Salut.
am un easy fly din EPO, si ma gandesc sa folosesc o banda adeziva ramforsata cu fibre sa-l acopar pe fuselaj si bordurile de atac ca sa-l intaresc pentru loviturile inevitabile de inceput de cariera. :lol:
ar fi eficient sau din contra nu as face decat sa-l ingreunez inutil? daca a mai incercat cineva asa ceva, va rog sa-mi dati niste sfaturi.
multumesc
Pagina 1 din 1
motoplanor EPO - e bine de intarit cu banda adeziva ramforsata?
Postat 13 February 2011 - 02:52 PM
parerea mea de 2 centi:
ia cu tine un cunoscator care sa-ti centreze avionul si sa-ti explice niste notiuni elementare despre zburat(eu nu am avut asa ceva si am invatat pe pielea mea dar ez-ul arata ca un monstru,mai mult lipici decat elapor)
ia-ti niste super glue si poxipol la tine(te vor ajuta sa repari repede avionul si sa zbori din nou)
banda adezina nu cred ca va face mare lucru in momentul impactului,singura intrebuintare buna este sa o pui pe burta sa nu-ti zgarii avionu la aterizari
ia cu tine un cunoscator care sa-ti centreze avionul si sa-ti explice niste notiuni elementare despre zburat(eu nu am avut asa ceva si am invatat pe pielea mea dar ez-ul arata ca un monstru,mai mult lipici decat elapor)
ia-ti niste super glue si poxipol la tine(te vor ajuta sa repari repede avionul si sa zbori din nou)
banda adezina nu cred ca va face mare lucru in momentul impactului,singura intrebuintare buna este sa o pui pe burta sa nu-ti zgarii avionu la aterizari
Drive them like you hate them!!!
Postat 14 February 2011 - 09:55 AM
tetea, la 13 February 2011 - 03:33 PM, a spus:
Poti sa acoperi ci banda adeziva armata, bordurile de atac la aripi si la profundor si, partea inferioara a fuselajului. La sfarsit verifici din nou CG-ul. Asa am facut la modelul unui bun prieten.
Bafta
Bafta
multumesc mult! pentru verificat CG-ul, daca nu ma insel, trebuie sa sprijin avionul sub aripa. cum stabilesc mai exact locul in care fac sprijinul?
Easy Fly BL
HK T6A M2
HK T6A M2
Arata acest topic
Pagina 1 din 1