Salut! vreau sa stiu de la cine a mai incercat asta daca motorul stock merge la 7,4V sau ar trebui schimbat si daca ar trebui schimbat eventual o sugestie de motor periat care sa mearga fara probleme la 2 celule. Mersi anticipat.
Pagina 1 din 1
Micro RS4 cu motor stock alimentat lipo 2 celule
Postat 20 February 2011 - 05:25 PM
steli2k, la 20 February 2011 - 01:46 PM, a spus:
Salut! vreau sa stiu de la cine a mai incercat asta daca motorul stock merge la 7,4V sau ar trebui schimbat si daca ar trebui schimbat eventual o sugestie de motor periat care sa mearga fara probleme la 2 celule. Mersi anticipat.
Eu am avut 2 investite si modificate! Eu am avut packuri nimh de 7.2 si eu mers beton fara stres doar ca trebuia modificat sistemul de sustinere.Merge si lipo depinde ce variator ai,la 200 de lei iti iei brushless si zboara.Parerea mea este sa cauti alt ceva decat rs4 e cam slabuta stoc si nu prea poti pune packuri calumea. Vezi xray-uri sau duratrax acela mic sunt mult mai ok.
Associated SC8E on 4S
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
Postat 20 February 2011 - 10:07 PM
steli2k, la 20 February 2011 - 09:23 PM, a spus:
Ideea ii ca masina deja o am. Am intrebat despre motor deoarece dupa 5 minute de rulare cu 2 celule motorul "frige" rau. si nu as vrea nu il prajesc degeaba. Pe brushless ii prea mare investitia.
Daca se infierbanta pune-i un pinion cu un numar mai mic de dinti.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1