Modelism - RHC Forum: Am nevoie de ajutor - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Am nevoie de ajutor Daca se poate

#1 Useril este offline   stick3r 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 08-December 10

Postat 09 December 2010 - 03:11 PM

Salut , ma numesc Alin si sunt din Craiova .In present detin un aeromodel Cessna 182 N9268 brushless de culoare albastra.Abia ieri l-am achizitionat,si am cateva probleme. In primul rand eu sunt un incepator deci cunostintele melee despre aeromodelism sunt limitate.Prima problem e ca manualul de instalare al aeromodelului nu e explicit in create Ce priveste montarea elicei,de fapt nici macrar nu e mentionata ,iar o Alta problem ar t
Fi: eu testam servodirectile si motorul , radiocomanda era aprinsa iar la un moment dat am stins-o si am raprons-o (radiocomanda) si dupa aceea nu mi-a Mai raspuns la comenzi si eu am umblat la frecventa si le-am schimbat si am uitat cum erau inainte.Dupa ace mi-am dat seama ca motivul pentru care avionul nu Mai raspundea la comenzi era faptul ca era descarcat.Radiocomanda pe care o utilizez este Art -Tech de 2.4ghz.Daca ma poate ajuta cineva care este din Craiova sa ne intalnim sau oricine stie cum sa resolv problema sa imi dea pm cu numarul lui de telefon sau sa imi dea un beep sau sa ma sine la nr. 0729071701 , as Fi foarte recunoscator.Va multumesc.
0

#2 Useril este offline   tetea 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 759
  • Inregistrat: 04-April 08

Postat 09 December 2010 - 04:26 PM

Rugam un moderator sa mute postul acesta la rubrica "Coltul incepatorului"...este mai potrivit acolo.....

In alta ordine de idei.......daca tot ne-ai gasit pe acest forum, si ai sa citesti cu atentie, ai sa vezi ca in Craiova este o comunitate mare de zburatori......cauta informatii in "Jurnal de zbor" si in "Terenuri de zbor"

Te mai rog sa fi atent la ortografie......cu totii tinem la limba noastra....

Si inca un sfat......Cessna ta nu este un aparat dedicat incepatorilor...iti sugerez ceva gen Easy Star daca optezi pentru un ARTF sau sa iti construiesti un aeromodel din depron, pe care sa nu te doara sufletul daca il faci praf (de ex. Izicraft sau Blue Baby)...dupa ce te obisnuiesti cu astea, dupa aceea treci la Cessnuta ta...si nu in ultimul rand, ai nevoie de mult simulator inainte de orice incercare de zbor.

Bafta
0

#3 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2393
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 09 December 2010 - 04:53 PM

Vezi postareatetea, la Dec 9 2010, 04:26 PM, a spus:

Rugam un moderator sa mute postul acesta la rubrica "Coltul incepatorului"...este mai potrivit acolo.....

In alta ordine de idei.......daca tot ne-ai gasit pe acest forum, si ai sa citesti cu atentie, ai sa vezi ca in Craiova este o comunitate mare de zburatori......cauta informatii in "Jurnal de zbor" si in "Terenuri de zbor"

Te mai rog sa fi atent la ortografie......cu totii tinem la limba noastra....

Si inca un sfat......Cessna ta nu este un aparat dedicat incepatorilor...iti sugerez ceva gen Easy Star daca optezi pentru un ARTF sau sa iti construiesti un aeromodel din depron, pe care sa nu te doara sufletul daca il faci praf (de ex. Izicraft sau Blue Baby)...dupa ce te obisnuiesti cu astea, dupa aceea treci la Cessnuta ta...si nu in ultimul rand, ai nevoie de mult simulator inainte de orice incercare de zbor.

Bafta

Adrian,bine ca ai facut-o tu,eu m-am abtinut (lb.romana). :lol:
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#4 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 769
  • Inregistrat: 12-June 10
  • Interests:Aeromodelism,IT,PC games

Postat 09 December 2010 - 08:49 PM

Vezi postareastick3r, la Dec 9 2010, 03:11 PM, a spus:

Salut , ma numesc Alin si sunt din Craiova .In present detin un aeromodel Cessna 182 N9268 brushless de culoare albastra.Abia ieri l-am achizitionat,si am cateva probleme. In primul rand eu sunt un incepator deci cunostintele melee despre aeromodelism sunt limitate.Prima problem e ca manualul de instalare al aeromodelului nu e explicit in create Ce priveste montarea elicei,de fapt nici macrar nu e mentionata ,iar o Alta problem ar t
Fi: eu testam servodirectile si motorul , radiocomanda era aprinsa iar la un moment dat am stins-o si am raprons-o (radiocomanda) si dupa aceea nu mi-a Mai raspuns la comenzi si eu am umblat la frecventa si le-am schimbat si am uitat cum erau inainte.Dupa ace mi-am dat seama ca motivul pentru care avionul nu Mai raspundea la comenzi era faptul ca era descarcat.Radiocomanda pe care o utilizez este Art -Tech de 2.4ghz.Daca ma poate ajuta cineva care este din Craiova sa ne intalnim sau oricine stie cum sa resolv problema sa imi dea pm cu numarul lui de telefon sau sa imi dea un beep sau sa ma sine la nr. 0729071701 , as Fi foarte recunoscator.Va multumesc.

Daca ai cessna 182 art tech brushless,contacteaza-ma pe privat sau la ciprian_virgiliu97 pe messenger.Am acelasi model si te pot ajuta cu placere.
Bafta,Cipi.
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#5 Useril este offline   tetea 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 December 2010 - 11:33 PM

Ca sa-ti spun cum devine treaba cu zborul...si sa nu te superi pe mine pentru interventie....

De gresit...am gresit si eu la inceput...asta-i...eu cel putin nu stiam de acest forum...ca mai bine citeam inainte de a face oarece achizitii.

Trecand timpul si acumulind oarece experienta la zbor (nu 3D sau altele), vorbesc de zborul normal...si, dupa ce mi-am distrus aeromodelele de suflet incercand sa impartasesc umila mea experienta incepatorilor, nedispunand de logistica necesara,...si, ulterior beneficiind de o donatie de la un coleg generos (Mihai Apostol-multumesc) am  mai facut oarece achizitii asa ca acuma am reusit sa fac un model pentru "entry level", cu dubla comanda (elev-profesor), model care deja are patru ucenici formati, gata de zbor individual fara asistenta......

Din pacate distanta este mare inte Craiova si Iasi, dar, daca ai drum pe la noi si oarece simulator la activ...te asist cu cea mai mare placere la zbor (aviz tuturor amatorilor de zbor RC din Iasi, cu conditia efectuarii unor zboruri pe simulator), am cu ce sa fac scoala.....

Sunt convins ca ai sa gasesti in Craiova colegi la fel de inimosi.

Bafta

Aceasta postare a fost editata de tetea: 09 December 2010 - 11:35 PM

0

#6 Useril este offline   tetea 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 December 2010 - 08:36 PM

Bag de seama ca te-ai suparat.....DAR....cere sfatul celor cu experienta....NICI NU STII CAT AI DE CASTIGAT........pentru ca toti am gresit la randul nostru si, macar prin intermediul acestui forum, dorim din tot sufletul ca noii veniti sa nu repete grselile noastre.....

Bafta
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro