am trenulet cu distanta de 16,67 mm intre sine si as dori sa le stiu valoarea reala , le am de mult si sunt aduse din cehoslovacia acum 20 de ani .
- locomotiva electrica cam de 120 mm lungime
- vagoane vreo 4 cisterne , 1 de personal , 1 de marfa ...
- 2 macazuri electrice
- vreo 10 sine curbe (cu 4 fac 180 grd) si vreo 20 grepte si jumatati si cap de linie moarta si sina curba cu papuci de curent
deci va rog cine stie bine , o evaluare ....
Pagina 1 din 1
am multe din ciclul HO ...si as vrea sa stiu o evaluare corecta ...
Postat 28 November 2010 - 08:50 PM
smeagle, la Nov 28 2010, 08:18 PM, a spus:
am trenulet cu distanta de 16,67 mm intre sine si as dori sa le stiu valoarea reala , le am de mult si sunt aduse din cehoslovacia acum 20 de ani .
- 2 macazuri electrice
- vreo 10 sine curbe (cu 4 fac 180 grd) si vreo 20 grepte si jumatati si cap de linie moarta si sina curba cu papuci de curent
- 2 macazuri electrice
Eu zic ca daca ai pune niste poze ar fii mult mai usor
Postat 29 November 2010 - 08:21 AM
Important e si numele producatorului. Daca mai ai cutiile originale nu e o problema sa-l afli. Daca nu, uita-te cu o lupa pe partea de dedesubt a materialului rulant, s-ar putea sa fie scris. Nu de alta dar sunt zeci de producatori si multi dintre ei fac si produse ieftine, pentru incepatori si in special copii, dar si scumpe, pentru colectionarii pretentiosi. Eu banuiesc ca ai Piko care acum nu mai au cine stie ce valoare, din cauza lipsei pieselor de schimb, a tehnologiei depasite si care nici acum 20-30 de ani nu era stralucita. Dar pana la poze vorbim cam degeaba.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1