Eu unul m-am lamurit ... T-8 are un soft beton care poate satisface cam orice pretentios in mixuri si setari - acum am vazut ca apare T8J care cica e si mai si - ar cam fi vremea sa imi iau si eu alta statie si sa o tin pe cea veche ( desi e ca noua ) de back-up ... adica nu as lua o statie de 700-1000 Euro sa o tin de "bun " si sa ma dau tot cu cea veche ci invers .
Revenind .... INSA :
Sunt persoane care precum "micutul " Dexter din desene animate butoneaza foarte mult tot ce apuca ... mai si surubareste pe la ele , mai un up-grade , mai o modificare etc .
Situatia o pot compara cu un telefon intrat pe mana lui fi'miu - ramane fara inscriptionari pe taste sau daca e Iphone isi subtieaza folia de la ecran de la o zi la alta , umbla prin meniuri si in sus si in jos iar cu astea mai noi si de la stanga la dreapta si viceversa - pentru el nu are secrete si chiar ii face placere - la mine mai simplu : "Aloo ! - ati gresit va rog numarul " si cam atat .
E .. la fel e si cu statia .. am luat-o , mi-as dori sa fie beton , sa reziste si daca mai pica pe jos, meniul sa imi fie folositor pentru ceea ce fac ... acu sa stau cu ea legata la PC , sa incarc toate up-grade-urile scoase de producator , sa fiu intr-un perpetum proces de invatare a noilor functii ( nu ca le-as stii deja pe cele vechi ) si de la weekend la weekend sa imi modific setarile unui model ( ba cu mix-uri , ba setari predefinite, ba fly-mode, ma mai stiu ce alte minuni ) , doar pentru ca statia imi permite si ma si distreaza butonatul asta ..... pentru mine e prea mult .
Revenind la T8 ... am auzit ca astea cand vin din fabrica ca sa nu se strice pe drum la trasport le baga la butoaie .... in saramura ca pe branza si d'aci problemele cu trim-ul ( si domnul Cornel a avut ceva probleme .. tot la trim )
Eu am T9 si nu am avut probleme de trim , ZOD a avut una care a facut istorie , a ajuns la Stignas la un moment dat si desi era de o varsta cu Nea Gica ( Petrescu ) la vremea aia nu am auzit sa fi avut probleme de trim , mai putem sa il intreban si pe Florin 100 % care si el a avut un T9 ( si daca nici a lui nu a fost folositaaaaa... ??!! )
Daca o sa imi iau o alta statie ...... o sa iau una obligatoriu NOUA nu SH nu de alta dar poate avea vre-o gaura data in carcasa si sa imi cada pe drum cablajele din ea ....
Sper sa nu se supere colegul nostru MlGore pe mine .... mai glumim si noi ....
P.S.
Sunt curios cat costa trim-urile si modulul ala de s-a stricat ... ca sa adunam la valoarea ei de lista si sa vedem unde ajungem ...
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 11 March 2012 - 07:00 PM
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !