Modelism - RHC Forum: Aeroclubul Sanpetru-Sectia de aeromodelism - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 66 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Aeroclubul Sanpetru-Sectia de aeromodelism

#1171 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 16-March 11
  • Interests:Jets

Postat 14 October 2013 - 07:53 PM

De acord cu voi baieti! mai trebuia putin se facea pista de formula 1 pe 3 roti fara parapanta! aia care le aveau si pe alea!!:):) haos puti spus! cica au fost si arbitrii internationali! Asta da! pai..o fi fost si din aia ca sa arbitreze ce?:):)

Aceasta postare a fost editata de zoli_jet: 14 October 2013 - 07:54 PM

0

#1172 Useril este offline   FRobert 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 100
  • Inregistrat: 25-April 12

Postat 14 October 2013 - 08:29 PM

Sincer si eu am fost dezamagit, in ceea ce priveste activitatea de pe aerodrom in weekend. Am plecat de acasa cu ideea sa ma pregatesc pentru concursul de elicoptere din weekend-ul urmator si n-am putut face mai nimic. Desi nu eram asa legat de zona de zbor, caci vroiam sa fac doar reglaje in hovering, dar nici pe aceia nu am reusit sa le fac ca pur si simplu nu-mi auzeam nici motorul nici turatia rotorului, nici cel putin setarile de regulator. Asadar n-am avut in cotro, decat sa le privesc si in acelasi timp au capatat si o admiratie in ochii mei.
M-am gandit ce beton ideea sa-ti iei in spinare un motor de aceea cu o umbrela ( :lol: ), si din gradina cu cativa pasi sa decolezi, te inalti la 1000m. admiri peisajul, esti liber ca pasarea si aterizezi cand vrei, unde vrei. Fara costuri enorme de aparat de zbor, intretinere, hangarare,.... Si senzatia cred ca este unica si incontestabila. Intradevar seamana mult cu motociclismul si cu muzica rock, ce se caracterizeza prin (din punctul meu de vedere, fara a jigni pe cineva) libertate, nonconformism, fara sa-ti pese de incertitudinea zilei de maine, fara griji si fara bani, ca la 20 de ani.
Dar fiind un forum, de hobby, modelism, cer scuze ca am batut campii, si am incarcat serverul cu opinii personale ce nu apartin modelismului.
0

#1173 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 14 October 2013 - 08:41 PM

Pe 20 e concursul? Adica WE-ul asta? Se va putea zbura? A fost ultima mea speranta pe anul asta!:(
0

#1174 Useril este offline   FRobert 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 100
  • Inregistrat: 25-April 12

Postat 14 October 2013 - 08:58 PM

Concursul tine doua zile, fiind vorba chiar de doua concursuri, dar eu zic ca poti sa zbori, desi nu eu sunt responsabilul de zbor pe santpetru :). Azi dupamasa am fost singur pe aerodrom, si puteam sa zbor nestingherit, si ce mi-a placut pedeplin, in afara de faptul ca eram singur si in liniste, era faptul ca manam oile cu helicopterul.
0

#1175 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 15 October 2013 - 08:50 AM

Potrivit tuturor intelegerilor Vasi Pop va decide cum se organizeaza sambata F3A.Concursul e important.Nu sunt multi competitori si cred ca putem completa pauzele cu zboruri la liber.Intre noi ne intelegem,mai greu e cu "motociclistii".
Oricum vom fi prezenti,evolutiile de F3A sunt deosebite si avem multe de invatat. Trebuie sa incepem sa facem in Aeroclub doua celule de competitori: F3J si F3A.Va veni si vremea cand se va putea investi in aeromodele.Eu incep cu un Explorer de 4m,scump,dar face!
Bine ca zboara si....insectele !
0

#1176 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 October 2013 - 09:41 AM

Si mai e o chestie.Noi suntem uniti si incet,incet,ne-am format o tinuta de organizare a intalnirilor de zbor.Echipa se sudeaza de la intalnire la intalnire.Daca competitorii din programul FRMd si competitorii programelor de planor/parasutism ai Aeroclubului Brasov, se antreneza si se intrec pentru clasari sportive, cei de duminica trecuta au si interese comerciale private,deci,se straduie sa obtina maxim venit din intalniri minim platite( intoleranta fata de noi e oarecum inteleasa din acest punct de vedere).Fara sa vrem ,trebuie si noi,aeromodelistii,sa ne organizam pe competitii FRMd.Si o vom face incepand cu 2014.
0

#1177 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 October 2013 - 02:30 PM

@ Zoli Jet. Studiind cu atentie programul,duminica competitorii pleca la ora 16. Cred ca,nestingheriti,putem zbura intre 16 si 18. Eu incep pregatirile la ora 14.Zoli tine-te tare,am chemat televiziunea!Vremea duminica va fi numai buna de FreeFly.
0

#1178 Useril este offline   vasipop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1173
  • Inregistrat: 31-January 12
  • Interests:Aeromodelism cu sau fara motor, Fotografia

Postat 15 October 2013 - 06:17 PM

Vezi postareaflypol, la 15 October 2013 - 08:50 AM, a spus:

Potrivit tuturor intelegerilor Vasi Pop va decide cum se organizeaza sambata F3A.Concursul e important.Nu sunt multi competitori si cred ca putem completa pauzele cu zboruri la liber.Intre noi ne intelegem,mai greu e cu "motociclistii".
Oricum vom fi prezenti,evolutiile de F3A sunt deosebite si avem multe de invatat. Trebuie sa incepem sa facem in Aeroclub doua celule de competitori: F3J si F3A.Va veni si vremea cand se va putea investi in aeromodele.Eu incep cu un Explorer de 4m,scump,dar face!

Trebuie ştiut faptul că în pauze, dacă vor fi, va trebui să cerem voie să zburăm.... chiar dacă suntem gazde.
Duminică CUPA ZIZIN HELI începe la 12.00 şi se încheie la ora 19.00.... În acest interval există o fereastră de o oră 17.00-18.00 timp în care vom procesa rezultate şi vom pregăti festivitatea de premiere
Pentru detalii consultaţi programul pe ÎNTÎLNIRI CUPE CONCURSURI - CUPA ZIZIN HELI...

Cu stimă POP Vasile-Petre
NU POT nu există în vocabularul aeromodelistului.....
0

#1179 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 October 2013 - 08:04 AM

O sa cerem voie sa zburam in pauze.De la cine?
-Sambata: de la 15 la 16 in pauza de masa a acrobatilor Cerul e liber ?
-Duminica: de la 8 la 12 rezerva daca ploua sambata Cerul e liber ?
de la 12 la 13 inscrierea la concurs Cerul e liber ?
de la 13 la 15 evaluarea modelelor la stand Cerul e liber ?
de la 17 la 18 procesarea datelor Cerul e liber ?
Si uite asa,cu aprobari,zburam si noi ZoliJet draga.
0

#1180 Useril este offline   vasipop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 October 2013 - 08:18 AM

Vezi postareaflypol, la 16 October 2013 - 08:04 AM, a spus:

O sa cerem voie sa zburam in pauze.De la cine?
-Sambata: de la 15 la 16 in pauza de masa a acrobatilor Cerul e liber ?
-Duminica: de la 8 la 12 rezerva daca ploua sambata Cerul e liber ?
de la 12 la 13 inscrierea la concurs Cerul e liber ?
de la 13 la 15 evaluarea modelelor la stand Cerul e liber ?
de la 17 la 18 procesarea datelor Cerul e liber ?
Si uite asa,cu aprobari,zburam si noi ZoliJet draga.

Sâmbătă 19.10.2013 în pauza de masă se poate zbura cu o condiţie... să nu-şi dorească vreun concurent F3A să-şi mai regleze modelul.
Duminică 20.10.2013 între orele 08.00-13.00 da se poate zbura dacă nu zboară F3A-ul sau F3C-ul....sau vreun concurent de la CUPA ZIZIN Heli
La evaluarea modelelor la stand ne-am dorii un pic de linişte.... sperăm că nu cerem prea mult....
La procesarea rezultatelor da se poate zbura.

Cu stimă: POP Vasile-Petre

Aceasta postare a fost editata de vasipop: 16 October 2013 - 08:18 AM

0

#1181 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 October 2013 - 08:53 AM

In consecinta eu voi fi acolo oricum.Daca voi putea zbura daca nu asta e! Nu va fi prima data cand montez si demontez degeaba! :) daca e nevoie de liniste la evaluarea modelelor vom pastra tacerea pentru concentrarea arbitrilor si evaluarea in bune conditiuni a modelelor!
0

#1182 Useril este offline   vasipop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 October 2013 - 10:17 AM

Vezi postareazoli_jet, la 16 October 2013 - 08:53 AM, a spus:

In consecinta eu voi fi acolo oricum.Daca voi putea zbura daca nu asta e! Nu va fi prima data cand montez si demontez degeaba! :) daca e nevoie de liniste la evaluarea modelelor vom pastra tacerea pentru concentrarea arbitrilor si evaluarea in bune conditiuni a modelelor!

Mulţumim pentru înţelegere Zoli Jet, şi ţine-ne pumnii ca acest concurs privat de elicoptere CUPA ZIZIN Heli să iasă bine...
Sunt convins că şi imaginea noastră va fi şi mai bună.... (nu că am avea vreo problemă în sensul acesta).

Cu deosebită stimă: POP Vasile-Petre
0

#1183 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 October 2013 - 12:11 PM

Tinand cont ca sambata pentru F3A vremea e numai buna si programul nu va avea modificari,cu putina insistenta,se poate zbura FreeFly duminica dimineata pana pe la pranz.E ceva.Cerem aprobare si umplem cerul!
0

#1184 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 October 2013 - 04:45 PM

Ok.am decis ca voi veni doar ca spectator in WE.
0

#1185 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 16 October 2013 - 07:34 PM

Din experianta cu F3A de pana acum, pot spune asa: daca suntem 10 concurenti, o mansa dureaza 90 min. Avem o mansa de antrenament+ 3 manse de concurs. Daca incepem la 10, terminam pe la 18 cu pauze cu tot. De zburat, se va putea zbura in pauzele dintre mansele de concurs (cca. 15 min/pauza) sau in pauza de masa. Oricum, nu cred ca s-ar putea zbura mai devreme de 9 (din cauza frigului) si mai tarziu de 18.30 (din cauza luminii).

Aceasta postare a fost editata de MLGore: 16 October 2013 - 07:38 PM

Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#1186 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 October 2013 - 07:33 AM

Ca respectam,va iubim si va asteptam sa ne aratati arta acrobatiei in toata frumusetea ei.Noi ne vom abtine sa va deranjam
sambata.Intentia era sa umplem eventualele goluri din program duminica. Succes!
0

#1187 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 766
  • Inregistrat: 16-November 10
  • Interests:AEROMODELISM - PLANOARE ELECTRICE , si nu numai

Postat 17 October 2013 - 10:57 AM

Vezi postareazoli_jet, la 16 October 2013 - 04:45 PM, a spus:

.Din cauza lipsei de spatiu pentru zbor,..............pentru WE propun urmatoarea adresa pentru studiu........

http://www.youtube.c...d&v=o2xmAWS4akE
0

#1188 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 October 2013 - 01:16 PM

As face-o si eu dar unde sa aterizez(amerizez)? In baltoacele de pe langa aerodrom ramase dupa asanarea mlastinii CET pe celebra pista noua de 800m unde nu stiu cine are curaj sa se dea cu avionul sau un lacul de la Noua.Incet ,incet ,mi se pare ca dispare pista de aeromodele.Mergem sa cascam gura la F3A.
0

#1189 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1513
  • Inregistrat: 06-May 10
  • Interests:Aeromodelism

Postat 17 October 2013 - 04:58 PM

Vezi postareaflypol, la 17 October 2013 - 01:16 PM, a spus:

As face-o si eu dar unde sa aterizez(amerizez)? In baltoacele de pe langa aerodrom ramase dupa asanarea mlastinii CET pe celebra pista noua de 800m unde nu stiu cine are curaj sa se dea cu avionul sau un lacul de la Noua.Incet ,incet ,mi se pare ca dispare pista de aeromodele.Mergem sa cascam gura la F3A.

Poate va prinde si pe dvs. microbul asta numit F3A.
Eu unu m-as bucura.
0

#1190 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 17 October 2013 - 05:59 PM

Vezi postareadan 73, la 17 October 2013 - 04:58 PM, a spus:

Poate va prinde si pe dvs. microbul asta numit F3A.
Eu unu m-as bucura.

.. nu recomand .. ar trebui sa vanda toate caprele pentru o echipare dedicata .. lucru ce ar vitregii toate intrunirile viitoare.
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#1191 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1513
  • Inregistrat: 06-May 10
  • Interests:Aeromodelism

Postat 17 October 2013 - 06:12 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 17 October 2013 - 05:59 PM, a spus:

.. nu recomand .. ar trebui sa vanda toate caprele pentru o echipare dedicata .. lucru ce ar vitregii toate intrunirile viitoare.

La chestia asta nu m-am gandit si sincer mi-as dori sa mai mananc o tocanita de caprita cand mai ajung la intalnirile de la Sanpetru. :rolleyes:
0

#1192 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 17 October 2013 - 07:02 PM

Vezi postareadan 73, la 17 October 2013 - 06:12 PM, a spus:

La chestia asta nu m-am gandit si sincer mi-as dori sa mai mananc o tocanita de caprita cand mai ajung la intalnirile de la Sanpetru. :rolleyes:

" Capra ca capra ".. dar pe langa capre si tocanitze , Domnul Flypol este .... un om liber , precum leopardul in savana, precum soimul pe cerul insorit .. este un poet .. F3A-ul este armata , reguli, precizie, program .. unde orice iesire din front se taxeaza .. de catre abitraj ..

Nu il prinde .. aia mare si rosie este pentru ... free fly ..
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#1193 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 18 October 2013 - 06:59 AM

Cum e vremea la Brasov?
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#1194 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 October 2013 - 08:02 AM

Cer inchis,burnita usoara,8-9 grade,vant tare din vest-nordvest.Frunze de plop spulberate de vant,atmosfera mohorata,sperante bat la usa o data cu prognoza pentru maine.Atentie,chiar daca vremea se indrapta si nu va mai ploua vineri si sambata,va fi vant.Daca faceti evolutii F3A in lungul pistei
veti avea vant paralel cu zborul.
@Real_Design. Respect profund pentru competitori si pentru frumusetea ,poate rigida,a competitiei de acrobatie,mai ales ca..."vulpea zice ca strugurii-s
acri,neajungand la ei".Mi-ar placea sa incerc.Cu Giles-ul mai incerc sa reproduc scheme de zbor dar...el e facut pentru alt tip de zbor iar eu nu mai am nici anii ,nici indemanarea de a face ca zburatorii adevarati.Nu voi investi niciodata intr-un model pentru aceasta competitie.La anul F4C,si nu numai la stand,zbor acrobatic adevarat.
@Dan73. " sa mai mananci.." implica trecutul verbului,adica ai mai mancat :D Tocanitza de capritza e un simbol al" nesupunerii la greutatile vietii".Ca si evolutiile voastre acrobatice,implica reguli destul de severe in pregatire:loopinguri cu lingura,tonouri cu mestecatorul,ranversari la tocatul legumelor,vrii la adaugarea mirodenilor,cubane la taierea carnii....decolarea si aterizarea nu conteaza( adica mananca oricine si mai cere cine mai poate).
Ma bate gandul sa aduc ceaunul sambata mai pe la pranz. 8P
Teoretic nu intru pe Sanpetru daca nu zbor.Sunt un om absolut liber in orice fac;mi-am tatuat pe suflet sloganul:
FlyPolFreeFlyForever. Vin sa-l sustin pe MLGore.Facem parte din acelasi trib :crazy:
0

#1195 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 October 2013 - 08:40 AM

Aia..."Mare si rosie a lui FlyPol"(Extra RC Pilot mintorizata) zise: "Sefu',da de ce nu se tine la romani concurs F3M,ca eu sunt mare destul,peste 2,7m,n-am inca 20 kile ,nu sunt zgomotoasa,stiu sa fac figurile din regulament,am poza in 3 planuri,nu sunt incropita ci chiar clasica,benzina avem si chiar buna,chiar daca ma zbori prost ,ma descurc eu cumva."
Raspuns cat se poate de serios: " Fata draga,poate de vom initia noi o intalnire cu" granzii posesori de frumuseti" peste 2,1m
dispusi sa se dea pe Sanpetru la primavara. Premii : 1 iedutz pentru locul I,doi iedutzi pentru locul II si trei iedutzi pentru locul III. Ultimului clasat ii dam Tzapul ca si asa a imbatranit si-l cam reclama la OPC fetele din turma." :angel:
Pe serioase acum:
FlyFlowerPower 2014
Intalnire de zbor cu aeromodelul in cinstea venirii primaverii la Brasov/Sanpetru
Vineri : zbor la liber si antrenament
Sambata: intre orele 12-15 Concurs de simulare competitie F3M
Duminica: FreeFlyForever ! zbor la liber cu orice obiect ce ,motorizat,sta sau se misca in aer!
Special guests: trupa de drone 3,4,6,8 motoare" Brasovul de sus" in dans ca fetele de la Capalna
Gateste ,de data asta pe gratis, AdyC si FlyPol( adica mai mult AdyC si stimata sa doamna)
ARBITRI F3M(mai in gluma,mai in serios) Flying Kettle si Real_Design(parerile lor fiind divergente ori vor castiga toti competitorii ori vor fi descalificati toti :girl_devil: :give_rose:
0

#1196 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 October 2013 - 08:43 AM

@MLGore. Parca s-a luminat un pic cerul.Curaj,FlyPol te sustine!
0

#1197 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 October 2013 - 09:32 AM

FlyFlower Power 11,12,13 aprilie 2014 cade in zile norocoase cu cer senin,fara vant,soare abundent,luna plina.
Rapa Rosie,sa inteleg, 2,3,4 mai ??? FlyPol Aerogrup participa cu flotila medie."Aia mare si rosie..." nu merge.Nu vrea sa fie
violata de vreun....binevoitor.
@MLGore. ora 10.S-a luminat chiar bine.Norii se imprastie,soarele iese,a stat putin si vantul.Pe la 16-17 puteti face un antrenament.La noapte senin,dimineata usoara ceata,sub limita de 150 m pe unde zburati voi.
0

#1198 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 766
  • Inregistrat: 16-November 10
  • Interests:AEROMODELISM - PLANOARE ELECTRICE , si nu numai

Postat 18 October 2013 - 11:41 AM

Vezi postareazoli_jet, la 16 October 2013 - 04:45 PM, a spus:

OK.............Stimati Colegi, stiiti ca exista si PLANUL 'B' ..........oferta pusa pe tapet de citava vreme - teren de zbor la SATU-NOU;

ar trebui vorbit cu proprietarul......ce parere aveti ?
0

#1199 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 October 2013 - 12:03 PM

Oferta bunului nostru prieten si serios aeromodelist trebuie luata in serios.Locul il stiu.Cand mergem sa-l vedem.Satu nou e cumva mai accesibil decat locul meu de la Podu Olt.Cum mutam foisorul? :yahoo: :wacko: :blink:
0

#1200 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 18 October 2013 - 11:19 PM

Baieti! Ceva trebuie facut altundeva ca nu mai vreau sa ma milogesc de unul sau de altul ca sa zbor. Aeromodelismul este antistessul meu si nu vreau sa-l transform in stres. ;)
0

Arata acest topic

• 66 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis