Modelism - RHC Forum: Jurnal de Zbor Constanta - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 33 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »

Jurnal de Zbor Constanta Sa dam piticilor de pe creier ... ce-i al lor ...

#421 Useril este offline   edisultan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2077
  • Inregistrat: 16-March 08
  • Interests:Aeromodelism, navomodelism

Postat 03 August 2012 - 09:18 PM

Faţă de ieri, vântul s-a lăsat aproape de tot. La un moment dat erau pe cer un Acromaster şi trei Ultroane, un peisaj deosebit. Eu a trebuit să mă opresc datorită vizibilităţii scăzute la apus.
Sultan Eduard
0

#422 Useril este offline   PaunFD 

• Aeromodelist de cumetrie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 660
  • Inregistrat: 22-November 10
  • Interests:IT, Auto engine tunning and driving, Aero - hobby.

Postat 03 August 2012 - 09:58 PM

Beculestele pe mine m-au ajutat sa zbor bine-mersi si dupa ce a apus soarele ...
Acuma insa caut un regulator pentru ... F16. A binevoit de s-a ars intr-un mare fel.
"Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului" - nu ma intrebati ce inseamna, ca n-am reusit inca sa inteleg ...
Ion Iliescu - Strategie si Reforma
0

#423 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 04 August 2012 - 12:55 PM

Astazi am trecut pe City-Park, sa caut magazinul de modelism care se afla acolo si sa-i intreb, daca nu cumva, au un ESC de 20-30A sa-l inlocuiesc pe cel ars din F16.
Am constatat cu oarecare suprindere ca ... magazinul fizic s-a inchis. Am incercat sa-i contactez la telefon pe numarul de contact de pe site-ul lor, sa vad daca au respectivul ESC si sa-l comand. La telefon am auzit cum ca "abonatul nu poate fi contactat".

Nasol! Economia asta de piata ... si criza asta economica, pe langa abordarea (zic eu) putin gresita ... cred ca au facut ca rulajul sa fie extrem de mic si ... inchiderea magazinului inevitabila.
Oricum, in C-ta sunt, poate, 10 - 15 aermodelisti (din care maxim 4 activeaza pe acest forum), posibil 30 de auto-modelisti, vre-o 10-20 de navomodelisti, iar modul descurajant la care se trateaza aceste subiecte, atat dpdv financiar cat si ca promovare, dar si ca acceptanta ... chiar si aici pe forum, in mod evident n-avea cum sa faca ca numarul acestora sa creasca si in nici un caz sa scoata banii din buzunar sa achizitioneze noi si noi modele, piese de schimb si accesorii pentru acestea, ceea ce dupa parerea mea, ar fi facut ca rulajul sa fie la niste cote suficiente macar pentru supravietuire daca nu si pentru dezvoltare. Sa scada ... da, dar sa creasca, in nici un caz.

Cat poti sa vinzi la ... 50 de oameni pasionati si deja cunoscatori?! Cat poti sa vinzi la inca posibil 100 de admiratori si doritori de asa ceva, mai ales in conditiile in care ... doar aici pe forum, primesti un tratament ... "absolut perfect" pentru promovarea si atractivitatea acestui hobby, asigurand un caracter exclusiv extrem acestui hobby?!
Daca ar fi sa ma iau numai dupa ce citesc pe acest forum, in mod clar trebuie sa fii foarte, foarte determinat sa te apuci de aero-modelism/latura pilotaj, iar daca ar fi sa ma iau dupa preturi, in mod clar, aero-modelismul devine o tagma eclusivista si accesibila doar ... celor extrem, extrem de hotarati si determinati.

Bine da' ce stiu eu?! Poate ca magazinul, a fost deschis de proprietar ca o preocupare menita sa-i umple timpul liber ... sau o activitate conexa cu acelasi rost clar, nicidecum pentru a realiza promovare, vanzare, rulaj si de ce nu profit. Poate ca nici acest forum nu a fost deschis pentru ... promovare, acceptarea celor care inca nu sunt pasionati dar cocheteaza cu ideea de a se apuca de oricare ramura a modelismului si este doar impresia mea ca acest forum a fost deschis pentru schimbul liber de informatii ...
Complicata viata, cum zice un bun prieten de-al meu!

Cert este insa faptul ca accesul in tagma aero-modelismului, al pasionatilor de aero, este unul extrem de dificil, atat pe partea comerciala, cat si partea relationala si informationala ...

PS: Respect pentru cei de la Auto-RC pentru promtitudinea de care dau dovada si modul la care stiu sa puna problema!!!! (sincer si fara nici o ironie)

Aceasta postare a fost editata de PaunFD: 04 August 2012 - 12:56 PM

"Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului" - nu ma intrebati ce inseamna, ca n-am reusit inca sa inteleg ...
0

#424 Useril este offline   edisultan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2012 - 08:29 PM

Azi am ieşit la zbor. Ca de obicei prezent Florin cu F 16 şi Ultron iar câteva minute mai târziu Cristi cu Acromasterul.
Zbor de relaxare la apusul soarelui şi pentru mine "şcoală" cu Ultronul care se comportă deosebit de bine şi aşa cum a afirmat şi Florin nu prea are nici o treabă cu tăria vântului. Zboruri line.
Sultan Eduard
0

#425 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 10 August 2012 - 07:34 AM

In mainile mult mai experimentate intr-ale stick-uitului, ale lui Cristi, Ultronul a prins alta stralucire si s-a comportat ca un adevarat acrobat 3D, chiar daca vantul nu ii permitea acromasterului sa ... isi faca de cap.

Aaaa, Ultronul lui Edi - despre el era vorba, care desi e supramotorizat, nu e ... supramotorizat in nesimtire, cum e al meu. Si ... are expo pe el ... la greu, la toate suprafetele de comanda.

Aceasta postare a fost editata de PaunFD: 10 August 2012 - 07:39 AM

0

#426 Useril este offline   edisultan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 August 2012 - 10:47 AM

Azi am reuşit un lucru pe care nu l-am mai făcut de mult. Am pierdut modelul (Ultronul) pentru câteva momente din vedere, timp suficient ca să dau cu el de pământ atât de tare cât să nu mai recuperez nimic din el. A fost un model bun de la care am învăţat multe...
Sultan Eduard
0

#427 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 12 August 2012 - 02:46 PM

Din nefericire am recuperat eu ... aripa si coada. Pacat!
Da' deh se mai intampla si d-astea si ... mai ai un ultron gata doar sa-l echipezi si ... sa-ti iei revansa si pentru cel cazut glorios azi, la datorie (Dumnezeu Sa-L Odihneasca).
Eu zic ca cu putina migala lego-ul se putea aduce din nou in stare zburabila, dar ... supararea din acel moment ...

Parte/"organe" din Ultronul tau vor trai in ultronul meu, cand va veni timpul ... ca "organele" ultronului meu, fragezite de ... "vreme" incet dar sigur imbatranite vor face ca, fie sa trec modelul in rezerva si implicit sa-l scot la pensie, ori ... sa-l revigorez cu un "transplant de organe".
Din nefericire, sfarsitul "abrupt" - la propriu si tragic al ultronului tau Edi, combinat cu generozitatea ta, a prelungit viata ultronului meu, care de azi are ... "organe vitale", noi gata sa-i aduca o noua tinerete ultornului meu!

Imi pare nespus de rau!

Pune-te si echipeaza-ti celalalt ultron ca d-acuma, mai rar o sa mai prindem zile de zbor care sa nu puna sagita in dificultate! Apoi ... celelalte doua planoare care le ai pe masa de lucru, sunt proiectate ... astfel incat sa se apropie de performantele acrobatice ale ultronului si ... face bine la antrenament. Parerea mea!

Multa sanatate, bafta si aterizari line!
0

#428 Useril este offline   edisultan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 August 2012 - 03:53 PM

Nimic pe lume nu te pregăteşte pentu o imagine cu un model prăbuşit la care ai pus şi o părticică de suflet. Nu a fost supărare ci doar o evaluare seacă a ceea ce s-a întâmplat, mai ales că zona motorului a cedat destul de urât. Mă bucură să ştiu că într-o formă sau alta, anumite părţi vor supravieţui. Zboruri line.
P.S.: Acesta era motivul pentru care la concursuri se pregăteau de obicei două modele. Asta era limita pentru anumite probe, în rest imaginaţia şi îndemănarea făceau ca un model rupt azi să zboare mâine.
Zboruri line.
Sultan Eduard
0

#429 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 12 August 2012 - 05:06 PM

Vezi postareaedisultan, la 12 August 2012 - 03:53 PM, a spus:

Nimic pe lume nu te pregăteşte pentu o imagine cu un model prăbuşit la care ai pus şi o părticică de suflet. ...

D-aia zic eu ca e bine si un T33 la casa omului ... Pana inainte de a "descoperi" sfg-urile alea, aproape ca nu era zi de la bunul Dumnezeu, sa nu vin cu el de la camp si sa nu am ceva de mesterit la el, ceva de lipit ... niste spuma de corectat, o ... aripa de "intarit", un eleron de pus la loc, ceva ... uneori chiar si un lego din spuma si piese de facut. Acuma sacosa si sacul ala din portbagaj ... pentru asemenea momente era/este destinat.
Momentele in care mesteresti la T33 pui si cate un pic de suflet si cu cat mesteresti mai mult ... cu atat pui mai mult. Apoi momentele in care-l impantezi, uneori mai putin violent - alteori de-l aduni cu sacosa de pe camp ... te pregatesc pentru ... momentul in care impamintarea este atat de violenta incat lego-ul e ... inimaginabil de complex. Provocarea este sa ai vointa necesara sa rezolvi lego-ul cel mai complex ... si sa-l si faci sa zboare.

Bine, acuma, la mainile si indemanarea ta ... sa te apuci acum sa rezolvi lego, parca, parca nu se cade ... iti ia mai putin sa faci un alt model de nou ... da' la mine insa ... rezolvarea lego-ului e o stare de necesitate.

Trebuie sa recunosc insa ca-mi si place faptul ca de-o bucata de vreme incoace, cosmarul vietii mele, T33-ul, a inceput sa vina acasa de la camp fara ... avarii si fara sa mai fie nevoie sa lipesc nimic la el, nici macar canopia si asta in conditiile in care descarc toti acumulatorii pregatiti pentru el cu el in zbor, cel putin o tura!
0

#430 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2012 - 12:41 PM

Azi am iesit dimineata la o tura cu ultronul si f16-le.
La f16 aveam de testat niste mici modificari: i-am pus rachetutele alea cu care venise in kit ieri si am constatat cu surprindere ca se misca chiar mai frumos, mai stabil pe vat si la viteze mai mici, in ciuda greutatii sale care ... a cam depasit simtitor ceea ce recomandau producatorii pentru acest mic model. Initial el avea 325g, cu un acumulator 3s 1000, acuma, dupa ... ce zilele trecute eleroanele s-au desprin de aripa de ... uzura, la care s-a mai adaugat niste scoci pe burta si pe unde a mai fost necesar, iar capac pun acumulatorii 3s1300, acum a ajuns undeva pe la 380g.
Revenind la ... rachetute, ieri le montasem asa cum le-a facut producatorul, adica putin mai lungi, insa la o aterizare, datorita vantului lateral (m-a mancat undeva ..), o rachetuta s-a agatat in iarba si varful s-a indoit putin si inevitabil s-a crapat. Nimic grav, pentru ca cu o picatura de CA problema s-a rezolvat la fata locului. In dimineata asta insa, m-am gandit sa mai scurtez partea din fata a rachetutelor cu 2cm ca sa nu mai agate atat de repede si ... zis si facut, apoi zborurile de verificare. Zborurile de verificare au fost o incantare, iar pe langa asta, am constatat ca ... in acelasi regim de zbor, consumul :unsure: :help: :blink: de curent a scazut (parca vorbim de ... autoturisme ...)!

Duda este ca ... azi m-a mancat undeva sa pun ultronul pe plafonul masinii pe un vant de 18-23kmh, ca sa ... nu mai adune furnici si sa le plimb prin aer si mai apoi acasa, cum am patit in alte dati. Proasta inspirate ... pentru ca vantul l-a umflat si la dat jos de pe plafonul masinii in ... coada, astfel profundorul s-a ... rupt si eleronul dreapta s-a ... indoito-rupt asa putin. Astfel, am mai fragezit inca putin ultronul, fara sa-l zbor!!! Am impresia ca incep sa capat un talent si o indemanare deosebita in a fragezi modelele si culmea, nu in zbor!!! :wacko: Bineinteles ca n-am mai putut zbura ultronul si acasa m-am apucat de ... facut puzzle la el. Acum, e gata de zbor, pentru sesiunea de seara!

Multa sanatate, aterizari line si ... nu faceti ca mine: nu lasati modelele pe plafoanele masinilor sau ... in locuri de unde ar putea cadea!!!
0

#431 Useril este offline   adioperator 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1356
  • Inregistrat: 12-November 09
  • Interests:aeromodelism

Postat 13 August 2012 - 01:34 PM

Mai bine plimbi niste furnici sau da-l de acasa cu insecticid, saracele insecte nu au nicio vina ca tu le incalci teritoriul :D

Vezi sa nu dai peste furnica furioasa sa-ti devoreze Ultronu' si F-urile :))
http://img809.imageshack.us/img809/4356/furnica1.gif

Aceasta postare a fost editata de adioperator: 13 August 2012 - 01:37 PM

0

#432 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2012 - 02:19 PM

La sfarsitul primaverii (parca) l-am dat cu insecticid sa nu mai aduc acasa capuse ... da' de atunci, vad ca s-a dus efectul. Zilele trecute, l-am pus, fara sa-mi dau seama, pe un musuroi de furnici din alea mici si ... m-am trezit cu modelul plin de animalute. Apoi in casa pisicile alergau dupa ele, dupa furnici.

Furnica furioasa, sa mai stea la coada, am pisici in casa ... de-o curiozitate ...
0

#433 Useril este offline   edisultan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2012 - 09:54 PM

Am tras şi eu azi pe la prânz o sesiune de zbor cu Sagita, în rest azi a fost o zi alocată pentru noile modele, aripa pentru ce de 2 metri este aproape gata iar pentru celălalt am pregătit lonjeroanele. Zboruri line.
Sultan Eduard
0

#434 Useril este offline   edisultan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 August 2012 - 01:57 PM

O altă zi de zbor la "Oierie". Prezent Domnul Florin. Vremea a fost deosebit de frumoasă iar termicile destul de puternice.
Sultan Eduard
0

#435 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 16 August 2012 - 07:36 PM

Care mai doriti, care mai poftiti, anuntati-l pe Edi, pentru ca s-a redeschis fabrica de ultroane!!! Repede, pana nu se inchide ...
Le stiti cum zboara (care le stiti si le-ati vazut la lucru), le-ati si pilotat ... da-ti-i de lucru, acuma cat are timp si chef de lucru.

Atentie insa, se fabrica NUMAI ultroane de zburat pe vant, d-alea de zburat cand nu se misca frunza-n copac ... nasol, profilul aripii si modelul in sine permite, da' se pierde tot farmecul zborului ... :nea:

Hai nea' Edi, maine seara cu ultronul la camp, la centraj! :drinks:Maine dupa masa, dupa orele 17:00 vantul se anunta perfect pentru centrajul ultronului, cca 2m/s

Aceasta postare a fost editata de PaunFD: 16 August 2012 - 07:40 PM

0

#436 Useril este offline   edisultan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 August 2012 - 08:12 PM

Mai pe seară am ieşit la zbor, eu cu Sagita, Florin cu Ultronul şi F 16. Pozele sunt făcute pe asfinţit, înainte de a pleca.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Resize of IMAG0801.jpg
  • Imagine atasata: Resize of IMAG0798.jpg
  • Imagine atasata: Resize of IMAG0800.jpg

Sultan Eduard
0

#437 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 17 August 2012 - 10:09 PM

Hai mai ca se vad si beculestele chiar si asa ... :rolleyes:
0

#438 Useril este offline   edisultan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 August 2012 - 08:11 PM

Ne-am adunat iar pe înserat la zbor, puţină termică, câteva "gropi", una peste alta am mai prins câteva ore de deconectare.
Sultan Eduard
0

#439 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 18 August 2012 - 08:47 PM

Acumulatorul supus "operatiei" de desumflare din seara asta, a iesit la ... 117g. Din pacate este doar ... lipo 2s!

Din pacate ESC-ul ultronului "nu stie" de 2S si ca atare nu porneste motorul!!!!! :D

Aceasta postare a fost editata de PaunFD: 18 August 2012 - 08:52 PM

0

#440 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 18 August 2012 - 09:00 PM

Deci ori am sa folosesc acumulatorul in cauza, ca atare pe ... pluta/Nemo, ori daca ma mai ma gandesc il fac 4S si-l pun pe ultron!!!
0

#441 Useril este offline   edisultan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2012 - 07:49 PM

Altă zi frumoasă terminată cu o sesiune de zbor pe înserat. Prezent ca de obicei Florin cu T33 şi Pluta.
Sultan Eduard
0

#442 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2012 - 08:13 PM

Vantul a fost ca pentru acromaster-uri ... adica nu s-a miscat frunza de pe la 17:30 pana cand a apus soarele!
0

#443 Useril este offline   edisultan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 August 2012 - 08:03 PM

Azi după orele 18.00 am ieşit la zbor. Prezenţi Florin Gigi şi Gabi. Vântul a fost prezent doar cât să facă zborul mai plăcut, iar termicile dată fiind ora şi zona le-am prins destul de sus. Zboruri line.
Sultan Eduard
0

#444 Useril este offline   ggsolom 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 128
  • Inregistrat: 28-August 11
  • Interests:Aeromodelism, FPV, pescuit

Postat 22 August 2012 - 10:29 PM

Am dat o tura la Oierie azi dupa 18-30 cu Gabi . Vant gospodaresc , cred peste 20 km/h . Am facut ceva reglaje la Phoenix dupa reparatia de dupa crash-ul de ieri ( Gabi inlocuise sevourile de pe coada, dar nu a verificat si sensul daca e corect - tocmai la elevator nu era ... a urmat inevitabil crash-ul ) . Oricum azi totul a fust ok ( in pofida vantului si a lui basinescu). Salutari si zboruri line!
Canard LRS FPV
Spider Quad LRS FPV
Quad Eachine 250 FPV
Egreta Glider
Phoenix 2000 Glider
Skyfun
Combat Wing
T-45 Goshawk

T9 & FrSky mod
FrSky Taranis Plus

Life is short, fly fast fly low !
0

#445 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2012 - 07:48 AM

Din pacate si ieri si azi n-am sa pot/n-am putut sa ajung ... munca.
Am tras totusi cateva zboruri la munca, in pauza de masa, cat sa nu-mi pierd antrenamentul.
Ma bucur ca pheonixul e in regula acum.
0

#446 Useril este offline   adioperator 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1356
  • Inregistrat: 12-November 09
  • Interests:aeromodelism

Postat 23 August 2012 - 03:36 PM

Folrine am citit primele cuvinte: "Din pacate si ieri si azi n-am sa pot/n-am putut sa ajung ... munca. " si am spus: Tragedieeee, nu zboara Florin astazi :pardon:
Da' el nu lasa sticurile nici la munca :lol:
0

#447 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2012 - 07:36 PM

Azi n-am putut sa zbor nici la munca, mama ei de treaba!!! S-a trezit unu' la o varsta venerabila si o functie ... sa observe ca iarba creste :pardon: :lol: :blink: copacii care nu sunt brazi nu cresc neaparat drept si mai lasa si crengile in jos ... :blink: :blink: :blink: treburi d-astea de le inveti in primii ani de viata! Daca spunea si ca apa e uda, era tacamul complet.
Sau o fi fost alzheimer-ul si subit a avut o revelatie si pret de cateva momente mintea de copil i-a revenit, Dumnezeu stie! Greu de spus, fara un control medical si psihiatric adecvat ...
Daca o sa ajung si eu asa, am sa rog de pe acuma un coleg, sa i se faca mila de mine si sa-mi scurteze suferinta devenita atat de grava (din moment ce eu nu mai imi dau seama) si sa ma ... impuste, sau sa faca in asa fel incat sa ajung intr-un loc unde nu este nici intristare nici suspin ...

Da' nu-i nimic, ca azi dupa masa, la un vant asa cum imi place mie, mi-am luat macar putin revansa o ora jumate de zbor.

Sa stii ca a fost tragedie, pentru ca, daca ieri la munca am avut pluta si F16-le, in seara asta nu ma hotaram cu ce model sa ies la zbor. Am mai patit duda asta, insa pana la urma am ales T33-ul ca tot batea vantul si el se simte excelent pe vant si Ultronul, ca sa nu se plictiseasca si ca beculeste.

In ultima perioada am inceput sa patesc urmatoarea faza: mi se aseaza muste sau ... insecte zburatoare pe ... ochelari!!! Si afurisitele, nici nu se lasa duse cu una cu doua ... si ne privim ochi-n-ochi secunde bune, timp in care modelul ... zboara si el vazut cu un singur ochi! Nasol este ca aproape de fiecare data, eram cu modelul intr-o postura care nu-mi permitea sa iau manile de pe stick-uri.
Ce as putea sa fac sa previn duda asta?!

PS: in ultimele 6 luni nu imi aduc aminte sa fi fost doua zile consecutiv fara sa fi iesit la zbor ... sper sa nu fie si la mine un inceput de alzheimer ...

Aceasta postare a fost editata de PaunFD: 23 August 2012 - 07:37 PM

0

#448 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2862
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 23 August 2012 - 09:01 PM

Tu zii ude lasi HAVEOANELE ..ca restu ne ocupam noi..(chestia cu alzheimerul)..si daca ai problema cu nusculitele ia-ti o masca diaia de apicultor.. -_-
0

#449 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2012 - 09:08 PM

Pai aaa, F16-le si Epo Parkjetul sunt mai tot timpul in portbagajul masinii, Ultronul si Pluta pe sifonier si T33-ul e agatat de-o veioza ...

Nu mi se pare o idee rea duda aia de apicultor. Cred ca am s-o incerc intr-una din zilele astea -_-
0

#450 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2862
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 24 August 2012 - 05:59 AM

Vezi postareaPaunFD, la 23 August 2012 - 09:08 PM, a spus:

Pai aaa, F16-le si Epo Parkjetul sunt mai tot timpul in portbagajul masinii, Ultronul si Pluta pe sifonier si T33-ul e agatat de-o veioza ...

Nu mi se pare o idee rea duda aia de apicultor. Cred ca am s-o incerc intr-una din zilele astea -_-

Ai uitat STATIA ,bateriile incarcatorul si pinul de la carduri breee -_-
0

Arata acest topic

• 33 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »

31 useri citesc topicul