zboara cineva in buzau pentru cei care zboara in buzau locuri si cand????
Postat 04 August 2013 - 09:36 PM
Astazi primul model motorizat cu benzina, autohton a luat urmele Katanei lui Radu. A facut primele doua zboruri. Este vorba de un Yak-54, GF26i V2. de 4,2kg. Oare ma voi oprii la Grace de 2,7m si la Yak?..sau cresc in continare, spre prima dragoste, zborul 1:1...doar viitorul imi va arata!.
Numai bine, si sa ne vedem cu bine la zbor. ca deocamdata zburam patru insi, si un miliona de muste si tantari, mai ales seara.
Numai bine, si sa ne vedem cu bine la zbor. ca deocamdata zburam patru insi, si un miliona de muste si tantari, mai ales seara.
Postat 18 April 2017 - 05:17 AM
eu zbor aproae zilnic pe aerodrom....în week-end a propriul modeldrom, la mine la țară, dar ne putem organiza. Eu, Alex, Nicu, Sorin...Și așa cam trbuie tunsă iarba...
P.S. Mihai - sunt câteva zile pe an și două locații cu oameni superbi, de unde nu aș putea lipsi....Aeroclubul Sâmpetru și Râpa.
P.S. Mihai - sunt câteva zile pe an și două locații cu oameni superbi, de unde nu aș putea lipsi....Aeroclubul Sâmpetru și Râpa.
Postat 18 April 2017 - 11:00 AM
Mihai_supy, la 18 April 2017 - 05:17 AM, a spus:
eu zbor aproae zilnic pe aerodrom....în week-end a propriul modeldrom, la mine la țară, dar ne putem organiza. Eu, Alex, Nicu, Sorin...Și așa cam trbuie tunsă iarba...
unde mai exact? ai mesageria plina