claudel_ro2005, la Jan 15 2011, 11:36 AM, a spus:
Modelele upgradate trebuie sa aiba un realism, adica sa arate ca un model real.ma refer la aspect.Efectiv luam o jucarie si o transformam intr-o macheta reala.Din acest motiv recomand folosirea pieselor din metal.
Referitor la acel Tiger(postat anterior)capacele din ABS nu sint reale,ar trebui schimbate cu unele din metal,care sint mult mai realiste.
De asemenea cind va hotariti sa upgradati un blindatl,este bine sa va documentati putin,asupra modelului ales.
In acest moment eu sint la al 3 lea tanc upgradat si pot spune ca am acumulat ceva experienta
Recomand postarea blindatelor la care sau adus modificari.
Am fost primul in Romania care am upgradat un asemenea blindat,eram la inceput cind nu aveam cu cine sa ma sfatuiesc si cu toate astea am reusit sa sparg gheata,banuiesc ca foarte multi dintre voi mi-ati vazut topicele postate de mine pe alte forumuri
Multa bafta
Eu cred ca nu asta conteaza atit de mult la un model.Si anume,sa fie cit mai aproape de cel real.Sunt o multime de modele ce sunt comercializate de firme mari,care nu au nici o legatura cu un model real sau nici macar nu exista in lumea reala.
Acest aspect nu ne da dreptul de a hotari cine are voie sa posteze intrun topic sau nu.
Daca ar fi sa o iau asa cum spui tu,ar insemna ca numai cei ce isi schimba piesele de plastic de pe modele cu unele de metal,ar trebui sa posteze.
Eu cunosc persoane care au o intreaga istorie in modelism dar nu au postat niciodata in vreun topic de pe vreun site.
Asta inseamna ca daca eu postez acu ceva ce a fost facut de o alta persoana inseamna ca sunt primul din romania care a facut acel lucru?Sa fim seriosi.
Cine ne da dreptul sa spunem ca un modelist trebuie sa isi cumpere piese ce imita realitate pentru asi putea posta o imagine cu modelul sau?Isi face anumite componente ale modelului sau dupa bunul lui plac si in asa fel incit sa ii fie lui practice.Aici cred ca este de apreciat munca acelui om sau pur si simplu,ca a incercat ceva.
Sunt multi care pot schimba o piesa de plastic de pe modelul lor cu una de metal,dar asta nu ii face mai modelisti decit cei ce fac acea piesa cu mana lor.Si sunt multi astfel de colegi,nu numai pe acest forum.
Legat de blindate.Hai ca in loc sa apreciem munca colegului ,,tigertiki,, sa ii spunem ca in realitate,modelele modificate de el,din machete statice in modele RC,nu contin acele piese sau ca se comporta cu totul altfel....
Spunei cum vrei acestui gest deoarece eu unul nu vreau sa ma pronunt.
PS:Imi cer scuze pentru acest off topic dar nu am inteles ceva din acea postare....
S-a schimbat iarasi proprietarul acestui forum?
Frumoase realizari in continuare si imi cer scuze daca am deranjat.
Stima