Postat 24 January 2013 - 05:45 PM
Azi am dat o tura rapida cu Gabi la plaja Frateli sa testam EPPFPV dupa ultima reparatie : acu ceva zile am introdus in OSD conectorul de video out un pin mai la dreapta => transmitatorul AV de 1,5W in 900 MHz a murit. Dupa ceva munca , si cu ajutorul lui Gabi, i-am dat de cap (se arsese sursa de 5V). In plus am facut update de firmware la FY31-AP si la HORNET OSD . Am prins o vreme super, aproape fara vant. In mod nesteptat toate au mers super , chiar si MFD antena tracker (conectata fara semnal video , doar probat daca antena urmareste modelul) . Am reusit sa prindem vreo ora de zbor pe o vreme super. O problema totusi ar fi in zona : la aterizarile pe plaja, sunt sanse mari sa ajunga nisip la sevourile plasate la un nivel inferior (cele de pe coada in speta). Asa ca o sa montam pe modele niste patine (in locul trenului de aterizare) pentru a ateriza pe viitor pe asfalt. Urmatoarea etapa - manufacturare helical antena + cloverleaf in 1010 MHz , un sistem pan-tilt mai performant pentru camera . Etapa a doua : ground station ...
Salutari si zboruri line !
Canard LRS FPV
Spider Quad LRS FPV
Quad Eachine 250 FPV
Egreta Glider
Phoenix 2000 Glider
Skyfun
Combat Wing
T-45 Goshawk
T9 & FrSky mod
FrSky Taranis Plus
Life is short, fly fast fly low !