Postat 27 August 2011 - 08:24 PM
Mai oameni buni.Eu incerc sa fac un nucleu de aeromodelisti care sa participe la competitii.Este visul si dorinta mea de cand eram copil si zburam la pionieri si jinduiam sa particip la competitii.Contiunui sa investesc in Aeroclub pentru ca raspunsul a fost pozitiv.Daca ma credeti tampit ca-mi cheltuiesc banii ca baza tehnica sa ajute cumva in viitor la formarea de sportivi, e dreptul vostru s-o faceti .Am muncit sa aveti un loc unde,daca va prinde ploaia,sa va puneti modelele iar, daca vreti sa reparati ,pe loc o avarie,sa aveti,asa cum avea Zoli Giro pe "portavion",un atelier unde sa o puteti face.Daca vreau,si mi se da oficial voie,sa construiesc un foisor dotat ,ca sa puteti monta,regla si seta pentru zbor aeromodelele,gratis si la dispozitia oricarui membru al aeroclubului si sa fac bloc starturi ca sa nu udam iarba cu metanol si sa ne cocosam dand la pala ,cred ca e bine pentru toti.N-am cerut si n-o sa cer niciodata un leu sau un favor de la conducerea aeroclubului.Pot oferi mult,va rog nu va opuneti!
Daca vreti sa participati ,ca membrii legitimati ai Aeroclubul Romaniei si ai FRMd,la competitii(care de fapt sunt intalniri intre prieteni-la fel ca show-urile la care ne place sa mergem)avem pentru 2012 un program inregistrat la federatie,cautam bani pentru cazare si transport,facem cumva si cumparam modele( exemplu F3A).
Eu si baietii ,din trupa FlypolAerogrup ,am platit legitimarile si vrem ca,in numele Aeroclubului Romaniei,sa ne incercam puterile.Cine poate sa vina cu noi la aceasta actiune e superbinevenit! Cine nu doreste poate sa se bucure de teren si dotari,ramanem vesnic prieteni si asta e!
Voi credeti ca e "pasarica mea" legitimarea in aeroclub si respectarea unui protocol de zbor.Suntem acum in aceasta situatie buna pentru ca ,acum un an ,am semnat primul angajament de zbor cu aeromodelul pe un aerodrom atestat si un comandant a avut incredere in mine.Acum un an zburam de pe marginea drumului,acum suntem integrati intr-o logistica pentru care multi au facut sacrificii si la care multi jinduiesc.Un merit mare in faptul ca acum aveti acces pe poarta din fata este al
dl.Moarcas,care,om de afaceri care stie regula conducerii grupurilor,a stiut sa ceara si i s-a dat.Tot respectul!
Voi credeti ca ma opun " visului portavionului" sau ca am ceva cu Trupa de Sacele.Tin la dl.Giro la fel de mult ca la inceputul inceputurilor si-i raman obligat ca mi-a tinut poarta deschisa 3 ani.Hai sa ramanem prieteni si sa respectam regula jocului pe Sanpetru!
Eu sunt supersatisfacut: am platit Un Cessna Skylane 182 de...3 m pe motor 3W ! Dupa primul zbor,gratis,devine proprietatea Aeroclubului Brasov.
Bine ca zboara si....insectele !