salutare,
din greseala am descarcat aceasta struto-camila de avion-elicopter sau invers pe Aerofly si mi-a captat interesul.Asa ca am zis sa zbor cu el.Dar se pare ca nu pot.Nu ma pricep si basta.Stiam eu de ce nu vreu heli.Ca sunt greu de manevrat. :)
Deci datele de intrare sunt:aerofly deluxe,si simulator art-tech cu 6 ch.Deci acesta are din ce am vazut eu: elevator,directie,eleroane,flapsuri si 2 elici care se misca cu tot cu motor si in fata si tren aterizare escamotabil.
Deci cum trebuie setate ch astfel incat sa pot controla mandrete de zburatoare.Ce se controleaza cu stickul din dr si ce cu cel din stg.Din ce am vazut pe statie ch 3 e motor-stick stg,ch6 tot stick stg este directia si tailrotor,ch 5 este tren de aterizare,ch 4 care este switch pe statie este pt flapsuri dar care am vazut ca nu se misca la heli de fata,cu toate ca pe simulator imi arata ca merge,de fapt merge doar la avioane,iar pentru stick din dr ch 1 se misca eleroanele (doar la avioane) iar pe 2 elevatorul (care aici e pe invers fata de avioane).Acum imaginea e cea de mai jos.
Deci cum trebuie setate ca sa ma pot ridica cu jucaria?Am incercat si alte elicoptere,dar dc maresc turatia la un moment dat o ia spre stg si nu am ce sa ii fac.Din elevator se misca am vazut in fata si in spate.
Totodata la V22 am vazut ca dupa ce maresc turatia si reusesc intr-un final sa ma ridic cu el (nu stiu cum) dc dau in fata de stick motor se pozitioneaza elicile ca la avion.Dupa care o ia intr-o parte si mama terra scrie pe el.
Probabil ca daca iau tot forumul as putea gasi ceva informatii dar nu vreau sa ma apuc de heli,vreau doar sa zbor vu V22-ul asta.
Multumesc.
Pagina 1 din 1
v22 osprey reglaje simulator
Postat 19 December 2010 - 06:05 PM
Olivian Diaconescu
Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet