Postat 02 October 2011 - 08:23 PM
Sagita n-are cum sa nu se intoarca acasa intreaga! Chiar nu cred ca exista varianta in care acest superb planor sa ... pateasca ceva. Poate la profundor, asta cumva, daca pica direct in coada, da' daca pica-n bot sau intr-o aripa ... fabrica de scobitori da faliment. De fapt, ea da faliment oricum, insa daca pica in coada, ii da de munca Domnului Edi, sa reaseze profundorul pe pozitie si mai apoi sa-l re-centreze!
Nea' Edi, cand o sa fie gata celalalt, nu ma lasi pe mine sa incerc sa dau cu el de pamint si sa-l rup?! (Nu cred c-o sa reusesc, da' macar sa incerc ... ) :pardon:
Pe mine ma bucura si ma incanta progresul lui Alex, care zboara de o luna jumate si care in seara asta, a zburat Cessna intr-un mare fel! Nu stiu insa ce l-a apucat, de nu-si mai aterizeaza avionul la picioare, ci si-l duuuce la mai bine de 50m de el. Da' oricum, nu-mi bat capu' pentru ca progreseaza si invata ca un buretel absobind informatie.
Din cate observ eu, pantru luni, marti si miercuri se anunta vant slab, de la 8-10kmh luni, marti maxim 13kmh, iar miercuri zic "ei" ca va fi maxim 10kmh. Puneti-va-ti acumulatorii la incarcat si ... la 17:30 (cel tarziu) haideti sa semnam condica la Oierie, pentru ca ... vine iarna, iar soarele va apune devreme si ... pentru chiori, mai greu cu zboru'!
"Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului" - nu ma intrebati ce inseamna, ca n-am reusit inca sa inteleg ...
Ion Iliescu - Strategie si Reforma