Modelism - RHC Forum: Castle Link - moca pe cupoane - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Castle Link - moca pe cupoane a venit chiar moca

#1 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8333
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 24 November 2010 - 05:43 PM

Am primit un cupon de la Primus (saru'mana) si am trimis si eu la Castle Creation (pentru cine nu stie pentru programarea ESC). Eram avertizat de morph si Sorin ca nu prea am sanse sa il vad.

Oricum eram pregatit sa platesc transportul.

Dupa o corespondenta cam in 2 peri cu o tipa de la CC s-a asternut linistea, mi-a spus sec ca nu e in stoc si sa astept. Chiar ma gandeam zilele astea sa mai pistonez putin.

Ei bine, azi in cutia postala am gasit un pliculet, din ala de 10 bani, de la CC si inauntru era link-ul mult asteptat. Avea si niste burete de protectie, de chichi, statea aiurea prin plic.

Asa ca l-am primit si n-am dat nici un ban. Din nou multam primus, multam CC. Dupa cum se vede in acest hobby mai si primesti nu numai dai.

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 24 November 2010 - 05:44 PM

0

#2 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 24 November 2010 - 07:40 PM

Nu-mi vine sa cred, sa-l folosesti cu placere. Acum probabilitatea sa le uitam toti acasa, cand avem nevoie de ele pe camp, e mai mica :wacko:
Eu m-am prins tarziu ca as fi putut sa fac cadou inca un cupon. Ma bucur ca ti-am putut fi de folos.

Daca e vorba de Dena ( Castle Creation), si eu am avut cateva discutii, iar la final i-am recomandat frumos sa ne raspunda la mailuri, chiar daca suntem noi din celalat capat al pamantului.

Un pic off, dar are legatura:
In corespondenta de acum cateva zile cu ESPRIT, in legatura cu ESC-ul meu defect, am adaugat in carbon copy si persoana de la Castle Creation.
Azi am primit un e-mail de la CC, prin care imi spuneau ca daca nu reusesc sa ma inteleg cu vanzatorul, sa il trimit la ei pentru garantie.

L.E. cand scriam aici, inca un mail de la CC prin care ma anunta ca mi-l vor inlocui cat se poate de repede.

Aceasta postare a fost editata de Primus: 24 November 2010 - 07:41 PM

0

#3 Useril este offline   cornel parscov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 550
  • Inregistrat: 05-April 09

Postat 25 November 2010 - 06:28 PM

Bai nu imi vine sa cred ca voua va trimite si mie nu. E drept ca eu astept Field Cardul si pt ala mai trebuie sa dau 10 dolari si nu stiu cum. Ea imi zice sa plasez comanda pe site dar acolo imi percep si taxa de transport de 25 dolari. Pai in cazul asta e mai ieftin sa il iau de la readyheli direct. I-am zis ca o s-o vizitez noaptea cu vampirii :
"Me and my friend DRACULA will be waiting for your answer..."
Pe bune ca ma chiar enerveaza :)
* Logo 400 V-Bar
0

#4 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 November 2010 - 09:49 PM

Sorine, la sfarsit cand ajungi sa plasezi comanda, ti se scade toata suma, cel putin asa a fost la mine. La tine ar trebui sa ramana un rest de 10$
Finalizeaza comanda aia odata. :p
Si scoate si tu fata la un suc, in loc s-o ameninti cu vampiri :o

Aceasta postare a fost editata de Primus: 25 November 2010 - 09:50 PM

0

#5 Useril este offline   cornel parscov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 550
  • Inregistrat: 05-April 09

Postat 08 December 2010 - 02:36 PM

Azi mi-a venit pachetul de la Dena. Eram bucuros pana l-am desfacut.
Este pentru "DRIVING" deci nefolositor mie. O sa postez la auto sa vedem dc are cineva nevoie de el pt DRIVING.
Ma dau batut, fata a vrut dar nu se poate, cineva a incurcat itele sau ea este prea zapacita.
* Logo 400 V-Bar
0

#6 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 December 2010 - 05:55 AM

Sorine, daca imi vine mie unul nou in locul celui trimis la garantie, e al tau cuponul.

Cele bune!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro