Modelism - RHC Forum: Aeroclubul Sanpetru-Sectia de aeromodelism - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 66 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Aeroclubul Sanpetru-Sectia de aeromodelism

#631 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 766
  • Inregistrat: 16-November 10
  • Interests:AEROMODELISM - PLANOARE ELECTRICE , si nu numai

Postat 02 December 2012 - 06:36 PM

si REACTORUL este in actiune

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_0111.JPG

0

#632 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 December 2012 - 06:39 PM

Si pe teren... activitate intensa, au fost in aer si 9 aeromodele deodata

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_0115.JPG

0

#633 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 December 2012 - 06:41 PM

Veselie in rindul zburatorilor.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_0126.JPG

0

#634 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 December 2012 - 06:46 PM

La un moment dat, s-a auzit .....POFTITI LA MASA

pentr toti participantii la zbor si nu numai.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_0173.JPG

0

#635 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 December 2012 - 06:55 PM

Tocanita de CAPRITA ...made by BOGDAN si GYURI

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_0121.JPG

0

#636 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 December 2012 - 06:56 PM

Calitate SUPER, CA DE OBICEI

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_0174.JPG

0

#637 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 December 2012 - 06:59 PM

parcare neincapatoare.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_0129.JPG

0

#638 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 16-March 11
  • Interests:Jets

Postat 02 December 2012 - 10:23 PM

Vezi postareaALBERT STEFAN, la 02 December 2012 - 06:25 PM, a spus:

Doi acrobati celebrii...ZOLI - JET si ANDREI

cel din urma a ramas fara aeromodele dar nu stiu pina cind ?....pasiunea nu se uita.

Nici o grija!! isi revine Dl Andrei! nu lasam chiar asa sa se piarda oamenii de valoare! trebuie incurajat! Sunt convins ca la anu' ne va incanta din nou cu talentul lui UNICAT!!! haiiiii Andreiiiiiiiiiiiiiii! hai Andrei!!! socheaza-ne!! (dar nu in modul asta)!!!!!!!:):)
0

#639 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 03 December 2012 - 08:55 AM

Precizari: JD'S l-a dat prof.Pop Vasile.Eu in nemernicia mea am baut 3 paharele si....am zburat CAP232-urile in tandem cu Marius H.,cel cu paharul in dinti(de altfel un temerar al aventurilor aeriene).Andrei....are nevoie de ceva mai mult.L-am inteles,ajunsese atat de performant incat,dupa,nu mai era nimic.Eu m-am intors la aeromodelism dupa 30 ani,drept e ca m-a readus un mare zburator ,Bogdan Stancu,fie-i numele pomenit pe toate forumurile.
Studiati bine primele poze ale lui Stefan;Zoli Giro si Flypol....Ce va spune? Un hobby Construct 2013 grandios :clapping:!
Declar pe propria raspundere ca s-au strans in pushkulitza ,pentru marele eveniment,635 lei.
A nins pe Sanpetru.Declaram deschis sezonul de schi 2012-2013.....schi adica aeromodele pe schiuri(talpici) !
@Bogdan Stancu.Langa Bogdi,poate cel mai bun designer si decorator de avioane din UE,orice miscare in plus inseamna sacrilegiu.
Incepusem sa trag un topic Cessna 182 atat de tare(credeam eu) ca a crapat ceva in forum(vreun RAM ceva).Il repara Silviutz,fiti siguri! Desi tocanitele Adyc/Flypol din capra de Covasna devenisera obisnuinta ,ce am mancat(Nera de Bucegi) a fost bolanzeala curata! Buna de curgea JD-ul ca la Niagara din zona lui Dan Mitea.Si-un vinisor muscat....de ne-a cam mushkat! Sa fiti iubiti!
Bine ca zboara si....insectele !
0

#640 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 December 2012 - 08:19 AM

Pe aerodrom,in zona pistei aeromodelist,zapada are 0,5 m,pe alocuri troienita 1m.Ninge demential! Stati acasa si montati aeromodele.Duminica dimineata fierbem vin si povestim povesti.
0

#641 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 December 2012 - 09:41 AM

Vineri 28 decembrie 2012 Flypol gateste ultima tocanitza de capritza pe Sanpetru;indiferent de vreme,langa foisor.
Se face si vin alb de Buzau(aligote), fiert cu mirodenii de Chichis.Locuri libere la spectacol: 35-40.Din acest moment fac inscrieri pentru locuri in fata:..............
1. Fly si Pol
2. ........... si 1 lit.palinca de la Zalau
3. ........... up,up,Zoli&Zoli?,Lajos,......
0

#642 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 13 December 2012 - 02:00 PM

Vezi postareaflypol, la 13 December 2012 - 09:41 AM, a spus:

Vineri 28 decembrie 2012 Flypol gateste ultima tocanitza de capritza pe Sanpetru;indiferent de vreme,langa foisor.
Se face si vin alb de Buzau(aligote), fiert cu mirodenii de Chichis.Locuri libere la spectacol: 35-40.Din acest moment fac inscrieri pentru locuri in fata:..............
1. Fly si Pol
Mai, mai ca-mi vine sa ma urc in masina si sa vad cum o fi vinul ala...da' m-or primi cainii sa dorm cu ei? :blink:

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#643 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 December 2012 - 06:29 PM

Si ce,o fi greu sa "pedalezi",dupa Craciun,pana la Brasov? Daca vi tu ,vine sigur si Zoli Giro.Daca vine el ,aduce si trupa,deci,vrei nuvrei ,strangem de o gashka de 15 insi.Vinul e un Aligote de pe dealurile Buzaului,taiat si sapat de tehnicul sef al aeroclubului,Nea Irimie care trage planoare cu mosoru' si-i injura pe aeromodelistii ce-si "sinucid"modelele in cablu si-i sperie elevu' de la mansa.Vinde produsu' cu 4 lei kilu' ca-i natural.De avea bani de chimicale sa-l inobileze,il vindea cu 10;bine ca n-a avut.Eu imi tratez zilnic diabetul insipid cu cate o carafa si mi-a scazut simtitor setea de apa care,se zice ,ucide. Am lansat ideea stiind ca aeromodellerii sigur o sa se stranga.Te-om gazdui pe undeva ca Brasovul e mare.Si daca vom fi beti si vom uita de tine,camera 2 e curata,calda si te cunoaste bine.
0

#644 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 13 December 2012 - 09:42 PM

Vezi postareaflypol, la 13 December 2012 - 09:41 AM, a spus:

1. Fly si Pol

Venim Dorin !! Venim!!!!! Adica eu vin ca nu pot sa las pe dinafara bunatatile facute de tine!wawwww! si dupa o capra nera a la Bogdan, e binevenita si o capra educata a la flypol camuflata in ceaun!:) wawwww!!!!!!!!!!!!
0

#645 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 13 December 2012 - 10:09 PM

Daca se adevereste ceea ce am auzit s-ar putea sa fie si ultima tocanitza pe St -Petru!!:( daca la anu' se muta planoarele aici tot ce s-a facut s-a facut degeaba si vom fi nevoiti sa cautam alta alternativa si incepem totul de la inceput! Ce a facut si investit Flypol in foisor, pavaj si multe altele....si cat am muncit mai mult sau mai putin restul echipei s-ar duce pe apa sambetei. De ce tie frica nu scapi, zice o zicala din strabuni!!!!! Eu inca sper si sunt optimist dar daca se intampla acest lucru va fi nasol pentru noi modelistii!!!! Voi ce stiti?
0

#646 Useril este offline   roby1986us 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 97
  • Inregistrat: 16-February 09

Postat 14 December 2012 - 01:21 PM

Vezi postareazoli_jet, la 13 December 2012 - 10:09 PM, a spus:

Daca se adevereste ceea ce am auzit s-ar putea sa fie si ultima tocanitza pe St -Petru!!:( daca la anu' se muta planoarele aici tot ce s-a facut s-a facut degeaba si vom fi nevoiti sa cautam alta alternativa si incepem totul de la inceput! Ce a facut si investit Flypol in foisor, pavaj si multe altele....si cat am muncit mai mult sau mai putin restul echipei s-ar duce pe apa sambetei. De ce tie frica nu scapi, zice o zicala din strabuni!!!!! Eu inca sper si sunt optimist dar daca se intampla acest lucru va fi nasol pentru noi modelistii!!!! Voi ce stiti?

Da, ai auzit bine, planoarele se muta de la Ghimbav pe Sanpetru, ne-a informat Dl Cojocaru. La intrebarea in ce directie/plan o sa se traga la mosor planoarele, am primit raspunsul: "Depinde din ce directie bate vantul..."
0

#647 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 December 2012 - 05:45 PM

Conventia e clara:tractarea cu mosorul sau cu Wilga se va face pe noua pista cu plecarea de la capat,deci,teoretic, degajarea se va face cam in dreptul foisorului.La degajare planorul va fi la 100m altitudine,modelele se pot tine sub 50 intr-un alt plan.E loc destul pentru zbor; refugiul e triunghiul dreapta spre hangar ULM. Cooperarea si comunicarea este cea mai importanta;se impune ca modelistii sa aiba o statie radio(se va rezolva).Daca va fi aglomerat ne putem muta la 2 km.,la Podu Olt,la pista Vip FlyPol(unde se zice ca-si muta si caprele)!
4.inscris cu loc in fata: ZoliJet
5.Roby ?
0

#648 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 December 2012 - 06:05 PM

Va garantez ca dl.Cojocaru are un plan de zbor si aloca spatiu si aeromodelistilor;altfel nu avansa dezvoltarea bazei de modele.Camerele destinate aeromodelismului vor avea curand incalzire si vom face rastele si mese in ianuarie.
0

#649 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2012 - 06:32 PM

Vezi postareaflypol, la 14 December 2012 - 05:45 PM, a spus:

Conventia e clara:tractarea cu mosorul sau cu Wilga se va face pe noua pista cu plecarea de la capat,deci,teoretic, degajarea se va face cam in dreptul foisorului.La degajare planorul va fi la 100m altitudine,modelele se pot tine sub 50 intr-un alt plan.E loc destul pentru zbor; refugiul e triunghiul dreapta spre hangar ULM. Cooperarea si comunicarea este cea mai importanta;se impune ca modelistii sa aiba o statie radio(se va rezolva).Daca va fi aglomerat ne putem muta la 2 km.,la Podu Olt,la pista Vip FlyPol(unde se zice ca-si muta si caprele)!
5.Roby ?

Superfain!!:( deci eu cu jetul este clar ca trebuie sa gasesc un alt loc! va fi aproape exclus pentru mine accesul pe pista ca si pana acum! nu cred ca timpul o sa-mi permita sa ies zilnic sa vad daca se mai zboara sau nu si pana ma pregatesc se face intuneric!:) cat timp zboara planoarele pentru mine este clar ca nu pot sa stau sub stres continu! Sau in cel mai rau caz imi vand si eu tot si am scapat de o grija!!:) Cred ca o sa merg pe urmele lui Andrei! Asta e!!!
0

#650 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2012 - 06:33 PM

Vezi postarearoby1986us, la 14 December 2012 - 01:21 PM, a spus:

Da, ai auzit bine, planoarele se muta de la Ghimbav pe Sanpetru, ne-a informat Dl Cojocaru. La intrebarea in ce directie/plan o sa se traga la mosor planoarele, am primit raspunsul: "Depinde din ce directie bate vantul..."

Raspuns corect!:):):):)
0

#651 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2012 - 06:37 PM

Vezi postareaflypol, la 14 December 2012 - 06:05 PM, a spus:

Va garantez ca dl.Cojocaru are un plan de zbor si aloca spatiu si aeromodelistilor;altfel nu avansa dezvoltarea bazei de modele.Camerele destinate aeromodelismului vor avea curand incalzire si vom face rastele si mese in ianuarie.

Eu nu sunt un om pesimist dar tare curios sunt cum arata un asemenea plan de zbor pentru modelisti!!
0

#652 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 December 2012 - 09:25 PM

Da , se pare ca va fii( daca se adevereste), o harababura coordonata si probabil controlata intr-un fel.

Va fii o problema mare "SECURITATEA ZBORULUI" de ambele parti, stiu ce inseamna, deoarece asta e meseria mea.
0

#653 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 December 2012 - 09:28 PM

Iar de 28 dec.sunt si eu prezent.
0

#654 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 December 2012 - 09:33 PM

De microbul aeromodelismului nu scapati nici unul, in aceasta disciplina nu exista DEMISII ,va garantez ca vom gasii o solutie convenabila pentru toti.
0

#655 Useril este offline   roby1986us 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 14 December 2012 - 10:58 PM

Vezi postareaflypol, la 14 December 2012 - 05:45 PM, a spus:

5.Roby ?

Nici nu se pune problema, pe 28 decembrie 2012 o sa fiu prezent la Sanpetru. :drinks:
0

#656 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 14 December 2012 - 11:20 PM

Vezi postareazoli_jet, la 14 December 2012 - 06:32 PM, a spus:

Superfain!!:( deci eu cu jetul este clar ca trebuie sa gasesc un alt loc! va fi aproape exclus pentru mine accesul pe pista ca si pana acum! nu cred ca timpul o sa-mi permita sa ies zilnic sa vad daca se mai zboara sau nu si pana ma pregatesc se face intuneric!:) cat timp zboara planoarele pentru mine este clar ca nu pot sa stau sub stres continu! Sau in cel mai rau caz imi vand si eu tot si am scapat de o grija!!:) Cred ca o sa merg pe urmele lui Andrei! Asta e!!!

Cine a renuntat la hobby ? DjAndrei ?
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#657 Useril este offline   roby1986us 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 15 December 2012 - 07:59 AM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 14 December 2012 - 11:20 PM, a spus:

Cine a renuntat la hobby ? DjAndrei ?

Si-a vandut Sbach-ul de 2.7 m cu statie cu tot...
0

#658 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 15 December 2012 - 08:16 AM

In ceea ce priveste mutarea planorismului la St Petru la anu' si modul in care se prevede activitatea modelistilor (unde?, cand?, cine asigura siguranta zborului?etc ), ar fi bine daca si Dl Comandant si-ar da cu parerea aici pe forum pentru ca "verba volant scripta manent"! Asa cum a mentionat si Stefan este destul de riscant sa se zboare impreuna, planoarele si modelele!!! Niciodata nu se stie ce se poate intampla! Cum vede Dl Comandant rezolvarea acestei probleme si "convietuirea"?
0

#659 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 15 December 2012 - 08:51 AM

Vezi postarearoby1986us, la 15 December 2012 - 07:59 AM, a spus:

Si-a vandut Sbach-ul de 2.7 m cu statie cu tot...

Aha ... eeee tinerii au alte provocari in viata ... poate pleaca la studii in Anglia ..
sau s-a ivit alt lucru mult mai important ca "pierdutul" timpului la modelodrom care aduce
adevarat multa satisfactie dar si multa cheltuiala si nu asigura in nici un fel ziua de maine
viitorul unui tanar .

S-au cine stie poate .. schimba "tehnologia" .. Futaba 18MZ si un Compozit CARF de 3 m cu Moki
in stea.

Atinsese si maximul cred eu in ce se poate face cu un model .. asteptam talente noi ..

Pacat cu Modelodromul vostru .. era si este un brand in materie de intruniri la nivel national ..
sa speram ca nu se va destrama ..
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#660 Useril este offline   cristanu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 30-December 08

Postat 15 December 2012 - 01:30 PM

Referitor la viitorul aeromodelismului pe Sîmpetru , sunt la fel de "optimist" ca zolijet.
Am experienţa anilor trecuţi cînd zburam la marginea aerodromului (asta pînă să ne aducă sub aripa lui Flypol)pînă venea cineva din partea aeroclubului să ne "fugărească" de pe cîmp cu precizarea că putem zbura doar cînd aviaţia mare termină antrenamentul , asta fiind seara tîrziu, cînd ne pierea tot cheful .
E clar că nu se poate zbura concomitent cu antrenamentul aviaţiei mari (vezi incidentul cu Cătălin de acum 2 ani), probabil se vor putea face cîteva zboruri cu spumele , la înălţime mică şi doar în pauzele de zbor a planoriştilor .
Exclus modele mari pe benzină sau jeturi !!!!
Sper din toată inima să nu fie aşa , dar bunica avea o vorbă : "lucrul amestecat.........ştiţi continuarea ".
Poate ne vom regrupa , din nou sub aripa lui Flypol pe pista din Podu Olt , unde putem începe ceva nou , singuri.
În ceea ce priveşte ieşirea din 28.12 , dacă voi fi în Braşov , puneţi-mă pe listă!
0

Arata acest topic

• 66 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis