CiprianGL, la 13 November 2011 - 04:18 PM, a spus:
Nu ma prind.Inteleg ca vreti scris corect pe forum,dar uneori pe langa tasta buna se mai apasa si vecina.Unii ca mine nu se uita la ecran cand scriu si asa mai ies alte cuvinte.
Cu geometria..nu ma prind.
dincolo de scrierea corecta,ortografie, ortoepie si punctuatie, care ne-ar ajuta foarte tare la o mai mare claritate, la nivel semantic mai ales, a mesajelor postate, GEOMETRIA si FIZICA, invocate ca si reper de "licentiere" in a edita p-acilea, ar avea menirea de a reduce destul de mult anomaliile tehnice aparute, ca si idee, in unele postari, deasemenea ar ajuta la cristalizarea unui numitor comun in modul de a progresa mai repede, in ansamblul ei, miscarea rc care are ca expresie forumul de fata, precum si dezvoltarea si simplificarea, in plan cognitiv/aplicativ, a ansamblului informatiilor veridice referitoare la "a face" RC...
ca poate si d-asta nu se mai opresc tot felul de discutii in care ba se inventeaza apa calda, ba se deformeaza realitatea/perceptia evidenta prin editarea unor pareri gen "ciurli-burli", sau, mai nou, "nimenea-n-drum"...
eu cred ca s-ar simplifica foarte mult insasi munca moderatorilor, pe linga evidenta consecinta directa de aerisire a modurilor de abordare a subiectelor specifice rc-ului contemporan...
as vrea sa exemplific putin, invocind, de pilda, o situatie in care un ...cineva...se intreba, retoric sau nu, daca poate modifica nu mai stiu ce jucarie de la supermarket, sa o faca sa "tina" mai mult acumulatorii, ca nu-i convenea ca "tin" doar 20-25 minute; daca ar avea o minima/elementara trecere pe la orele de fizica ar sti cit de mult pot sau mai degraba NU POT fi "impinse" asteptarile vis-a-vis de jucarii versus modele rc...
regret, poate ca nu am abilitati de comunicare atit de pronuntate pentru a explica intr-un mod mai "sec" ceea ce am afirmat si sugerat vis-a-vis de regulament, sper sa se inteleaga (de cine are CUM...!???...)ceea ce am scris...
bafta si minuni!