Cum Teo facea Snipe-ul , iar Mada se abonase la Camel, m-am hotarat la Pup. Pe sistemul rusesc si american, cu cat mai mare cu atat mai bine, m-am hotarat la scara 1/3.
Intre timp l-am imbolnavit eu pe Teo cu Pup-ul si s-a lasat de Snipe si s-a apucat si el de un Pup mai micut 1/4.
Toate bune si frumoase, Am vazut pe site la Mick Reeves ca are de vanzare planurile separate contra sumei de 22 lire, asa ca am achizitionat planurile de Pup 1/3 de la Mick Reeves. Am platit, am asteptat 1 saptamana , au venit planurile. Surpriza; din 6 foi imi trimisese doar 4. Sectiunea centrala a aripii de sus cat si profundorul lipseau. M-am gandit ca in viteza uitase omul sa impatureasca tot. Se mai intampla asa ca nu m-am impacientat. I-am scris in mail despre fapt, asteptandu-ma sa nu fie nici-o problema. Surpriza mare a venit cand ne-a raspuns intr-un mail ca de fapt nici nu trebuia sa ne trimita planurile si ca de fapt planurile se vand impreuna cu piesele gata taiate contra altei sume. Pai stai frate, de ce mai ai sectiune de vanzare separata a planurilor?.
Ma rog, dupa alte cateva mail-uri catre el, s-a gandit ca mai bine ne trimite si restul de foi, asa ca am primit si paginile 5 si 6 si toata treaba s-a incheiat aici.
Oricum atasez mai jos o mica parte din mail-uri.
Fisiere atasate
-
02122010340.jpg (40.89K)
Number of downloads: 32 -
02122010342.jpg (94.36K)
Number of downloads: 29