Modelism - RHC Forum: Probleme de mixare pentru Optic 6-2,4Ghz - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Probleme de mixare pentru Optic 6-2,4Ghz Aripa AirBull

#1 Useril este offline   danny_39 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2022
  • Inregistrat: 06-September 06

Postat 26 December 2010 - 03:21 PM

La o aripa AirBull ca sa fie mai facila lansarea din mana ,vreau sa actionez din switch cu cateva grade eleroanele,dar la Hitec Optic 6-2,4 Ghz,nu mi-a reusit,sa fac vreun mixaj ..
Daca stie careva,....
Mixajul elevon l-am facut (canalele 1,2),functioneaza ,dar pt mai multa siguranta vreau sa pot actiona eleroanele cu ajut unui switch,dar nu ma pricep ce si cum sa fac acel mix.

Aceasta postare a fost editata de danny_39: 26 December 2010 - 03:24 PM

Toate aeromdelele sant iubite de Terra,diferenta o face viteza cu care se apropie...sau o face tipul ala cu statia?
0

#2 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 28 December 2010 - 11:16 PM

Vezi postareadanny_39, la Dec 26 2010, 03:21 PM, a spus:

La o aripa AirBull ca sa fie mai facila lansarea din mana ,vreau sa actionez din switch cu cateva grade eleroanele,dar la Hitec Optic 6-2,4 Ghz,nu mi-a reusit,sa fac vreun mixaj ..
Daca stie careva,....
Mixajul elevon l-am facut (canalele 1,2),functioneaza ,dar pt mai multa siguranta vreau sa pot actiona eleroanele cu ajut unui switch,dar nu ma pricep ce si cum sa fac acel mix.

Nu stiu ce mix-uri stie statia, dar incearca asa: mixeaza canalul de flaps cu eleroanele si profundorul (adica doua mix-uri in care master e flapsul) si pune comanda la flaps pe un sw. Setezi apoi cat ai nevoie din cursa flapsului.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#3 Useril este offline   danny_39 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2022
  • Inregistrat: 06-September 06

Postat 31 December 2010 - 08:01 AM

Rezolvat problema :cu ajutorul functiei landing,actionat de la un switch,am putut seta eleroanele cu cate grade se doreste (lungimea cursei) -multam' renatoa pt. idee,MlGore.
Cu respect,Dan

Aceasta postare a fost editata de danny_39: 31 December 2010 - 08:04 AM

Toate aeromdelele sant iubite de Terra,diferenta o face viteza cu care se apropie...sau o face tipul ala cu statia?
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro