REAL DESIGN, la 18 May 2011 - 08:02 AM, a spus:
Misto review !
Are AlexSky un Mig 21 pusher ( sau il avea ) - oricum facut de el ! Zbura extraordinar , si repede si foarte incet de ziceai de e depron de indoor. Realiza un Alfa de parca era legat cu sfoara si il ateriza din pozitia asta de ziceai ca il pune cu mana jos .
Poti sa ii faci o intrebare despre planuri, motorizare etc.
P.S.
Oricum genul asta de modele trebuie lansat in doua persoane - una il arunca iar cealalta e cu ochii pe el ca pe butelie - altfel din momentul in care este aruncat si pana apuci sa duci mana pe stick ....... tonou de la cuplu si .... buffffff !
Am un model de la StyroKit care are trimat aproape la maxim eleroanele ca sa anuleze rotirea pe stanga si abia asa poate zbura - am dat si unghi la motor dar nimic ( buba e de la elicea scale cu 4 pale ) - problema a fost la maiden cand eleroanele erau pe zero trimate - noroc ca nu l-am zburat eu ci un coleg cu multa experienta de modelism si pilotaj.
pai in 2 persoane a fost lansat, eu l-am aruncat si altcineva, experimentat s-a chinuit sa il zboare. problema a fost ca nu s-a respectat planu original si a rezultat o aripa prea mica. la cum era migu ala un edf puternic era ok, dar avand fuselaju plin nu prea mergea. oricum deja s-a rezolvat cu acest mig 21 si deja am facut un mig29(intr-o noapte, sambata m-am apucat de taiat si duminica deja zbura) care zboara bestial de bine, aripa mare(80 cm anvergura) greutate undeva la 300 grame si motoru care duce 750 grame cu 7x6 apc. a zburat exceptional. si aterizeaza la punct fix, ca un elicopter. ii tai motoru si din profundor in aduc jos.