Postat 31 March 2012 - 06:10 PM
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa fetita!
Azi de dimineata, am iesit cum am facut ochi sa testez Ultronul facut de Edi, la care eu am colaborat doar cu ... incurajarile si electronica.
Rezultatul: un ranjet tamp, in jurul capului, imposibil de smuls de pe fata! Avionul este Dumnezeu! Vantul gospodaresc de azi n-a facut decat sa-i intareasca valoarea, comportandu-se exemplar.
Acuma, seara, am mai iesit la o tura, intrigat de prognoza meteo care spunea ca vantul se mai lasa, de la 32kmh la ... 24kmh. Intr-adevar, s-a mai lasat si a ajuns chiar la 16kmh, dar cand vantul se inmuiase la cei 16kmh, ramasesem fara acumulatori deja.
Oricum, Ultronul zboara extraordinar, iar cum in seara asta, n-am mai urcat stick-ul de throttle peste jumate, pentru simplul motiv ca n-am avut nevoie, modelul urcand la verticala, pe vantul asta mai "potolit" fata de dimineata fara probleme. Dupa 15min de zbenguiala pe cer, acumulatorul a cerut la incarcator numai 1200mAh, din cei 2200mAh disponibili. Voi seta timmerul sa ma anunte sa aduc modelul jos, dupa macar 20min., ca sa fiu sigur ca descarc macar 1800mAh din baterie!
Aterizari line si s-auzim de bine!
"Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului" - nu ma intrebati ce inseamna, ca n-am reusit inca sa inteleg ...
Ion Iliescu - Strategie si Reforma