renatoa, la 08 January 2013 - 07:52 PM, a spus:
Nu iti ziceam tocmai pentru ca asteptam raspuns, ca stiu ca nu intra nimic in Aurora decat modulul lor.
Pe de alta parte ai zis de receptoare scumpe... fi putin logic ce naiba, chiar daca nu faceti la scoala materia asta... ai zis ca vrei un sistem cu alte receptoare, deci altul decat Hitec, si eram curios.
Si cine crezi ca iti mai ia Opticul fara sistem RF ?
PS: stii de unde provin receptoarele ieftine clona de la HK, nu ?
Nu conteaza daca ia cineva opticu sau nu,o tin rezerva in dulap,decat sa o dau pe nimic.Nu cere de mancare si nici mentenanta,poate sters praful pus peste cutie :)
Stiu ca-s scumpe receptoarele,stiu ca pot lua rx ieftin(pot dar nu vreau).Nu imi mai trebuie receptoare acum,prefer sa cumpar atunci cand o sa cumpar si un nou model.Stiu ca hitec este scump dar personal este ceea ce-mi doresc.
Chiar daca nu o sa pot face achizitia(datorita pretului) nici maine nici luna viitoare asta nu o sa ma faca sa-mi cumpar ieftaciuni,ca-s prea sarac sa cumpar ieftin.
De ce vreau aurora?Pai,am aruncat un ochi in manual si mi-a placut ce vad.Ma intreaba ce fel de model am,daca are 1 servo pe eleroane sau 2,daca are 1 flaps sau 2,daca are coada in v sau cu servo,imi ofera telemetrie pe ecran,si de ce nu multitudinea de canale si functii care nu sunt pe optic.Si da,o sa imi faca crow cu 2 servo pe flaps ca-i zic ca am 2 flapsuri.
Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 08 January 2013 - 08:02 PM