As vrea niste recomandari de la niste persoane mai avansate in hobby. Pot sa citesc reviewuri pana la anu, zic ca e mai ok sa-mi zica cineva ce a avut si cunoaste. Deci, pe scurt as vrea sa trec pe motoare nitro. Sunt mai greu de intretinut ? Avantaje,dezvantaje, ce pasari mi-ati recomanda pt inceput ?
Multumesc.
Pagina 1 din 1
Recomandare elicopter As vrea niste recomandari de la niste persoane mai avansate in hobby
Postat 19 March 2012 - 12:07 PM
Alex,
Cel mai bun elicopter este cel la care ai acces. Vezi ce zboara colegii tai, sau ce gasesti in magazine la care poti merge. Eu m-as gindi:
1 - sa aiba piese, in stoc in magazin
2 - sa fie popular
3 - cel mai mare pe care ti-l permiti
Pentru noi (in Romania), cele mai bune sunt T-rex 600 N, si Raptor 50. Trebuie sa verifici la tine.
Avantaje:
- tehnologie buna si bine pusa la punct (motor termic)
- raport pret / performanta foarte bun
- numar mai mare de zboruri / zi de zbor
Dezavantaje:
- se cam porcaie la fiecare zbor
- ceva mai complicat ca electricele (aparent)
Cel mai bun elicopter este cel la care ai acces. Vezi ce zboara colegii tai, sau ce gasesti in magazine la care poti merge. Eu m-as gindi:
1 - sa aiba piese, in stoc in magazin
2 - sa fie popular
3 - cel mai mare pe care ti-l permiti
Pentru noi (in Romania), cele mai bune sunt T-rex 600 N, si Raptor 50. Trebuie sa verifici la tine.
Avantaje:
- tehnologie buna si bine pusa la punct (motor termic)
- raport pret / performanta foarte bun
- numar mai mare de zboruri / zi de zbor
Dezavantaje:
- se cam porcaie la fiecare zbor
- ceva mai complicat ca electricele (aparent)
Postat 13 February 2013 - 05:48 PM
Alex91, la 18 March 2012 - 09:33 PM, a spus:
As vrea niste recomandari de la niste persoane mai avansate in hobby. Pot sa citesc reviewuri pana la anu, zic ca e mai ok sa-mi zica cineva ce a avut si cunoaste. Deci, pe scurt as vrea sa trec pe motoare nitro. Sunt mai greu de intretinut ? Avantaje,dezvantaje, ce pasari mi-ati recomanda pt inceput ?
Multumesc.
Multumesc.
Daca mai esti interesat,in caz ca nu ti-ai cumparat unul,am eu de vanzare un HIROBO SHUTLLE,cu motor OSmax 5,5cm3.Nou,nemontat.
PM daca esti interesat.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1