (printre care ma numar) care au stat cu aparatura de gat si in brate, unii poate platiti, altii din dorinta de a ajuta.
Nu as fi intervenit, dar nu am fost singurul care a filmat, au mai fost si altii, si eram curios unde au suit filmuletele, caci dorim sa vedem si noi. Spre exemplul, baiatul cu steady-cam-ul pe care avea montat un CASIO EXILIM...daca ai pus pe YT ceva, da-ne si noua de stire.
Stima !
PS. Nu doresc polemici nesfarsite sau remarci acide sau mai rau...flame. Daca deranjeaza pe cineva randurile scrise de mine, sa le ignore. Mai putin ultimul paragraf !