Marius Cobra, la 12 April 2012 - 09:32 PM, a spus:
Bun. Mi-am luat cu chiu cu vai un mr02 27mghz stoc si am citit tot threadul. Ii dau dreptate lui mizzone chiar daca nu il cunosc, aproape ca reusiti sa fiti la fel de neseriosi ca ceilalti organizatori. Promisiuni desarte si fara acoperire. Aburelile care au sarit in ochi:
Siiiiiigur ca da
Clasa a murit in fasa, nemaivorbind de clasament si premii. Mi-am luat mr02 degeaba. De fapt ce pretentii sa am eu care nici macar nu am concurat niciodata pana acum ca vad ca si celor din 2011 li s-a tras o mare teapa, nici un clasament final, nici la modif. nici la stoc, nici o premiere nimic. Ceva de genul lasa veniti voi ca fraierii si castigati ciuciu. Si suntem la jumatatea lui 2012!
Vad ca acum pe 2012 nici nu se mai organizeaza vreun campionat, ca e in cadrul cupelor romaniei si trebuie sa mai dau bani si la un club ca sa ma legitimez sa particip. Frumos.
Clasa nu a murit deloc, am vb cu toti colegii din domeniu sa o includem la anul in campionatul national ca si clasa separata (stoc)
Intr-adevar , nu am finalizat clasamentul pe anul trecut , dar sa stii ca eu nu uit niciodata ceea ce promit .
NU te cunosc dupa nume , dar ai fost la vre-un concurs de miniz vreodata ?
Acum exista in Grand Arena Mall, circuitul de Miniz la dispozitia tuturor de dimineata de la ora 10 pana seara la ora 22. Nu va costa nimic daca aveti masina proprie .
Nu cred ca exista asa ceva la nici o alta clasa de automodele .
TE rog sa vii sa discuti cu mine inainte sa spui ceva .
Tocmai a fost Campionatul National la Pucioasa pt aceasta clasa unde ne-am deplasat cu tot circuitul .
Urmareste pozele si o sa vezi cat de mare a fost circuitul si toti s-au distrat chiar daca am cam inghetat in ziua aceea ..........
Mizzone este prietenul meu in continuare chiar daca este si criticul meu cel mai aspru, si chiar tin cont de parerile lui atunci cand este cazul .... :yahoo: :) :rolleyes:
De asemenea, sa stii c toti care organizeaza concursuri incearca sa faca tot posibilul sa iasa cat mai bine , chiar daca de multe ori nu reusim acest lucru .
Aceasta postare a fost editata de FlorinSS: 13 April 2012 - 09:33 AM