Postat 06 March 2013 - 03:01 PM
Pe naiba in tarile calde! Muncesc ca un tampit sa salvez economia Romaniei.....si a dracu' nu se lasa nicicum( o reguleaza cineva pe ascuns?).
Ce credeti fratilor ca stau? Mai am 30 lei( 4 litri benzina ca ulei sintek am)in cont ,insa, toate avioanele gata de zbor.
CAP 202; Edge 540,Giles 202,Cessna mare de nu incape nicaieri,Wilga ,Marathon clasa 140,Pitts ,Skywind;toate dotate cu LiFe A123 si powerboxuri( ca sa pice mai repede pe campurile modelistice proaspat dezghetate).
Oricum sunt oripilat ca Vasile nu s-a lasat si si-a tras un PZL 104. Pe a mea o pun in vanzare,nu mai sunt interesant !
Organizatoric pe Sanpetru s-au intamplat si alte lucruri in afara de zbor( sistem nou de incalzire,se incepe acoperisul cladirii de aeromodele,apartamente noi mobilate pentru intalniri,retele noi de apa si electricitate).Iarna a fost rodnica insa ne-a cam usurat buzunarele.Contabilitatea va primeste cotizatia zilnic dupa ora 8 .Dl.Cojocaru vine cand doriti sa incepem;din cand in cand mai povestim amintiri despre viitor la o cafea.....
Cred ca Zoli Giro s-a inteles cu dl.Zorila legat de suprapunerea datei traditionalei Hobby Construct cu intalnirea grandioasa de parapante( simple si motorizate).
Traiasca trupa Sanpetru,traiasca vesnic HobbyConstruct,pentru victoria aeromodelismului romanesc inainte! Tot Inainte!!!!!
Bogdan Stancu,fie-i numele pomenit in toate enciclopediile aero de la Herodot la lumea atomica;am iesit din iarna "galben ca turta de ceara" insa entuziast ca la 20 ani desi balamalele scartaie ca la 60 ani.De fapt ai trezit ursul din barlog. Mi-e dor de o intalnire inainte de Pasti.Ma bate gandul sa pun de un bors adevarat de peste(ca iezii sunt multi dar plapanzi): vreo doua -trei kile de diverse(caras,platica) bolborosite pana se ingroasa gluma,strecurat si alduit hotarat cu 5 kile de somn si legume din plin.Bors am si-i chiar bun,"leusteanu-i verde" ca la Metro insa poate rasar si tufele mele din Tinutul Secuiesc.Poate vine si Dan Mitea ,de oriunde ar fi el,si iubitul nostru Nea Gigi,Teo,Adyc,MLGore,Zozii amandoi,ce.....trebuie sa asteptam High Fly.Am auzit ca fabrica din "Tenesi "a lu' Jack Daniel nu s-a inchis si s-au jurat americanii(cine-i crede) ca licoare susnumita nu se face decat la ei si putin prin China,asa,ca sa mai plateasca din datorii.
Zoli Jet,fratele meu de suferinta,nobil om de-al nostru,ce zici?O fierbem?
Declar deschis anul de zbor 2013....si pe cele ce vor urma!
Bine ca zboara si....insectele !