ALLEN, la 11 September 2014 - 07:22 PM, a spus:
la 1. cel mai bine cauti ceva asemanator la magazinele de electronice.
2. e simplu, din dualrate, activezi pe profundor switch-ul care il vrei. in pozitia 1 ii dai cursa 100 % si in pozitia 2, x% din full. ca sai ai 45gr full, trebuie mai intai sa setezi din EPA cursa maxima. e simplu de tot. daca nu te descurci da un tel maine dupa 10.00 si facem setarile on-line. (0725486662)
Salut Allen,
Am reusit si am deslusit unde greseam la setarea aceasta : deji alegeam pe canalul pe care doream functia J1, J2,...etc, lasam canulul tot pe AUX5 sau cat era, fara sa ii atribui si canalului respectiv denumirea de AILE sau RUDD sau ELEV. Acum am descoperit cum sta cu atribuirea atat de functii unui canal cat si de denumire.
Insa nu de asta am intervenit acum , ci pentru ca mai am nevoie de un sfat.
La Yak-ul meu nu reusesc sa ii setez acceleratia cum trebuie si anume :
La momentul 0 al sticului de acceleratie motorul este la relanti, cand incep sa inping de stick inainte creste si acceleratia insa mult mai repede, adica cu stickul la jumatate am acceleratia la maxim :pardon: si practic am jumatate de cursa care nu mai are nici un efect.
M-am jucat eu cu EPA si cu sub-trimul si cu tot ce am mai gasit prin statie legat de throttle dar nu am reusit sa fac in asa fel incat stickul de acceleratie la zero motorul la relanti, stickul la 50% acceleratia la 50% si stickul la max acceleratia blana !?!?!? :blush:
Va rog sa ma luminati si sa nu dati cu pietre , e mult mai complicat la benzinare decat metanoalele mele :good: