Modelism - RHC Forum: Hitec, Aurora9 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 15 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Hitec, Aurora9

#181 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3948
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 08 January 2013 - 08:00 PM

Vezi postarearenatoa, la 08 January 2013 - 07:52 PM, a spus:

Cipri, incearca sa fii tu mai matur macar decat ceilalti...

Nu iti ziceam tocmai pentru ca asteptam raspuns, ca stiu ca nu intra nimic in Aurora decat modulul lor.
Pe de alta parte ai zis de receptoare scumpe... fi putin logic ce naiba, chiar daca nu faceti la scoala materia asta... ai zis ca vrei un sistem cu alte receptoare, deci altul decat Hitec, si eram curios.

Si cine crezi ca iti mai ia Opticul fara sistem RF ?

PS: stii de unde provin receptoarele ieftine clona de la HK, nu ?

Nu conteaza daca ia cineva opticu sau nu,o tin rezerva in dulap,decat sa o dau pe nimic.Nu cere de mancare si nici mentenanta,poate sters praful pus peste cutie :)
Stiu ca-s scumpe receptoarele,stiu ca pot lua rx ieftin(pot dar nu vreau).Nu imi mai trebuie receptoare acum,prefer sa cumpar atunci cand o sa cumpar si un nou model.Stiu ca hitec este scump dar personal este ceea ce-mi doresc.

Chiar daca nu o sa pot face achizitia(datorita pretului) nici maine nici luna viitoare asta nu o sa ma faca sa-mi cumpar ieftaciuni,ca-s prea sarac sa cumpar ieftin.

De ce vreau aurora?Pai,am aruncat un ochi in manual si mi-a placut ce vad.Ma intreaba ce fel de model am,daca are 1 servo pe eleroane sau 2,daca are 1 flaps sau 2,daca are coada in v sau cu servo,imi ofera telemetrie pe ecran,si de ce nu multitudinea de canale si functii care nu sunt pe optic.Si da,o sa imi faca crow cu 2 servo pe flaps ca-i zic ca am 2 flapsuri.

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 08 January 2013 - 08:02 PM

0

#182 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4699
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Interests:AEROMODELE

Postat 08 January 2013 - 08:42 PM

Vezi postareaCiprian97, la 08 January 2013 - 08:00 PM, a spus:

Nu conteaza daca ia cineva opticu sau nu,o tin rezerva in dulap,decat sa o dau pe nimic.Nu cere de mancare si nici mentenanta,poate sters praful pus peste cutie :)
Stiu ca-s scumpe receptoarele,stiu ca pot lua rx ieftin(pot dar nu vreau).Nu imi mai trebuie receptoare acum,prefer sa cumpar atunci cand o sa cumpar si un nou model.Stiu ca hitec este scump dar personal este ceea ce-mi doresc.

Chiar daca nu o sa pot face achizitia(datorita pretului) nici maine nici luna viitoare asta nu o sa ma faca sa-mi cumpar ieftaciuni,ca-s prea sarac sa cumpar ieftin.

De ce vreau aurora?Pai,am aruncat un ochi in manual si mi-a placut ce vad.Ma intreaba ce fel de model am,daca are 1 servo pe eleroane sau 2,daca are 1 flaps sau 2,daca are coada in v sau cu servo,imi ofera telemetrie pe ecran,si de ce nu multitudinea de canale si functii care nu sunt pe optic.Si da,o sa imi faca crow cu 2 servo pe flaps ca-i zic ca am 2 flapsuri.

Pai mie imi spui una si aici alta?Te contrazici singur?
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#183 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 January 2013 - 08:51 PM

Mi-a "soptit o pasarica" ca cea la vanzare ar fi una care nu-i la prima mana. :rolleyes: :unsure: Cautam una in stare cat mai buna si cat mai noua.
0

#184 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4699
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Interests:AEROMODELE

Postat 08 January 2013 - 08:57 PM

Vezi postareaCiprian97, la 08 January 2013 - 08:51 PM, a spus:

Mi-a "soptit o pasarica" ca cea la vanzare ar fi una care nu-i la prima mana. :rolleyes: :unsure: Cautam una in stare cat mai buna si cat mai noua.

Inainte sa afirmi ceva gandeste,statia asta este chiar foarte noua,nu stiu ce ai auzit tu insa eu am avut 3 astfel de statii...Pasarica aia are ciocul cam mare si intra cam multe in el...insa ce trebuie nu
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#185 Useril este offline   EBA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 09-April 09
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 08 January 2013 - 09:28 PM

Vezi postareaCiprian97, la 08 January 2013 - 08:00 PM, a spus:

Salut.Nu-ti recomand Aurora.Am depanat vreo 5.Din punctul meu de vedere ca electronist,toate statiile astea brand, au o problema in ceea ce priveste protectia pe alimentarea modulelor fie el tx sau rx.Parca intentionat fac in asa fel incat daca din greseala ai alimentat cum nu trebuie sau cu ce nu trebuie face poc si la revedere.Nu mai poti recupera nimic din ea.Se duce dracu partea logica.am avut din astea 5 din care 3 au scapat si asta pentru ca acumulatorul nu era bine incarcat si nu a reusit sa crape chiar tot.Cu mari modificari pe partea de memorie am mai recuperat ceva in asa fel in cat sa mai functioneze.Multi care-si iau scule, parca e un facut sa bage mereu acumulatori nepotriviti sau inverseaza firele de pe alimentare.pe de alta parte statiile mai ieftine au tot felul de protectii in alimentare incepand cu tx si sfarsind cu rx-ul.Incearca un 9x daca vrei sa fii multumit din toate punctele de vedere adica canale si setari care mai de care mai complexe.

Baga un ochi si intr-un manual de 9x sa-ti faci o idee.Dupa care tragi concluzii.
Iar cu faza ca esti prea sarac sa-ti iei un lucru ieftin,cred ca aici gresesti total.
Incearca sa te gandesti mai intai la faptul ca ce vrei tu sa-ti iei poti gasi la fel de bun si la un pret decent in momentul de fata.
Poate ca e mai bine sa gandim in alt fel.Lucrul pe care ti-l iei,fa in asa fel in cat sa munceasca el pentru tine.Nu tu pentru el.
Nu stiu daca ai inteles.
E ca si cum Eu imi iau un BMW si muncesc pentru masina aia vreo 6,7 anui sa o platesc in rate in loc sa-mi iau un logan pe care-l pot plati intr-un an.Scopul ei e acelasi te duce din punctul a in punctul b

Sa nu creada cineva ca nu-s de acord cu lucrurile scumpe.Dar e bine de multe ori sa cantarim pretul care trebuie sa fie egal cu performanta.
Eu nu vad de multe ori in pretul obiectelor asa numite de firma,PERFORMANTA.
Numai bine.
SUNTEM FUDULI
0

#186 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 January 2013 - 09:35 PM

Nu-mi mai ziceti de 9x,nu ma lasa piticii de pe creier.La opticu meu e pus un sticker mare de tot care iti arata care-i - si carei +.Greu sa inversezi...verifici de 342353464 ori si nu o dai in bara.

Poate si chiar daca 9X>aurora pentru mine va fi mereu aurora>9X

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 08 January 2013 - 09:38 PM

0

#187 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 02 February 2013 - 10:33 AM

Ciprian, astia de marketing Hitec s-au gandit special la piticii tai cand au botezat noua statie... sunt dusi cu pluta rau... si sa le fi dat prima de proasta inspiratie si nu gaeau plezneala mai nepotrivita

De acum forumurile o sa fie pline de: "9X, Aurora 9X" :D lol

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/537318_10151360969390053_1015123256_n.jpg

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 02 February 2013 - 10:38 AM

... cu picioarele pe pamant ...
0

#188 Useril este offline   emilemir 

• Search Sexy Girls from your city for night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 878
  • Inregistrat: 04-April 10
  • Interests:discussion

Postat 02 February 2013 - 11:07 AM

stateau prost cu vanzarile si au zis ca poate lumea o incurca cu turnigy 9x si o cumpara
0

#189 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 02 February 2013 - 02:40 PM

Bine v-am regasit pe topicul asta, EBA, renatoa si emilemir.
Turnigy9x de ce are in denumire cifra 9 cand are doar 8 canale?

Aceasta postare a fost editata de navigator: 02 February 2013 - 02:42 PM

0

#190 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2013 - 03:05 PM

Ba are 9 pe PCM-ul propriu FM, 12 cand e pusa pe DSM, si 16 pe PXX.

Intrebarea ar fi... Hitec doar atat poate ? nu putea sa dea si ei acolo ceva canale la statie nou, la vremile asta tulburi, cand toti au aflat ca daca vrei sa tii clientii, mai dai niste canale, chiar si 14 la statie etichetata drept 8, ca nea Nicu inca 100 lei la balcon.
0

#191 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 02 February 2013 - 03:50 PM

Multumesc. Mereu am vazut-o cu receptoare de 8 canale si de asta mi-am pus intrebarea.

Hitec sunt fraieri la faza asta. Nu-i costau mare lucru dar cine stie ce or avea in cap. Poate asta noua cu X in coada este doar o varianta de moment ca sa nu zica ca n-au mai scos si ei ceva nou. Nu mai tii minte cat au stat cu Eclipse 7? Daca scot ceva cu cel putin 14 canale la pretul cu care a iesit Aurora 9 cand a iesit, m-ar tenta mai mult decat o Futaba de peste 1800 lei

Aceasta postare a fost editata de navigator: 02 February 2013 - 03:51 PM

0

#192 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2013 - 04:19 PM

Niste preturi la aurora asta noua pe unde gasim?
0

#193 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 02 February 2013 - 04:29 PM

Super fundalul sonor :

http://www.intelepci...1_proverbe.html
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#194 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2013 - 04:40 PM

Vezi postareaCiprian97, la 02 February 2013 - 04:19 PM, a spus:

Niste preturi la aurora asta noua pe unde gasim?

Cam eziti sa ii scrii numele :) Necesita o perioada de spalare... pe cap
Repeta dupa mine: "9X, Aurora 9X", hai, e usor, ca in filmele cu James Bond ;)

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 02 February 2013 - 04:41 PM

0

#195 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2013 - 04:43 PM

0

#196 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2013 - 04:53 PM

Inca imi mai arde retina dupa ce am vazut ce nume i-au pus.Prefer sa ii zic aurora 2 sau noua aurora. :pardon:
0

#197 Useril este offline   alifly 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 274
  • Inregistrat: 29-June 07

Postat 13 February 2013 - 09:10 PM

Seara buna tuturor!-am o statie Aurora 9 si un planor cu 4 servo pe aripa: 2 pe eleroane legate cu cablu y pe canalul 4 (MOD 3) si 2 servo flapsuri pe canalul 5 respectiv 6.am reusit sa asociez pe canalul 5 flap.actionat din switch C,canal 6 flap2. tot din switch C.
Poblema este ca switch-ul in pozitie 0 aduce flapsurile la +45 grade, pozitie 1 aduce flapsurile pe o, iar in pozitia 2 la -45 grade.
Eu vreau sa lucreze pe posita 0 a switch-ului /eleroane pe 0, pe pozitia 1 / -45 grade iar pe poz.2 /-80 grade.
Cand am facut modelul am reusit,intre timp am dat ceva reset-uri si acum nu mai reusesc.
Maxime !-Alin

L.E. flapsurile sunt problema, eleroanele lucreaza corect. :nea:
Hitec Aurora 2.4
------------------------------
F3A Ikarus shock flyer
Top Stick termic 1.7 ccm
Motoplanor Multiplex Alpha 21
0

#198 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 February 2013 - 09:12 PM

Statia "stie" ca e in Mod 3 ?
0

#199 Useril este offline   alifly 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 February 2013 - 09:40 PM

Da, in stick mod afiseaza mod 3 ,plus ca am facut eu setarile manual : canal 1 rudd j1, canal 2 elev j3, canal 3 thro j2,canal 4 aile j4 canal 5 flap c, canal 6 flap2 c.
Hitec Aurora 2.4
F3A Ikarus shock flyer
Top Stick termic 1.7 ccm
0

#200 Useril este offline   alifly 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 14 February 2013 - 05:10 PM

Am rezolvat! am mutat parghiile la capat de cursa la servo si acum merg corect. cu ceva timp in urma am mai umblat la servo-uri si nu am tinut cont de flapsuri ...constat cu regret ca imbatranesc... B)

Aceasta postare a fost editata de alifly: 14 February 2013 - 05:10 PM

Hitec Aurora 2.4
F3A Ikarus shock flyer
Top Stick termic 1.7 ccm
0

#201 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 21 March 2013 - 11:17 AM

bunnn... ieri mi-am luat si eu Aurica. dupa multe telefoane, sfaturi, etc etc, la final am tras linie si am vazut avantajele si dezavantajele a 2 modele: aurora 9 si futaba 8FG (ma rog, 14 ala nou)

ca si raport calitate pret, aurora sta cel mai bine in momentul de fata.

ce imi place?

- faptul ca ai 2 moduri de protejare: 1, transmit sau nu, 2. throttle lock.

- apoi faptul la poti seta direct din meniu cate servo ai pe eleroane, pe coada, etc, si face singura mixurile, fara sa te mai complici.

- partea de telemetrie, care e f tare in cazul electricelor, ca iti da tensiunea pe pack. mai ales cand folosesti si sinteza vocala (e un moft, dar e OK)

si ar mai fi cateva chestii, dar deja sunt cunoscute si arhicunoscute (mod 1 to mod 2 de ex.)
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#202 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 21 March 2013 - 11:45 AM

Vezi postareaALLEN, la 21 March 2013 - 11:17 AM, a spus:

bunnn... ieri mi-am luat si eu Aurica. dupa multe telefoane, sfaturi, etc etc, la final am tras linie si am vazut avantajele si dezavantajele a 2 modele: aurora 9 si futaba 8FG (ma rog, 14 ala nou)

ca si raport calitate pret, aurora sta cel mai bine in momentul de fata.

ce imi place?

- faptul ca ai 2 moduri de protejare: 1, transmit sau nu, 2. throttle lock.

- apoi faptul la poti seta direct din meniu cate servo ai pe eleroane, pe coada, etc, si face singura mixurile, fara sa te mai complici.

- partea de telemetrie, care e f tare in cazul electricelor, ca iti da tensiunea pe pack. mai ales cand folosesti si sinteza vocala (e un moft, dar e OK)

si ar mai fi cateva chestii, dar deja sunt cunoscute si arhicunoscute (mod 1 to mod 2 de ex.)

Bravo bey si sa o stapinesti sanatos si la cat mai multe zboruri cu noua statie Aurora, ai luat-o pe asta noua dezic astia 9X sau cea obisnuita?
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#203 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 March 2013 - 01:02 PM

obisnuita. variant cu modul pe spate. e prea ok pretul ca sa nu o fi luat. mai bine si decat la austrieci.

si uite asa fimea s-a ales cu statie Futaba, pentru a invata sa zboare....

Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 21 March 2013 - 01:03 PM

Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#204 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9329
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 21 March 2013 - 01:03 PM

Bun venit in club. S-o stapanesti sanatos si sa-ti aduca numai bucurii.
Multa, multa bafta.

PS. Unde este minunea cea noua?. Nu am gasit-o nici pe site-ul lui Hitec:
http://www.hitecrcd....a-9-2-4ghz.html

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 21 March 2013 - 01:06 PM

0

#205 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 March 2013 - 01:11 PM

Vezi postareadan_mitea, la 21 March 2013 - 01:03 PM, a spus:

Multa, multa bafta.

Probabil ca nu a aparut inca .....
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#206 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 March 2013 - 01:40 PM

Vezi postareaTeo-Costin, la 21 March 2013 - 01:11 PM, a spus:

Probabil ca nu a aparut inca .....

Inca mai lucrezi la ea ? .. sa o faci OPEN .. adica cu capac ! .... sa vedem si noi ce are in interior, nu ca ne-am pricepe ci doar asa sa vedem !
0

#207 Useril este offline   Ice9 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1361
  • Inregistrat: 06-April 10
  • Interests:RC Helicopters

Postat 21 March 2013 - 03:21 PM

Vezi postareadan_mitea, la 21 March 2013 - 01:03 PM, a spus:

Multa, multa bafta.

http://www.facebook....158555190880502
0

#208 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 March 2013 - 10:06 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 21 March 2013 - 01:40 PM, a spus:

Inca mai lucrezi la ea ? .. sa o faci OPEN .. adica cu capac ! .... sa vedem si noi ce are in interior, nu ca ne-am pricepe ci doar asa sa vedem !

Bey inca nu am terminat de scris soft-ul, vreau sa o fac sa mearga pe platforma Android sa o poti folosi si ca telefon mobil si ca GPS pentru navigatie si mai am si niste switch-uri de programat sa poti sa faci 3D fara sa mai dai din stick-uri, tu stai si bei o bere si maninca un mic si el iti face ce program de 3D sau F4C vrei tu .....
0

#209 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 March 2013 - 10:45 PM

Vezi postareaTeo-Costin, la 21 March 2013 - 10:06 PM, a spus:

Bey inca nu am terminat de scris soft-ul, vreau sa o fac sa mearga pe platforma Android sa o poti folosi si ca telefon mobil si ca GPS pentru navigatie si mai am si niste switch-uri de programat sa poti sa faci 3D fara sa mai dai din stick-uri, tu stai si bei o bere si maninca un mic si el iti face ce program de 3D sau F4C vrei tu .....

Naspa .. o sa fie scumpa de la .. mici si bere ! .. mai mult ca sigur sare de 52 Euro ..
0

#210 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 March 2013 - 01:12 PM

intrebare de incepator: care este diferenta intre EPA si T. Limit? am tot citit dar nu m-am lamurit pe deplin.

PS: mi-am tras si pult

Fisiere atasate

0

Arata acest topic

• 15 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic