prins willem proiect nou
Postat 10 October 2012 - 07:17 PM
Imi place foarte mult cum iti iasa.As avea doua intrebari :sculpturile le-ai realizat cu freze sau dalti ? si a doua ce nuante de bait ai folosit la vopsirea corpului navei(in afara de verde si alb) ?deoarece se apropie foarte mult de nuantele folosite la modelul rusului,postat de Stamate .
Postat 23 October 2012 - 08:08 PM
wind, la 10 October 2012 - 07:17 PM, a spus:
Imi place foarte mult cum iti iasa.As avea doua intrebari :sculpturile le-ai realizat cu freze sau dalti ? si a doua ce nuante de bait ai folosit la vopsirea corpului navei(in afara de verde si alb) ?deoarece se apropie foarte mult de nuantele folosite la modelul rusului,postat de Stamate .
Sculpturile sunt realizate cu freza, pile si smilgher iar cele care sunt in serie le-am facut din rasini. Nu am folosit bait ci direct lac colorat care se matuieste dupa uscare si pe care l-am aplicat in mai multe straturi.Ca nuante mahogany si walnut cum scrie pe cutie ceea ce cred ca inseamna mahon si nuc.
Postat 18 February 2013 - 09:47 PM
doctoru.marean, la 16 February 2013 - 11:49 PM, a spus:
am incercat multe metode dar orice am facut a fost doar sa le curat mai bine. pe viitor am sa cumpar solutii speciale dar nu pt acest model
incearca la magazinele specializate in vanatoare si pescuit.intreaba de solutie de brunare.
uite si un link orientativ.sper sa nu fie sters.
http://www.military-...runat-Arma-50ml
Aceasta postare a fost editata de Dan: 18 February 2013 - 09:48 PM
Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui in pozitia de a le face."- C.Brancusi
user vechi:stamy
user vechi:stamy
Postat 18 March 2013 - 08:19 PM
lungeste-l prietene , macar pana termini modelul... :clapping: