Aceasta postare a fost editata de Fanutu: 08 November 2010 - 10:35 PM
Pagina 1 din 1
problema Pistol de lipit cu gaz, tip stilou
Postat 08 November 2010 - 11:35 PM
Garnitura aia nu era un mic disc cu o gaura in centru?
Taie dintr-un material un disc asemanator, fa-i o gaura cu un varf de ac foarte subtire (nu strapungi tabla cu tot acul ci doar faci ca varful sa strapunga tabla, apasand pe un suport de otel foarte dur) si cred ca o rezolvi.
Verifica daca nu ai probleme cu filetele, daca totul e strans bine. Ca daca iese aer pe langa acel disc, face la fel.
Taie dintr-un material un disc asemanator, fa-i o gaura cu un varf de ac foarte subtire (nu strapungi tabla cu tot acul ci doar faci ca varful sa strapunga tabla, apasand pe un suport de otel foarte dur) si cred ca o rezolvi.
Verifica daca nu ai probleme cu filetele, daca totul e strans bine. Ca daca iese aer pe langa acel disc, face la fel.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 10 November 2010 - 01:14 AM
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Postat 09 November 2010 - 11:16 PM
ms mult dar io stiu sigur ca am pierdut garnitura ,ca nici arzatoru de porc nu are gaura asa mare:)) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif io intrebam din ce material sal fac ms
Aceasta postare a fost editata de Fanutu: 09 November 2010 - 11:17 PM
Postat 10 November 2010 - 12:27 AM
Ce ti de arzator este ? vorbesti despre cele albastre lungi chinezesti ?
Discul ala nu este garnitura , este practic duza pe unde iese gazul , am avut si eu o data asa ceva , dar al meu a inceput sa scoata flacari prin toate partile .
incarca sa faci un disculet din folie de aluminuiu mai groasa ..
Discul ala nu este garnitura , este practic duza pe unde iese gazul , am avut si eu o data asa ceva , dar al meu a inceput sa scoata flacari prin toate partile .
incarca sa faci un disculet din folie de aluminuiu mai groasa ..
Postat 30 November 2010 - 05:59 PM
Te-as ruga sa pui o poza. In functie de ce vedem, poti primi ajutor la obiect. Eu am mai multe tipuri de astfel de arzatoare si pentru o cauza nobila nu m-ar deranja sa desfac de la mine ce trebuie, si sa-ti trimit. Ca imi pot reface usor piesa lipsa, daca e nevoie. Astept poza sau revin eu cu ce pot, cat de curand. Bafta!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Postat 30 November 2010 - 06:24 PM
bitex, la Nov 30 2010, 05:59 PM, a spus:
Te-as ruga sa pui o poza. In functie de ce vedem, poti primi ajutor la obiect. Eu am mai multe tipuri de astfel de arzatoare si pentru o cauza nobila nu m-ar deranja sa desfac de la mine ce trebuie, si sa-ti trimit. Ca imi pot reface usor piesa lipsa, daca e nevoie. Astept poza sau revin eu cu ce pot, cat de curand. Bafta!
ms deci e un stilo ieftin achizitionat de la carefoure dupa cum se vede gaura este prea mare acolo vine o garnitura o duza ceva care s-a pierdut si din cauza asta nu mai iese gazu cu presiune si arde ca o bricheta
Aceasta postare a fost editata de Fanutu: 30 November 2010 - 06:25 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1