Modelism - RHC Forum: Aeroclubul Sanpetru-Sectia de aeromodelism - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 66 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Aeroclubul Sanpetru-Sectia de aeromodelism

#661 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 16-March 11
  • Interests:Jets

Postat 15 December 2012 - 03:35 PM

Flypol!! Cu tot respectul, pentru toate eforturile depuse de tine in aerodromul St-Petru, pentru noi modelistii, si pentru tine bineanteles:) eu zic ca trebuie sa fim pregatiti pentru "planul B" indiferent ca este la Podul Olt sau altundeva. O sa vorbim despre asta pe 28. Este de asemenea adevarat ca nu este un aerodrom pentru modelisti si eu inteleg ca trebuie sa se desfasoare in principal activitati aferente scopului pentru care autorizatie. Dar atunci de ce nu ni sa spus ca "mai baieti! bagati bani si munciti aici, faceti frumos, ca oricum va tragem un sut in cur in curand!!!". Hopaaaa!! daca ni se spunea asa cred ca demult investeam cu totii pentru ceva exclusiv pentru noi!! poate o sa supar pe cineva acum dar ASTA ESTE PURUL ADEVAR!! poate gresesc dar asta este parerea mea! Eu personal nu vad o solutie pentru noi modelistii in cazul in care planorismul se intoarce la St-Petru!! ba da!! o sa putem zbura cand nu zboara planoristii! Adica cand va ploua!!!!!!!!!!!:))))))))))) :):) deci daca Flypol deja are ceva teren disponibil putem discuta si celelalte variante, in cazul in care exista, si sa gasim solutia cea mai buna pentru noi! PLANUL B trebuie sa fie pregatit!!! Care e parerea voastra? As ruga ca aici pe forum sa-si spuna parerea cat mai multi! Mie personal imi place foarte la St-petru dar daca trebuie sa ne despartim asta e!!!
0

#662 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 15 December 2012 - 04:25 PM

E o teorie care spune sa nu investesti in casa soacrei sau a amantei ...
Vedeti starea juridica a terenului propus de FlyPol , studiati atent conditiile ce
ar putea fi impuse la un moment dat de vre-o legislatie .. distanta pana la zone locuite
sau spatii construite, sosea , cai de acces, terenuri agricole ....

Am fost martor la un incident .. un rachetomodel lansat asta vara la marginea unui lan de grau, orz ce era deja treierat o parte dar nu in intregime ..

Au luat foc cateva paie de pe drumul de pe care l-a lansat si ..in maxim 20 de secunde suprafata in flacari era deja de cateva sute de metrii patrati - paraia si sfaraia ca un cablu electric in scurtcircuit toata iarba uscata si paiele de pe jos - oricand se poate intampla si cu un model cazut mai violent catre tera .. un LiPo maisensibil strapuns de vre-o sarma, vre-o atingere de mufe etc .

Au fost mai multi oameni in zona ( nu modelisti ca nu era zona de modelisti ) si au evitat o catastrofa .. era seceta cumplita , totul uscat cu zero umiditate , si exista riscul real ca
hectare intregi sa se faca scrum ... si sa se indrepte si catre liziera de padure care era in apropiere " mandrete " de incendiu ...

In final s-a redus totul la o imensa pata neagra doar pe locul deja recoltat lunga de vre-o 500 de metrii si lata de vre-o 200 .. sansa a fost un tractor cu plug care a tras brazda dupa brazda in timp ce toata suflarea dadea cu paturi, greble, cu ce avea in mana ....

Nici nu s-a stiut de la ce a luat foc .. cel in cauza a zis ca trecea pe acolo si a aruncat o tigara
ca altfel il linsau taranii ..
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#663 Useril este offline   cristanu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 30-December 08

Postat 15 December 2012 - 10:03 PM

Oricât aş vrea să cred într-un viitor concubinaj între noi şi aviaţia mare pe Sînpetru , părerea mea proprie este că aşa ceva nu are viitor .
Mai devreme sau mai târziu , cu toate staţiile prin care se vor coordona activităţile şi buna voinţa unora sau altora , vor fi probleme peste care nu se va putea trece , probleme referitoare la siguranţa zborului ,care este prioritară şi pentru care nu poţi învinovăţi pe nimeni .
Am zburat şi pe alte aerodromuri unde datorită dimensiunilor şi amplasamentului acestora am putut coabita o zi sau două cu aviaţia mare (Deva şi chiar Ghimbav în vremurile în care traficul aerian era scăzut)dar aerodromul Sînpetru este redus ca dimensiuni iar amplasarea lui la poalele Lempeşului reduce drastic posibilitatea unor zboruri mixte .
Pe de altă parte un alt teren de zbor presupune cheltuieli pe care puţini dintre noi le-ar putea suporta dar trebuie luată în considerare şi varianta asta .
Flypol a investit bani , timp şi materiale dar mai ales mult suflet pentru ca aeromodelismul de la Braşov să se ridice la cotele de azi şi mi-ar durea inima să văd că totul revine la ceea ce se desfăşura mai demult pe marginea aerodromului .
0

#664 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 766
  • Inregistrat: 16-November 10
  • Interests:AEROMODELISM - PLANOARE ELECTRICE , si nu numai

Postat 15 December 2012 - 10:14 PM

Acesta problema o stiu de aprox 4 luni,si cu bataie pentru sezonul de zbor din 2013...din pacate cam asa stau lucrurile

cum s-a aratat mai sus. Locul este foarte mic pentru o activitate asa mare cum probabil va fii.
0

#665 Useril este offline   vasipop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1173
  • Inregistrat: 31-January 12
  • Interests:Aeromodelism cu sau fara motor, Fotografia

Postat 18 December 2012 - 09:59 AM

Vin şi eu pe 28.12.2012., aş dori să ştiu ora de întâlnire şi cu ce să vin.
NU POT nu există în vocabularul aeromodelistului.....
0

#666 Useril este offline   djandrey 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 600
  • Inregistrat: 15-June 09
  • Interests:Automodelism , Aeromodelism , IT

Postat 19 December 2012 - 07:20 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 15 December 2012 - 08:51 AM, a spus:

Aha ... eeee tinerii au alte provocari in viata ... poate pleaca la studii in Anglia ..
sau s-a ivit alt lucru mult mai important ca "pierdutul" timpului la modelodrom care aduce
adevarat multa satisfactie dar si multa cheltuiala si nu asigura in nici un fel ziua de maine
viitorul unui tanar .

S-au cine stie poate .. schimba "tehnologia" .. Futaba 18MZ si un Compozit CARF de 3 m cu Moki
in stea.

Atinsese si maximul cred eu in ce se poate face cu un model .. asteptam talente noi ..

Pacat cu Modelodromul vostru .. era si este un brand in materie de intruniri la nivel national ..
sa speram ca nu se va destrama ..

Nu cred ca Futaba, statia va fi un Spektrum DX 69 Super Special Edition cu receptor pneumatic si servo-uri wireless de 2 tone forta, CARF nu ca e mult prea ieftin...ma gandeam la Curvus-ul lui Fornabaio da nu vrea sa-l dea..... . Mergeti aproape in fiecare weekend timp de 3-3,5 ani cu un avion de 100cc sau macar de 50cc si o s-a vedeti ca intervine rutina si t-e saturi repede. Si sa nu uitam trebuie s-a atingeti maximu macar cu degetu mic de la picior. :pardon:
ON-AIR
TX : Spektrum DX9
ParkZone VisionAire - Electric
F3P Mustang 3D - Electric
Multiplex Twister EDF - Electric

OFF-ROAD
Traxxas TRX4 4WD - Electric
0

#667 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2012 - 08:38 PM

Vezi postareadjandrey, la 19 December 2012 - 07:20 PM, a spus:

Nu cred ca Futaba, statia va fi un Spektrum DX 69 Super Special Edition cu receptor pneumatic si servo-uri wireless de 2 tone forta, CARF nu ca e mult prea ieftin...ma gandeam la Curvus-ul lui Fornabaio da nu vrea sa-l dea..... . Mergeti aproape in fiecare weekend timp de 3-3,5 ani cu un avion de 100cc sau macar de 50cc si o s-a vedeti ca intervine rutina si t-e saturi repede. Si sa nu uitam trebuie s-a atingeti maximu macar cu degetu mic de la picior. :pardon:

Cumpara un jet ca iti spun eu sigur ca nu te saturi!!!:))) la carat, montat si pregatit aia da!!! aia e muia cea mai mare!!!:( dar adrenalina compenseaza! ho ho! nici nu-ti imaginezi cat mai am de invatat si senzatia ca pilotezi un model "foarte ieftin" si incerci noi manevre la viteze mari iti da multi fiori!! Eu am aprox 74 starturi cu 3 jeturi (L39-7starturi, FireFox 13 si kithira 54) si iti spun ca trebuie mult pana prinzi curaj!!! ca daca ai gresit mai ales o aterizare care este cea mai mare provocare (desi pare simplu).....ai belit-o!!! :) curaj Andrei!! pacat sa pierdem un om de valoare!!!!!!!!!!!!!! Iti fac un pret bun la unul dintre jeturi si macar nu sunt singur!!! iti garantez ca nu te plictisesti repede de el!!!! Think about it!!!!!! (toate turbinele sunt venite de la revizie anul asta)!!!!!!!!!!!
0

#668 Useril este offline   djandrey 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 December 2012 - 09:35 PM

Io deja am THINK destul si am ajuns la concluzia ca tot avionu lui Fornabaio il cumpar :)))
ON-AIR

OFF-ROAD
0

#669 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2012 - 11:14 PM

Vezi postareadjandrey, la 19 December 2012 - 09:35 PM, a spus:

Io deja am THINK destul si am ajuns la concluzia ca tot avionu lui Fornabaio il cumpar :)))

care mai e si ala?:)
0

#670 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 20 December 2012 - 05:09 AM

Scuze pentru Off Topic, dar, vreau sa va arat cat de frumos se vede FlyPol pe pagina lui SIG:
http://www.facebook....355006604526046
Multa, multa bafta.

PS. Daca se pune problema unui nou teren de zbor si intereseaza, va pot povesti despre pista de la club, cea din banda transportoare.
0

#671 Useril este offline   djandrey 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 December 2012 - 09:03 AM

E un pilot italian de acrobatie full scale.
ON-AIR

OFF-ROAD
0

#672 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 20 December 2012 - 09:07 AM

Stau de doua zile in fata laptopului si nu stiu ca sa scriu.Ca si voi sunt ingrijorat( remarci: nu sunt eu marele erou in afacerea asta cu aeroclubul si cu terenul de zbor) si incerc un sentiment de strangere de inima ca se complica lucrurile.Eu inca visez la zilele Hobby Construct-ul desavarsit din 2012 si strang bani pentru 2013.
Vineri facem voodoo de zile mai bune.Sacrificam animalul sa imbunam semizeii nemuritori,eroii Daedal si Ikar,poate...poate.
Incepem cu inceputul: -DJ Andrei trebuie sa zboare;sa zboare bine si tare,asa cum ne-a invatat.Nu exista alta cale.Lui
ii trebuie cel mai restrans loc de zbor.Deci problema e ca rezolvata.
Eu,coplesit de simbolistica,mistic din nastere si iconic din formatie,il consider necesar pe acest
tanar talentat ,ca emblema a grupului nostru.
- Cristi nu are voie sa demisioneze sau sa se intristeze.La fel ca dl.Apavaloaie ;ei umplu cerul cand
isi zboara Sbach-urile si Yak-urile.Sunt exemple de tenacitate in ale modelismului.Au modele mari
deci, marimea terenului e destul de importanta la cum evolueaza.
- Nu-mi imaginez Sampetrul fara Vasile Pulbere zburand zi si noapte.
- Daca cel mai tare zburator de Jet din Romania nu are teren de zbor in 2013,daca talentul si hotararea
lui, de ungur de-al nostru, sunt coplesite de maruntisurile mizeriilor zilnice,eu nu-mi merit
calitatea de prieten al lui.Aici e problema cea mai mare pentru care ne vom bate!
- Uneori lucrurile nesupravegheate se razbuna .Zoli Giro,prietene,iarta-ma ca uneori,preocupat de
fluturii care-mi zburau prin cap,nu te-am ascultat pana la capat referitor la Sanpetru.
Am cumparat terenul de la Podu Olt cu bani multi,am inchiriat terenul de langa nu ca sa tai fan
pentru capre ,ci ca sa avem un loc de rezerva,intuind ca s-ar putea sa vina ziua cand......Oricum
vremurile fericite ale "portavionului" nu se vor mai intoarce.
- Daca tinerii zburatori de modele usoare(ma gandesc si la cei ce controleaza la inceput mai greu
zborul si nu se pot proteja suficient) nu vor mai avea libertatea sa se inalte,noi,cei mai vechi
dar care am fost ca ei,avem o responsabilitate mare.Pentru ei Sanpetru e important
- Solutiile,"in spate la Carefour","Bartolomeu",sunt efemere(pe aceste terenuri se poate zbura limitat)
Desi simt ca in postarile voastre este un strigat inabusit pentru ajutor,personal,solutiile pe care le am acum nu sunt
satisfacatoare.Singurul lucru cert este ca discutam aproape zilnic cu dl.Cojocaru despre varianta optima.Atata timp cat suntem membrii ai Aeroclubului Teritorial Brasov,avem obligatia sa propunem si sa cerem un loc in spatiu si timp.
Podu Olt e o solutie buna desi amenajarea finala o sa ma coste multisor.Lungimea ,latimea,orientarea si facilitatile fac din
teren un loc ideal pentru modelism.Proprietarul terenului alaturat e de acord sa ne "ajute" (contra cost desigur) ca sa largim zona cu inca un hectar de teren.Amenajarea (tasarea terenului,tunderea si balizarea) o putem face cu mecanizarea din zona.Nu sunt retele de electricitate in zona iar accesul cu auto e facil.Totusi nu e solutia 100% viabila !
In 28,va rog sa veniti cu totii,nu pentru tocana de capra ci ca sa ne formam un punct de vedere comun.
Sanpetru trebuie sa existe prin noi!
Bine ca zboara si....insectele !
0

#673 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 December 2012 - 09:19 AM

Iar, Dan Mitea,oriunde ar fi el,prietenul nostru de suflet,ne urmareste indeaproape si sunt convins ca simte drama ce ne gatuie si-l afecteaza.Sa ai sarbatori fericite si indestulate prietene! Sa-ti zbori "flypolul asta frumos de la SIG" fara grija ca maine,poimaine nu mai ai unde si cand sa-l inalti.Inca ,in cei 60 ani ai mei,nu am vazut vis zdrobit si spulberat in intregime;poate ciobit cate putin,pe la colturi.Am vazut ,si asta ne da sperante,pe comandantul nostru,intr-adevar ingrijorat
si preocupat de noi,picimea aeromodelistica,"acei oameni minunati si masinile lor zburatoare".Am vazut vara asta aerodromul
si pustiu,lipsit de activitate,parca pierdut printre pinii Lempesului.Senzatia a fost coplesitoare,trista ca o zi de noiembrie ploios. 28.12.2012 la o saptamana dupa "sfarsitul lumii",zodia mea,zodia Capricornului!
0

#674 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 20 December 2012 - 09:31 AM

Vezi postareadjandrey, la 19 December 2012 - 07:20 PM, a spus:

Sper ca nu te-ai suparat pe mine .. intreba retoric la un moment dat colegul nostru AdyC : " .. multi oameni talentati si dedicati aeromodelismului au renuntat .. oare incotro ne indreptam, ce facem in 2013 .... "

Nu stiam despre cine vorbeste si asa de la zi la zi am mai trecut cate un nume pe lista.
Nestiind motivele tale reale am pus si eu variantele elegante fara vre-o intentie anume ... chiar este un coleg pasionat de heli in Bucuresti care a plecat la studii in Marea Britanie, si-a gasit si un job acolo iar acum doar cand vine in vacante il mai vedem .. destul de rar .
In rest o pasiune poate tine si o viata ( si il avem exemplu pe domnul Craioveanu ) chiar daca te cari cu un model mare zi de zi sau cu mai multe mai mici dar poate tine si doar o saptamana ..
Bafta in ce vei face de acum inainte iti doresc.
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#675 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 December 2012 - 10:54 AM

@DJ Andrei/ REAL DESIGN. Corvus 540 e un Edge mai fashnetz.Frumos de te taie si e facut in Ungaria!Frumos ar fi sa -l vedem pe Andrei pe unul la
scara 100% care suporta +/- 12 G.Pe Sbach scotea sigur acceleratii de 14G !
0

#676 Useril este offline   djandrey 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 December 2012 - 11:04 AM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 20 December 2012 - 09:31 AM, a spus:

Sper ca nu te-ai suparat pe mine .. intreba retoric la un moment dat colegul nostru AdyC : " .. multi oameni talentati si dedicati aeromodelismului au renuntat .. oare incotro ne indreptam, ce facem in 2013 .... "

Nu stiam despre cine vorbeste si asa de la zi la zi am mai trecut cate un nume pe lista.
Nestiind motivele tale reale am pus si eu variantele elegante fara vre-o intentie anume ... chiar este un coleg pasionat de heli in Bucuresti care a plecat la studii in Marea Britanie, si-a gasit si un job acolo iar acum doar cand vine in vacante il mai vedem .. destul de rar .
In rest o pasiune poate tine si o viata ( si il avem exemplu pe domnul Craioveanu ) chiar daca te cari cu un model mare zi de zi sau cu mai multe mai mici dar poate tine si doar o saptamana ..
Bafta in ce vei face de acum inainte iti doresc.

Multumesc de urari...oricum 100% nu ma las de hobby pt. ca l-am iubit de mic si sunt convins ca o sa-mi recapat chefu.Oricum multumesc.

Numai bine!!!
ON-AIR

OFF-ROAD
0

#677 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 December 2012 - 04:07 PM

Vezi postareaflypol, la 20 December 2012 - 09:19 AM, a spus:

Sa-ti zbori "flypolul asta frumos de la SIG" fara grija ca maine,poimaine nu mai ai unde si cand sa-l inalti.

Multumesc frumos. Stai sa vezi FlyPol 02. I-am scris lui Mos Craciun si zilele astea trebuie sa soseasca. Are anvergura de 2 642mm.
Multa, multa bafta.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 20 December 2012 - 04:09 PM

0

#678 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 20 December 2012 - 04:20 PM

Vezi postareadan_mitea, la 20 December 2012 - 04:07 PM, a spus:

Multumesc frumos. Stai sa vezi FlyPol 02. I-am scris lui Mos Craciun si zilele astea trebuie sa soseasca. Are anvergura de 2 642mm.
Multa, multa bafta.

Da mai Andrei!! Deci iubesti de mic aeromodelismul?:) Acum te creezi mare?:) Deci baga mare si scrie la Mosu sa-ti aduca bestia!!:)
0

#679 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 20 December 2012 - 07:27 PM

Vezi postareadan_mitea, la 20 December 2012 - 04:07 PM, a spus:

I-am scris lui Mos Craciun si zilele astea trebuie sa soseasca. Are anvergura de 2 642mm.

...si multe, muuuuulte bete, pe care o sa le lipesc eu singur, singurel, spre disperarea nevestei.... :nea:
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#680 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 December 2012 - 07:30 PM

Vezi postareadjandrey, la 20 December 2012 - 11:04 AM, a spus:

Multumesc de urari...oricum 100% nu ma las de hobby pt. ca l-am iubit de mic si sunt convins ca o sa-mi recapat chefu.Oricum multumesc.

Numai bine!!!

ANDREI 'ASA TE VREAU' cu moralul ridicat.......sa nu renunti niciodata la aceasta pasiune frumoasa " aeromodelismul" As dori ca si voi ...peste ani
sa va puteti mindri cu o performanta ca a mea...in 2013 voi sarbatori binenteles impreuna cu voi 50 de ani de aeromodelism. ( CU ATESTARE )
0

#681 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 December 2012 - 07:46 PM

O poza din "arhiva mea" PRIMUL PLANOR (mare) RC din BRASOV

pe aerodromul Sinpetru din anul 1972 ( RC PILOT 2 canale )

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: scan0005.jpg

0

#682 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 December 2012 - 07:50 PM

Vezi postareaALBERT STEFAN, la 20 December 2012 - 07:46 PM, a spus:

Iti doresc multe alte modele de vis iar tie multa sanatate, fericire, prosperitate si, bineinteles, multa, multa bafta.

PS. Bogdane, sa stii ca are un carucior de vreascuri, multumesc de interes. Multa bafta, mestere.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 20 December 2012 - 07:53 PM

0

#683 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 20 December 2012 - 08:10 PM

Vezi postareaALBERT STEFAN, la 20 December 2012 - 07:46 PM, a spus:

uau ce tanar ai fost in poza!!!:) Dar felicitari pentru consecventa!!! Un veteran al modelismului. BRAVO!!!!!!!!
0

#684 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 December 2012 - 08:58 AM

Ce vremuri,ce oameni,....ce statie !!!!.Sa ne traiesti Stefan,mare iubitor de zbor,sprijin continuu in ce facem la Sanpetru.
Se intrevede ceva: zile alocate pentru zbor liber cu aeromodelele,in cadrul programului de activitate curenta cu zbor planoare. Propuneri?
Miercurea,dupa ora 14,Kronfly devenise regula pentru modelisti.
Sambata dupa ora 14
Duminica
Nu uitati! Vineri 28.12.2012!
0

#685 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2012 - 09:44 PM

Vezi postareaflypol, la 21 December 2012 - 08:58 AM, a spus:

Ce vremuri,ce oameni,....ce statie !!!!.Sa ne traiesti Stefan,mare iubitor de zbor,sprijin continuu in ce facem la Sanpetru.
Se intrevede ceva: zile alocate pentru zbor liber cu aeromodelele,in cadrul programului de activitate curenta cu zbor planoare. Propuneri?
Miercurea,dupa ora 14,Kronfly devenise regula pentru modelisti.
Sambata dupa ora 14
Duminica
Nu uitati! Vineri 28.12.2012!

miercurea dupa 14, sambata dupa 14 si duminica sa fie a modelistilor ar fi pentru mine super OK! Asta ai vrut sa insinuezi Flypol? Si capra si varza!:)
0

#686 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 December 2012 - 08:56 AM

Da intr-adevar, ar fii foarte bine.
0

#687 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 December 2012 - 01:55 PM

Sa nu-mi spuneti mie FlyPol daca nu va fi asa! Trebuie sa ai incredere si lucrurile se aseaza cum e normal. Eu inca mai cred ca "bunutzu", cum zice Tata Giro,le aseaza pe toate acolo unde le e locul.2013 va fi un
an grandios pentru modelismul romanesc de la Sanpetru.Acum,ca am scapat de sfarsitul lumii, pot spune ca vom avea cel mai teribil HobbyConstruct; merita Zoli pentru tarie cu care a tinut evenimentul sus,in amintirea "portavionului".Si cum economia e mama fericirii,pushkulitza a ajuns la 800 lei.
Cine nu vine in 28 la tocanitza va fi tocat cu un voodoo de crash de n-o sa aiba in 013 nicio aterizare ca lumea.
Program: Ora 9,45 Flypol face focul
Ora 10,30 vine carnea de la baitz
Ora 10,45 incingem osanza si perpelim capritza
Ora 11,30 ceapa si legumele
Urmeaza un procedeu tehnic secret in care Lajos va da culoare si savoare ceaunului.Condimentele sunt absolut secrete: cimbru,piper,sare,praf de gulash facut de Misi bacsi din Chichis,terci de rosii din gradina
Lui FP,pasat de ardei grasi,iuti,boia dulce, pesto de Covasna.
Cineva trabuie sa fiarba vinul cu arome Kotany!!!! Cineva trebuie sa puna in capacele JD's -ul! Cineva trebuie sa-l bea.Cineva trebuie sa zboare ceva......orice sau creerii! CINEVA TREBUIE SA MULTUMEASCA CUIVA pentru anul acesta frumos care....se duce.Sa aveti un Craciun Fericit! Si tie Dan Mitea si tie Bogdan Stancu si tie Adi Craciun,si voua prieteni dragi!
0

#688 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 December 2012 - 02:02 PM

@Stefan....al nostru.Regret ca ai postat numai jumatate din poza originala.In celalta jumatate se vedeau gagicile in fuste mini,cum plangeau si oftau pe marginea aerodromului!!!
0

#689 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 December 2012 - 02:05 PM

@aZoli Jet.Da ,amice draga,trebuie sa avem si capra si varza! Capra e....ne mai trebuie si varza.Si daca ungurii nu au varza de calitate....apoi cine naiba,africanii!
0

#690 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 December 2012 - 02:06 PM

!? Era mai corect,sau erect !
0