Postat 26 May 2012 - 08:58 PM
O seara superba!!! Chiar si crash-ul violent pe care l-a luat "tanculetul"/ultronul (soldat fara urmari, mai putin o elice rupta) n-a reusit sa umbreasca frumusetea acestei seri superbe.
Ce a fost insa senzatia serii, a saptamanii si chiar a lunii a fost modelul lui Gabi!!! Un fel de wing dragon, facut de casa, de mana de maestru a lui Gabi, greu ca o barda, maricel cam cat un ... hambar mai mic, dar care zboara intr-un mare fel! E Dumnezeul aeromodelor pe pamint, este cel mai tare avion pe care l-am vazut pe viata asta, pana acum!
Cand l-am aruncat din mana pentru centraj ... a trebuit sa ma intrebuintez bine de tot ... mai tarziu am aflat si de ce: are 1300cm si 1600g, la un motor despre care se zice ca trage 1200g (desi eu cred ca trage mai mult) Culmea e ca am incercat sa zbor la insotirea "autobuzului" cu pluta si ... il cam depaseam, ceea ce inseamna ca zboara incet - adica nu-i vitezist, desi cu motorul in plin ... fuge binisor.
Sa-l stapanesti sanatos Gabi!
Prezenti au mai fost, pe langa subsemnatul, Edi cu a lui Sagita curgatoare prin aer si Gigi cu ... flota lui, printre care amintesc si T45-ul EDF, care a zburat superb la juma de stick de throttle sau chiar mai putin.
Din cauza ca bajetii s-au apucat de au cosit lucerna, am ridicat pe ceriu T33-ul dupa care am intrat in panica ca ... nu mai aveam unde sa-l si aterizez safe. L-am aterizat in iarba mare fara nici un fel de stricaciuni, chiar l-am aterizat frumos, dar ... pana nu mai creste lucerna aia la loc ... il trec in ... rezerva!
"Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului" - nu ma intrebati ce inseamna, ca n-am reusit inca sa inteleg ...
Ion Iliescu - Strategie si Reforma