Intalnire pt. pasionati VINERI 05.11.2010 intalnire pasionati de cnc
Postat 29 October 2010 - 10:04 AM
intrarea prin UPB dinspre CB sau direct prin parcare.
in program:
- discutii intre pasionati pe temele: mecanica (ghidaje, sisteme de transmisie, profile, solutii constructive pt batiuri, etc.)
electronica (motoare, drivere, surse), software (CNC si CAD/CAM)
- prezentare solutii de la ISEL si Hi-END
- prezentare KIT Hobby - 300x400x110 mm cu mpp si driver (ISEL + Hi-END)
- prezentare software gratuit CNC foarte puternic - EMC2
- oferte speciale de componente mecanice si electronice
cei interesati sunt rugati sa lase un mesaj scurt in lista de mai jos.
orice propunere este binevenita!
alex
Postat 01 November 2010 - 10:34 PM
bitex, la Nov 1 2010, 10:42 AM, a spus:
Te-as ruga sa ai la dispozitie si o lista cu preturi pentru principalele componente, ca nu se stie cine intreaba.
Spor la treaba!
participantii primesc un cod care ofera 10% reducere fata de pretul de lista pt. catalogul nou 2010-2011 valabil pana la 1.1.2011, momentan lucram la actualizarea webshop-ului, sper ca vineri sa fie din nou functional in totalitate.
Postat 05 November 2010 - 01:42 PM
dupa cum am stabilit ne intalnim astazi intre orele 16 si 20 in corpul ck, veniti cand vreti (puteti) plecati cand vreti (puteti), in program este o prezentare generala pe tema masini CNC intre ora 17.00 si 17.30 pentru cei care nu stiu cu ce se mananca cnc-urile :unsure:
- toti participantii primesc un cod de reducere pt. webshop-ul shop.isel.ro. Codul va fi valabil pana la urmatoarea intalnire CNC si ofera o reducere de 10% pentru orice comanda plasata online!
- cei care aduc o piesa prelucrata pe cnc-ul lor pentru a o prezenta public primesc o reducere suplimentara de 5% valabila de asemenea pentru toate comenzile online pana la urmatoarea intalnire Hobby CNC!
- cine doreste sa isi prezinte realizarile este binevenit sa aduca poze sau alte materiale referitoare la realizarile proprii in domeniu!
ne vedem la ora 16!
Alex
Postat 09 November 2010 - 02:26 PM
Venit, vazut sau revazut, intalnit sau reintalnit, discutat si plecat acasa. A fost frumos si interesant, cu discutii si concluzii de tinut minte. Speram sa ne vedem si data viitoare!
Felicitari pentru initiativa.
Telefon: 0721 385365
Postat 02 March 2011 - 01:14 PM
Credeti ca are sens sa organizam o noua intalnire in martie? Ma gandesc ca poate ca daca organizam din timp pt. sfarsitul lunii sau pt. aprilie sa vina mai multa lume.
Numai bine!
Alex
Postat 14 March 2011 - 09:04 AM
Credeti ca are sens sa organizam o noua intalnire in martie? Ma gandesc ca poate ca daca organizam din timp pt. sfarsitul lunii sau pt. aprilie sa vina mai multa lume
Salut, eu sunt interesat, ma documentez pt a construi un CNC si nu am putut ajunge data trecuta la intalnire.
Cred ca ar trebui sa deschizi un topic nou pt a fi usor vizibil.
Postat 14 March 2011 - 05:02 PM
sunt si eu interesat sa particip.
Poate cei cu experienta mai mare ne pot prezenta mai multe variante de soft , setari avansate .
Furnizorii de componente poate vin cu noutati !
multumesc in avans,
ctc
Postat 08 April 2011 - 09:15 PM
Se mai aude ceva cu intalnirea cnc ca deja suntem in aprilie :yahoo: ? La precedenta intalnire a fost interesant si ce am vazut si ce am discutat.Sper ca de data asta sa vina si mai multi hobby-sti interesati, sunt foarte multe lucruri de aflat, de vazut si de discutat.
Atasez cateva fotografii de la ultima intalnire (sa se oftice cei ce nu au venit :) ).
Postat 25 May 2011 - 11:33 PM
iselro, la 29 October 2010 - 10:04 AM, a spus:
intrarea prin UPB dinspre CB sau direct prin parcare.
in program:
- discutii intre pasionati pe temele: mecanica (ghidaje, sisteme de transmisie, profile, solutii constructive pt batiuri, etc.)
electronica (motoare, drivere, surse), software (CNC si CAD/CAM)
- prezentare solutii de la ISEL si Hi-END
- prezentare KIT Hobby - 300x400x110 mm cu mpp si driver (ISEL + Hi-END)
- prezentare software gratuit CNC foarte puternic - EMC2
- oferte speciale de componente mecanice si electronice
cei interesati sunt rugati sa lase un mesaj scurt in lista de mai jos.
orice propunere este binevenita!
alex
Postat 25 May 2011 - 11:42 PM