Jurnal de Zbor Constanta Sa dam piticilor de pe creier ... ce-i al lor ...
Postat 29 June 2012 - 09:20 PM
In ziua aia am avut si parte de un crash, din vina mea ce-i drept dar l-am reparat (daune minore) si e gata de joaca, dar plec in concediu si pana revin...zboruri line!
P.S. Ultronul a iesit SUUPER din mainile lui Edi. Florine ma anunti cu aparatura sa nu uiti!
Postat 30 June 2012 - 05:49 AM
Ieri am fost la câmp unde era prezent Domnul Florin cu Ultronul şi Epo gânganelul. Voi încerca să vin la zbor azi, dar totul depinde de cum mă voi simţi. Zboruri line.
Postat 30 June 2012 - 09:19 AM
Stai linistit, odihneste-te si refa-te ca lumea, ca sa ai de unde da din degete pe stick-uri!
Ion Iliescu - Strategie si Reforma
Postat 02 July 2012 - 11:36 AM
Da' cum e aia cu 10min Edi ca ... parca am uitat?! :lol::drinks:
Postat 02 July 2012 - 02:06 PM
Printre altele sunt în faza finală cu lada de transport, adică au mai rămas balamalele şi încuietorile. Deja era coaptă şi va sigur utilă pentru transportul zburătoarelor între Constanţa şi Tulcea...
Funcţie de cum mă simt vin şi azi pentru "10 minute". Zboruri line.
Postat 03 July 2012 - 09:19 PM
P.S. Cu puţin noroc mâine ajung la Tulcea şi sper să am timp de câteva reprize de zbor.
Postat 03 July 2012 - 09:24 PM
Daca nu venea Edi, cred ca reuseam performanta sa-mi mai rad un ultron in freza, pentru ca asa hipnotizant este cand zboara la ... firul ierbii spre tine, de nu-ti poti lua privirea de la el si nici nu iti vine sa-i schimbi traiectoria de zbor ...
Asa, daca a venit Edi, m-a scos din transa aia ...
Pana nu se mai racoreste, nu mai scot EDF-urile, ca se incalzesc acumulatorii (si probabil si ESC-urile si motoarele) de nu-i adevarat ... si parca, parca nu vreau sa raman fara ele.
Postat 08 July 2012 - 08:24 PM
Dupa ce am mai redus 1gram la T33, mi-am luat inima-n dinti si am mai incercat doua zboruri, zboruri superbe de data asta si chiar fara nici un fel de emotii nici la lansare si nici la aterizare. E drept ca mi-am tras masina langa lanul de ... ce-o fi el acolo (orz/grau ...)si am aterizat T33-ul in acest minunat lan, astfel ca avionul nici macar n-a atins pamintul fiind sustinut de plante. Decolarile le-am facut ca de obicei ... alergand, insa fara emotii, chiar am facut si niste multe treceri la firul ierbii. Cum am pus mufele de la baterie si o buna bucata din baterie in ... admisia de aer, la aterizare bateria si mufele au fost reci, dar oricum am tras numai 900mAh in reprize de 5 min.
Una peste alta, o seara superba!
Postat 09 July 2012 - 09:35 PM
Am iesit cu Ultron-ul care ... e de serviciu in timpul saptamanii si cu F16-le la re-testat de setari. Cum ma pregateam sa zbor F16-le si ... vocea lui @Zen imi suna-n cap cum ca mufa aia JST e topibila la temperaturile astea pentru ca nu suporta amperajul si ... temperatura, ma gandeam io oare cine cine ma impiedica sa ... scot mufa de alimentare in afara fuselajului sa ... se si raceasca in zbor?! Si cum ma gandeam io asa, tot io mi-am raspuns: NIMENI!!! Asa ca am scos mufa de alimentare din fuselaj si ... am zburat F16-le 3 acumulatori, in majoritatea timpului la peste 60% throttle cu reprize de 100% si nu s-a mai incalzit mufa ... si nici nu s-a mai topit.
Dupa ce duminica ma bucuram ca m-am "imprietenit" la catarama cu T33-ul si ca nu imi mai pune probleme la decolare si nici la aterizare (cel putin atata vreme cat e lanul ala de ... ce neam de cereale e el acolo), mi-a taiat tot elanul un nene care s-a filmat si postat pe youtube cum ... zboara la panta un T33!!!! Stau acum si calculez cam cu ce greutate a modelului zboara la panta ca al meu are 415g cu lipo 3s 1300mAh, 309g fara ... baterie, probabil ca ar avea 240 - 250g fara EDF ... La 240g, cred ca T33-ul cu forma lui cu tot e ... zburabil la panta, mai ales ca austriacul ala a si demonstrat video ca se poate ...
Da' vorba lui @incepatorul, vedea-m-as io pe mine zburand la panta ... T33-ul ...
Postat 11 July 2012 - 09:57 AM
P.S. Totuşi ar fi interesant de experimentat şi zborul la pantă cu cu T33-ul.
Aceasta postare a fost editata de edisultan: 11 July 2012 - 09:59 AM
Postat 11 July 2012 - 08:35 PM
Postat 11 July 2012 - 10:05 PM
cam asa arata in ... zbor.
Si asta-i nenea ala care m-a imbolnavit de cap cu T33-ul/piatra la ... panta:
Postat 12 July 2012 - 10:07 PM
Lansarea aia din mana a termicului, iarasi e ... mai ales ca "lansatorul" nu pare a se fi intrebuintat deloc. Pur si simplu a lasat avionul sa ... plece din mana.
Bine, la noi cand ies la zbor Gigi si Gabi, vad lansari de ... BCA-uri si Hambare zburatoare .... intr-un mare fel unele, aproape zilnic. Daca modelele in cauza n-ar fi atat de incredibil de rezistente ... si atat de supra-motorizate ... in unele cazuri ... :pardon: BCA-ul construit de Gabi, Dumnezeul aeromodelelor pe pamint, a inceput sa devina aeromodel si culmea se apropie de notiunea de planor in urma ultimelor imbunatatiri. Daca mai bibileste Gabi mult la el, parca il si vad zburand precum sagita, alergand dupa termice.
Postat 14 July 2012 - 07:56 AM
Postat 14 July 2012 - 11:53 AM
Postat 14 July 2012 - 01:43 PM
Daca aseara ma alerga Gigi cu hambarul si m-a facut sa-i promit ca in seara asta ma tund, azi nu m-a mai iertat Gabi si mi-a proptit un Wing-Tiger (sau ce Tiger e el, hipopotamul ... ) pe ceafa. Intrebarea zilei insa a fost una de mare exceptie: "te doare?!:):blink:;) " Bineinteles ca ne-am prapadit de ras ... chiar daca mi-a zgaltait creierii-n cap si mi-a mai aranjat sinuzita ... :rofl::rofl::rofl:
Totusi ceva nefiresc si bun in egala masura se intampla cu Gabi: de ceva vreme, n-am mai vazut o impamintare din aia cum numai el stia sa faca, de ziceai ca pilotul a fost impuscat direct in inima - a murit si a cazut pe ... mansa - impingand avionul intr-o vrie superba cum nici Michael Vargo nu-i in stare sa faca!!! Felicitari dom'n Gabi!
Gigi: hai cu bibeloul/pescarul chinezesc/pestele de sticla ... pardon, am vrut sa spun EDF-ul ala nou!!! (e invidioasa lumea ...)
Postat 15 July 2012 - 12:22 PM