Aeroclubul Sanpetru-Sectia de aeromodelism
Postat 09 March 2013 - 04:19 PM
Postat 10 March 2013 - 10:04 AM
250m ca sa poata ateriza si Csongy cu Cessna si Boeing-urile 747 ale Virginului Richard Brenson.Unde mai planteaza Flypol CAP-urile fara roti ?God only knows!
Acum pe Sanpetru ploua.In 13?
Jurnal de campanie. Reteta de borsh pescaresc.Materia prima- intai multa cenusie!
5 sau 6 kilograme de maruntis ieftin, caras si platica.Ceaun de 60 litri(vezi parohia din Chichis).Apa (n-avem de Dunare ,merge si bidon de Cumpana).Sare,ceapa mare si 300ml.ulei de masline.Fierbem pana cand cade carnea de pe os.Strecuram si bucuram potaile cu speranta sa nu se inece.Legume hotarate,radacinoase de la patrunjel la sfecla,tzelina pentru incurajare,ardei(nu te zgarci),rosii,inca ulei,ceapa,usturoi din plin,2 litri borsh de la Sharika,acru de te apuca autonomia culinara,8 kg.de somn si crap adevarat de la Rotbav-Feldioara,foc molcom sa se patrunda rapitoru,inca sare,inca borsh.....frunze proaspete ca vine primavara,leustean.Ulei,inca putin da de calitate.Clocot festiv si final apoteotic,orgasm de basm, mamaliga vartoasa ca la Baraoltul copilariei noastre.Daca nu vom zbura de vina va fi borshul care ne-a mutat centrele de greutate.
Amatori avem ? :wub:
Cui nu'i place pestele va trebui sa accepte simplitatea a 200de mici mustosi de Sergiana Poiana Marului(sponsorul nostru oficial) la o berica de Ciuc.
Postat 12 March 2013 - 08:09 AM
@ AlbertStefan.Stefane,prieten drag noua.Stiam ca sprijini orice actiune pentru unitatea trupei noastre.
Buna dimineata,Dan Mitea ,oriunde ai fi tu si cat de seara este acum! De-ai sti de cate ori m-am uitat la filmuletele cu Cessna 182 sperand sa am inspiratia ca sa zbor gigantul nostru in siguranta.Ai intuit bine,uimitor de inspirat.Vom face zborul inaugural al ASM Cessna 182 3m/55cmc in ziua ....cu borshul de peste,inainte de Paste. Deja "morcovii" cresc, cresc,cresc....
@ AlbertStefan.Stefane,prieten drag noua.Stiam ca sprijini orice actiune pentru unitatea trupei noastre.
Postat 12 March 2013 - 10:12 PM
Foarte frumos! Sa va bucurati de el!
E un model foarte performant.
Postat 17 March 2013 - 10:35 PM
flypol, la 06 March 2013 - 03:01 PM, a spus:
Ce credeti fratilor ca stau? Mai am 30 lei( 4 litri benzina ca ulei sintek am)in cont ,insa, toate avioanele gata de zbor.
CAP 202; Edge 540,Giles 202,Cessna mare de nu incape nicaieri,Wilga ,Marathon clasa 140,Pitts ,Skywind;toate dotate cu LiFe A123 si powerboxuri( ca sa pice mai repede pe campurile modelistice proaspat dezghetate).
Oricum sunt oripilat ca Vasile nu s-a lasat si si-a tras un PZL 104. Pe a mea o pun in vanzare,nu mai sunt interesant !
Organizatoric pe Sanpetru s-au intamplat si alte lucruri in afara de zbor( sistem nou de incalzire,se incepe acoperisul cladirii de aeromodele,apartamente noi mobilate pentru intalniri,retele noi de apa si electricitate).Iarna a fost rodnica insa ne-a cam usurat buzunarele.Contabilitatea va primeste cotizatia zilnic dupa ora 8 .Dl.Cojocaru vine cand doriti sa incepem;din cand in cand mai povestim amintiri despre viitor la o cafea.....
Cred ca Zoli Giro s-a inteles cu dl.Zorila legat de suprapunerea datei traditionalei Hobby Construct cu intalnirea grandioasa de parapante( simple si motorizate).
Traiasca trupa Sanpetru,traiasca vesnic HobbyConstruct,pentru victoria aeromodelismului romanesc inainte! Tot Inainte!!!!!
Bogdan Stancu,fie-i numele pomenit in toate enciclopediile aero de la Herodot la lumea atomica;am iesit din iarna "galben ca turta de ceara" insa entuziast ca la 20 ani desi balamalele scartaie ca la 60 ani.De fapt ai trezit ursul din barlog. Mi-e dor de o intalnire inainte de Pasti.Ma bate gandul sa pun de un bors adevarat de peste(ca iezii sunt multi dar plapanzi): vreo doua -trei kile de diverse(caras,platica) bolborosite pana se ingroasa gluma,strecurat si alduit hotarat cu 5 kile de somn si legume din plin.Bors am si-i chiar bun,"leusteanu-i verde" ca la Metro insa poate rasar si tufele mele din Tinutul Secuiesc.Poate vine si Dan Mitea ,de oriunde ar fi el,si iubitul nostru Nea Gigi,Teo,Adyc,MLGore,Zozii amandoi,ce.....trebuie sa asteptam High Fly.Am auzit ca fabrica din "Tenesi "a lu' Jack Daniel nu s-a inchis si s-au jurat americanii(cine-i crede) ca licoare susnumita nu se face decat la ei si putin prin China,asa,ca sa mai plateasca din datorii.
Zoli Jet,fratele meu de suferinta,nobil om de-al nostru,ce zici?O fierbem?
Declar deschis anul de zbor 2013....si pe cele ce vor urma!
Bineanteles ca o fierbem!! wawwww!! De-abia astept sa va vad din nou pe toti si sa reancepem activitatea dupa hibernarea cea lunga!!! retete de zbor si de preparate de prestigiu de la bucatarii nostri sefi sunt binevenite si incerc sa nu scap nici o ocazie!! deci... sa vina odata calduraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!:):)
Postat 21 March 2013 - 09:10 AM
Postat 23 March 2013 - 09:44 PM
flypol, la 21 March 2013 - 09:10 AM, a spus:
Va anunt ca azi, intre turda (sic!) si Sibiu, era plin de berze! Bine au venit!
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 23 March 2013 - 09:44 PM
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 24 March 2013 - 11:36 AM
flypol, la 21 March 2013 - 09:10 AM, a spus:
Da da! Numai ca nu am avut timp nici macar sa-i fac o poza sa-l vedeti!! Adevarul ca am avut si inca am ora sexuala!:) ma "asa" o lene din toate partile!:)sper sa vina caldura sa o alung !!!!!:))))))))))))))))))
Postat 24 March 2013 - 03:27 PM
După cum vedeţi EXP-ul e în block start.... gata de zbor.
Postat 24 March 2013 - 03:33 PM
C.N. aeromodele clasa F3P. Felicitări Camil:)
Postat 24 March 2013 - 08:40 PM
Iar pentru EXP: "happy landings"!
Postat 24 March 2013 - 09:40 PM
Postat 27 March 2013 - 09:30 AM
Mai jos î-l avem pe Zoli Jet cu FURIA ROŞIE la Hoby Construct.
Postat 27 March 2013 - 06:46 PM
pe scurt DLG. Aceste aeromodele se pot cumpara de la producatori straini...dar se pot constui si acasa cu rabdare multa, si cu cunostinte adecvate, deoarece
se poate utiliza cu succes tehnologia fibrei de carbon.
Modelul de baza fiind MANTA - DLG.
Daca e cineva amator de constructie............va stau la dispozitie cu toata documentatia.
CU ACESTE AEROMODELE DELICATE....se face si miscare fizica.....trebuie multa finete in executie , se poate zbura exceptional si la panta si la ses la termica.
Fisiere atasate
-
3-view.pdf (54.48K)
Number of downloads: 96
Postat 29 March 2013 - 11:06 AM
Postat 29 March 2013 - 11:19 AM
De pastele ortodox insa......Flypol primeste un Laser 180 !!! Asa ca sa sfidam criza!
Postat 29 March 2013 - 12:32 PM
flypol, la 29 March 2013 - 11:19 AM, a spus:
De pastele ortodox insa......Flypol primeste un Laser 180 !!! Asa ca sa sfidam criza!
Pe ce o sa stea acel Laser 180?
Postat 30 March 2013 - 06:54 PM
Paste fericit tuturor si sa aveti lumina in suflet tot anul.
Felicitari pentru motor. Totusi, sa-mi fie iertata curiozitatea de baba stirba, ce model va fi beneficiarul bijuteriei?
Multa, multa bafta.
Postat 30 March 2013 - 09:47 PM
Aceasta postare a fost editata de zoli_jet: 30 March 2013 - 09:49 PM
Postat 30 March 2013 - 11:17 PM
Merci mult Dorin pt urari! :)Si eu doresc tuturor celor care sarbatoresc Pastele maine UN PASTE FERICIT!!!
Postat 30 March 2013 - 11:48 PM
vasipop, la 27 March 2013 - 09:30 AM, a spus:
Mai jos î-l avem pe Zoli Jet cu FURIA ROŞIE la Hoby Construct.
Ai perfecta dreptate! Mi-a facut si mie si lui Andrei multa FURIE!!!!!:)))))))))))