Modelism - RHC Forum: FxRacingMS Electric Off-road Cup 2011 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

FxRacingMS Electric Off-road Cup 2011 sezonul 2011

#301 Useril este offline   Andrasxpp 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 222
  • Inregistrat: 06-May 11

Postat 13 September 2011 - 06:05 PM

Multumesc!!
Hpi E Firestorm 10T
Team Associated B4.1
0

#302 Useril este offline   fasconal 

• ...si nu te doare capul !
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1241
  • Inregistrat: 15-March 10

Postat 13 September 2011 - 07:08 PM

Etapa 5 STOCK Seniori corectat...scuze Ovidiu :drinks::

Fisier atasat  CLASAMENT STOCK-SENIORI-10.09-2011-Tg-Mures.pdf (305.37K)
Number of downloads: 82
Fara semnatura...prietenii stiu de ce
0

#303 Useril este offline   Alfa 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 706
  • Inregistrat: 03-November 06

Postat 13 September 2011 - 07:55 PM

As vrea si eu pe pm sa mi se explice cum am iesit pe 6 la SC in etapa V cand in cele 2 finale(la una mi-a zburat roata :drinks:) am fost sigur pe locul 4 la una si la a doua ...aici nu stiu sigur dar din calculele mele in cursa eram in cea mai rea situatie pe 5.Imi cer scuze poate ptr situatia creata dar in cele foarte multe calcule am depistat o greseala si la buggy pro la calificari care ulterior Lucian a corectat-o (multumesc Ovidiu ptr. explicatie atunci)
Favourite racing class:
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy

CSTA Bucuresti

“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
0

#304 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 September 2011 - 09:04 PM

Ai PM, sper ca acum te-ai lamurit.
0

#305 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 13 September 2011 - 09:09 PM

Este adevarat si o sa-l rog pe Lucian sa corecteze ordinea la truck este,4 Vlad,5 Dinu,6 Andrei. Confuzia sa realizat din cauza locului 5 pe care il are Dinu in cea de-a treia mansa.Conform regulamentului in calcul in caz de egalitate se ia al doilea timp deci locul 5 in cazul de fata.
Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

#306 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 13 September 2011 - 10:01 PM

Vezi postareaFxpower, la 13 September 2011 - 09:09 PM, a spus:

Este adevarat si o sa-l rog pe Lucian sa corecteze ordinea la truck este,4 Vlad,5 Dinu,6 Andrei. Confuzia sa realizat din cauza locului 5 pe care il are Dinu in cea de-a treia mansa.Conform regulamentului in calcul in caz de egalitate se ia al doilea timp deci locul 5 in cazul de fata.

nu il vad pe tudor cristea nicaieri
stiu ca nu a participat decat la 3 etape dar chiar deloc in clasament ????????????????
eram curios cate puncte a facut .....
0

#307 Useril este offline   thatsme 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 447
  • Inregistrat: 14-January 04
  • Interests:Automodele

Postat 13 September 2011 - 10:03 PM

Vezi postareaFxpower, la 13 September 2011 - 09:09 PM, a spus:

B) pentru un moment am crezut ca voi ajunge pe 4 dupa corectie =@ :lol:
HPI RS4 Nitro 3.0 CC
HPI Sprint 2 Flux
TD DESC410R
HPI Savage X Nitro 4.6
HPI E-Firestorm
Hot Bodies HPI TC-FD Drift 
0

#308 Useril este offline   Alfa 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 September 2011 - 10:23 PM

Lamurit ...multumesc! Multumesc Fasconal asemenea!

Aceasta postare a fost editata de Alfa: 13 September 2011 - 10:23 PM

Favourite racing class:

CSTA Bucuresti

― Mario Andretti
0

#309 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 September 2011 - 10:34 PM

Vezi postareaFlorinSS, la 13 September 2011 - 10:01 PM, a spus:

nu il vad pe tudor cristea nicaieri
stiu ca nu a participat decat la 3 etape dar chiar deloc in clasament ????????????????
eram curios cate puncte a facut .....

Nu era nevoie de atatea semne de intrebare...pur si simplu i-am exclus din clasamentul general. Nu sunt singurii, dupa cum se poate observa lipseste si Faur (dar cine sa vada asta daca nu-i din echipa lui...:lol:). I-am exlus pe toti cei care au mai putin de trei etape disputate si pe cei care au manifestat un comportament nedemn fata de acest campionat. Te las pe tine sa-i incadrezi. Mie personal (si-mi sunt martori multi participanti) imi pare rau de Tudor, pacat ca nu-i major .... =@
Campionatul de anul viitor va avea alte reguli si astfel de situatii vor fi ocolite.
0

#310 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2011 - 06:06 AM

Vezi postareafasconal, la 13 September 2011 - 10:34 PM, a spus:

Nu era nevoie de atatea semne de intrebare...pur si simplu i-am exclus din clasamentul general. Nu sunt singurii, dupa cum se poate observa lipseste si Faur (dar cine sa vada asta daca nu-i din echipa lui...:lol:). I-am exlus pe toti cei care au mai putin de trei etape disputate si pe cei care au manifestat un comportament nedemn fata de acest campionat. Te las pe tine sa-i incadrezi. Mie personal (si-mi sunt martori multi participanti) imi pare rau de Tudor, pacat ca nu-i major .... =@
Campionatul de anul viitor va avea alte reguli si astfel de situatii vor fi ocolite.

oricum ar fi , trebuiau inclusi in clasament , inclusiv faur .
au trecut pe acolo , au obtinut niste rezultate , au cheltuit niste bani , iar eu am cheltuit bani sa-i dotez cu masini
din punctul meu de vedere nu este corect , imi pare rau ca se intampla asta , nu credeam ca se va ajunge la asta
si eu am discutiile mele cu multi din piloti , dar asta nu inseamna ca nu le recunosc meritele si eforturile .
asta e
am incheiat subiectul
ne vedem la anul in campionatul national

Aceasta postare a fost editata de FlorinSS: 14 September 2011 - 06:08 AM

0

#311 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2011 - 07:12 AM

Sunt cativa participanti care din capul locului au stiut ca participa la o singura etapa, poate doua (vezi unii copii din Ciuc si cei doi Faur) si a caror rezultate au fost punctate si afisate la timpul lor. In clasamentul general final insa nu i-am prins pentru ca interesul nu era de a afisa un clasament cu peste 30 de participanti pe clasa de concurs. Au fost afisati pana la ultima etapa in clasamentul general pentru ca oricand puteau sa apara la ultimele etape si atunci poate ca rezultatele lor contau in clasament.
Anul acesta au aparut cateva situatii care ne vor ajuta sa creionam un regulament FxRacing care sa acopere toate situatiile litigioase si uite iti mai dau un exemplu care a "deranjat" mai multi participanti: schimbarea subclasei in timpul campionatului si ma refer la participarea la una sau mai multe etape cu SC si apoi cu Truck. Fx si-a propus chiar daca n-a anuntat de la inceput sa premieze subclasele astfel ca nimeni sa nu se simta nedreptatit (si cunosti f bine discutiile despre amestecarea truck-urilor intre SC sau chiar la clasa stock), dar cum sa mai faci asa ceva cand au fost participanti care au schimbat masina?
De-a lungul anului s-au facut tot felul de concesii si numai din dorinta de a multumi pe cat mai multi si poate nu s-a reusit de fiecare data si iata ca din pacate apar la final astfel de discutii. Pe toti cei care finanteaza echipe/cluburi ii rog un singur lucru si anume, ganditi-va daca puteti sustine un campionat asa cum o face Fx si daca raspunsul este negativ atunci poate va ganditi cum puteti da o mana de ajutor ca de la anul sa fim mai buni, mai corecti, mai pe placul tuturor. Nu pot sa nu vorbesc si despre bani dar asta doar pentru ca m-ai provocat si iti pun o intrebare: care este persoana/firma (unica din cate stiu eu) care a bagat bani in FxRacing si nici macar n-a afisat un banner la nici o etapa ?
Hai sa incheiem aici subiectul si sa ne revedem cu bine la campionatul viitor.
0

#312 Useril este offline   ToX 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1245
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 14 September 2011 - 08:55 AM

Si startul la discutii constructive cam pe cand?
Se spunea ca la finalul campionatului se face sedinta cu ce a fost bine si cu ce nu.
Daca nu am venit vreau sa stiu si eu ce s-a discutat, sau nu am voie sa fiu curios?!
0

#313 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2011 - 09:02 AM

Vezi postareaToX, la 14 September 2011 - 08:55 AM, a spus:

Si startul la discutii constructive cam pe cand?
Se spunea ca la finalul campionatului se face sedinta cu ce a fost bine si cu ce nu.
Daca nu am venit vreau sa stiu si eu ce s-a discutat, sau nu am voie sa fiu curios?!

N-a mai fost timp de "sedinta" ca se facuse tarziu (dupa 19.30 s-a terminat totul) dar in discutiile purtate cu multi dintre voi de-a lungul campionatului s-a creionat un viitor regulament.
Urmeaza o sedinta in cadrul clubului, pentru ca sa nu uitam, campionatul este "produsul" clubului sportiv FxRacing si vom posta regulamentul. Probabil o sa asteptam si aparitia calendarului competituional national sa nu ne suprapunem.
0

#314 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1486
  • Inregistrat: 27-December 02

Postat 14 September 2011 - 10:13 AM

Fasconal, pentru nimic in lume nu poti exclude participanti din clasament. Nu pentru efortul depus (banesc sau fizic) ci conform regulamentului.
0

#315 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2011 - 11:37 AM

Vezi postareacataWRC, la 14 September 2011 - 10:13 AM, a spus:

Fasconal, pentru nimic in lume nu poti exclude participanti din clasament. Nu pentru efortul depus (banesc sau fizic) ci conform regulamentului.

Este ultima postare pe acest subiect si am incheiat discutia. N-am exclus pe nimeni din cei ce si-au manifestat dorinta de a participa la Campionatul FxRacing nu doar la una sau mai multe etape functie de interesul fiecaruia. Cei care au dorit sa participe la intreg campionatul s-au inscris la fiecare etapa si apoi din diverse motive au absentat.
Vreti sa-l vedeti pe Faur la mijlocul clasamentului? Asta ar da imaginea de ansamblu a competitiei?
Asa cum am spus, am incheiat discutia pe acest subiect.
0

#316 Useril este offline   Cosminake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 851
  • Inregistrat: 05-August 10

Postat 14 September 2011 - 12:26 PM

Vezi postareafasconal, la 14 September 2011 - 11:37 AM, a spus:

Vreti sa-l vedeti pe Faur la mijlocul clasamentului? Asta ar da imaginea de ansamblu a competitiei?

Stai o secunda. Care e pozitia lui Faur in clasament? Daca ar fi ultimul, care ar fi problema?
Intr-un campionat, e suficient sa treci o data prin dreptul sistemului de cronometrare pentru a aparea in clasament.
Din momentul in care ai luat startul intr-o etapa, ai minim ultimul loc asigurat in campionat! Fara exceptie, fara a-ti exprima dorinta de a participa si la urmatoarele etape!
Imaginea de ansamblu a competitiei nu e data de pozitia lui Cristi (sau a oricaruia dintre noi) in clasament! Daca crezi tu ca te ajuta cu ceva psihic, poti pune o coloana in tabel cu numarul de etape la care a participat fiecare concurent.

Cred ca deduci din tot monologul asta care imi e opinia despre clasament ...
0

#317 Useril este offline   ToX 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2011 - 01:42 PM

Daaaa, sigur ca da, absolut ...
Ce-mi place ca s-au incins spiritele.
Vrem bataieeeeeeeeeee. Propun ca la fiecare final de etapa sa se organizeze si meciurile de box rezultate in urma concursului, fara ridicatori si daca vreti si cronometrate Lucian pune la dispozitie transpondere.
Revenind cu picioarele pe pamant, nu ar fi rau ca in clasament sa apara si o coloana cu numarul de etape la care s-a participat, mai spalam si astia codasii din rusine(glumeam). Altfel te vede lumea locul 7 cu o etapa participare si locul 7 cu participare la toate etapele, banuiesc ca la asta se face referire, sau asta se vrea, si eu unu zic ca asa ar fi corect.
0

#318 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2011 - 03:06 PM

Am spus ca am incheiat subiectul dar mai vin cu o completare. La anul nu vom mai avea o astfel de situatie. Regulamentul va fi foarte clar si pe intelesul tuturor.
0

#319 Useril este offline   Cosminake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2011 - 03:18 PM

Mai mai mai ... si ti-am zis mai fasconale sa nu mai fumezi de-alea maro ca nu-ti fac bine ...
0

#320 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2011 - 03:27 PM

Vezi postareaCosminake, la 14 September 2011 - 03:18 PM, a spus:

Mai mai mai ... si ti-am zis mai fasconale sa nu mai fumezi de-alea maro ca nu-ti fac bine ...

...pacat ca nu se poate da LIKE :blush:
0

#321 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2011 - 03:33 PM

Fx Luciane tu nu zici nimic ...........?
Ai lasat tot razboiul pe umeruu lui Lucinus Fasconal ... prins la mijloc .... =@ =@ =@ =@ =@ =@ :blush:
0

#322 Useril este offline   ToX 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2011 - 03:39 PM

Eu zic altceva, hai sa il enervam pe Lucian(fasconal) sa vedem de cate ori revine asupra subiectului si facem si pariuri, eu zic ca revine de cel putin 3 ori, eeee?! da careva mai mult?
Luci, revino si tu de 3 ori ca sa fie ca mine si dau o bere, ce zici?
Am glumit, nu reveni sa-mi faci mie pe plac, dar zic serios acum te lasa pe tine inima sa nu mai zici nimic cand stiu ca mai sunt cel putin 3 persoane care vor mai avea cate ceva de zis?!
0

#323 Useril este offline   Andrasxpp 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 222
  • Inregistrat: 06-May 11

Postat 14 September 2011 - 05:04 PM

Am o intrebare: poze???
Hpi E Firestorm 10T
Team Associated B4.1
0

#324 Useril este offline   Alfa 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2011 - 05:08 PM

Din pacate iarasi vin cu o problema observata de un coleg forumist(iti multumesc pe calea asta) care si-a amintit de evolutia mea la buugy-pro. Cum sunt pe locul 8 cand eu in finala B am iesit consecutiv pe locul 1 de 2 ori la rand?.Automat trebuia sa fiu 7, avand in vedere ca finalele sunt de 6, chiar daca sa zicem la timpi stai mai bine si decat altii din finala A pentru ca eu sunt in B. As vrea sa mi se explice pe pm! La prima greseala la SC TRUCK cu locul 4 am avut dreptate....dar sincer cred ca si aici am. Oricum nu dau vina pe nimeni inteleg ce inseamna realizarea unui asemena campionat!

Numai bine!

Aceasta postare a fost editata de Alfa: 14 September 2011 - 05:09 PM

Favourite racing class:

CSTA Bucuresti

― Mario Andretti
0

#325 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2011 - 05:32 PM

Vezi postareaAlfa, la 14 September 2011 - 05:08 PM, a spus:

Din pacate iarasi vin cu o problema observata de un coleg forumist(iti multumesc pe calea asta) care si-a amintit de evolutia mea la buugy-pro. Cum sunt pe locul 8 cand eu in finala B am iesit consecutiv pe locul 1 de 2 ori la rand?.Automat trebuia sa fiu 7, avand in vedere ca finalele sunt de 6, chiar daca sa zicem la timpi stai mai bine si decat altii din finala A pentru ca eu sunt in B. As vrea sa mi se explice pe pm! La prima greseala la SC TRUCK cu locul 4 am avut dreptate....dar sincer cred ca si aici am. Oricum nu dau vina pe nimeni inteleg ce inseamna realizarea unui asemena campionat!

Numai bine!

Iti raspund aici ca pe PM vad ca oricum nu ne intelegem si pare ca avem si ceva de ascuns. Ce ti-am explicat eu pe PM despre SC/Truck este perfect real, Lucian aka FxPower a gresit. Cand ne intalnim iti demonstrez.
Cu Buggy Pro iarasi gresesti, finala A a avut 7 participanti iar daca tu ai avut cel mai bun loc in B pe total esti pe 8.
Astfel de postari nu fac bine, stiai ca eu ma ocup de clasament puteai sa ma intrebi direct pe privat.
Revin cu o rugaminte, faceti poze la fisele afisate in timpul competitiei si astfel de discutii nu vor mai avea loc.
0

#326 Useril este offline   Alfa 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2011 - 05:48 PM

Ok am inteles....nu te supara acum!!!...inseamna ca cineva abandonase in prima finala de erau doar 6 masini, ma rog nu mai conteaza, pe viitor te intreb pe pm si o sa ma uit si in timpul competitiei pe ce loc sunt.

Numai bine!

When hungry, eat your rice; when tired, close your eyes. Fools may laugh at me, but wise men will know what I mean

...am vrut ca sa fiu eu lamurit atat (nu am acuzat pe nimeni)
Favourite racing class:

CSTA Bucuresti

― Mario Andretti
0

#327 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2011 - 05:59 PM

0

#328 Useril este offline   Alfa 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2011 - 07:08 PM

loool subtil daca e la adresa mea....nu lasa mult loc la interpretari...:))) dar e buna ptr toti
Favourite racing class:

CSTA Bucuresti

― Mario Andretti
0

#329 Useril este offline   thatsme 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 447
  • Inregistrat: 14-January 04
  • Interests:Automodele

Postat 14 September 2011 - 10:19 PM

Hai baieti nu lasati topicul asta sa cada asa ... eu zic se poate si mai multa cearta ! :pardon:
HPI RS4 Nitro 3.0 CC
HPI Sprint 2 Flux
TD DESC410R
HPI Savage X Nitro 4.6
HPI E-Firestorm
Hot Bodies HPI TC-FD Drift 
0

#330 Useril este offline   Cosminake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 15 September 2011 - 07:24 AM

Da pune bai fasconale clasamentul cu toti concurentii, ce mama dreaaaqqqcccuuuu u u u

MAAAASSHIIIIIINAAAAA
0

Arata acest topic

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Raspuns rapid

16 useri citesc topicul
0 membri, 16 vizitatori, 0 utilizatori anonimi