Aeroclubul Sanpetru-Sectia de aeromodelism
Postat 21 December 2011 - 07:40 PM
Fie ca Steaua Sfanta a Craciunului, sa va calauzeasca pasii pe un drum plin de impliniri, succese si realizari. Craciun fericit! ...printre cei
dragi...sa iertati... sa daruiti... sa primiti...sa iubiti... sa va bucurati de tot ce este in jur si sa aveti tot ce va doriti,iar anul nou sa fie plin de impliniri...
SARBATORI FERICITE! !
Cu STIMA si RESPECT STEFAN.
Postat 22 December 2011 - 10:06 PM
PS: Mai sa fie, ce mai circula informatia. Asta e poza mea! Eu am facut-o, la 17 ian. 2004. Acum m-am uitat in arhiva sa o compar, sa fiu sigur ca e a mea. E absolut identica!
Postat 22 December 2011 - 11:39 PM
ViorelX, la 22 December 2011 - 10:06 PM, a spus:
PS: Mai sa fie, ce mai circula informatia. Asta e poza mea! Eu am facut-o, la 17 ian. 2004. Acum m-am uitat in arhiva sa o compar, sa fiu sigur ca e a mea. E absolut identica!
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 23 December 2011 - 11:18 AM
ALBERT STEFAN, la 21 December 2011 - 07:40 PM, a spus:
Fie ca Steaua Sfanta a Craciunului, sa va calauzeasca pasii pe un drum plin de impliniri, succese si realizari. Craciun fericit! ...printre cei
dragi...sa iertati... sa daruiti... sa primiti...sa iubiti... sa va bucurati de tot ce este in jur si sa aveti tot ce va doriti,iar anul nou sa fie plin de impliniri...
SARBATORI FERICITE! !
Cu STIMA si RESPECT STEFAN.
Multumim pentru urarile frumoase si pentru o fotografie de exceptie !
Craciun Fericit si un An Nou mai bun !
Mihai O.+
Postat 27 December 2011 - 07:36 PM
Postat 27 December 2011 - 07:48 PM
......si poate totusi
Postat 27 December 2011 - 08:07 PM
Postat 30 December 2011 - 10:48 PM
ALBERT STEFAN, la 28 December 2011 - 07:21 PM, a spus:
zburatorii BUCATARI in actiune
Multumesc Domnului Albert pentru imortalizarea evenimentelor de la intalnirea la zbor ad hoc "after Mos Craciun".
Daca ati reusit sa prindeti un cadru cu tractarea planorului v-as ruga sa mi-l trimiteti pe e-mail. :crazy:
Va multumesc anticipat!
Roby
Postat 31 December 2011 - 01:23 PM
Bunavointa si interesul cdt.Stelian Cojocaru m-a capacitat in a investi in aceasta idee,pentru dotarea bazei tehnice si formarea
unui grup de sportivi dispusi sa sacrifice timp si bani pentru a fi campioni.Daca la capitolul "dotare" cei peste 4500 euro investiti au rezolvat cateva probleme de inzestrare in aeroclub, la capitolul "grup sportiv competitional" nu am reusit nimic-toata "floarea competitionala" a Brasovului fiind membru in asociatia "Aripile Brasov" si membru FRMd prin Clubului Atlantis(cinste lor-au si rezultate remarcabile,experienta si finantare). Marea mea bucurie,dupa un an de sacrificii si eforturi, se vede in postitul #288 de mai sus( o parte din trupa Sacele Hobby Construct,care stie sa se bucure de ce am facut la Sanpetru).Vrem,nuvrem,aeromodelismul brasovean de show,freestyle,gashka, graviteaza in jurul personalitatii lui Zoli Giro.Sportul pe Sanpetru? Cine se ofera ? Eu vreau doar sa particip cu membrii "Asociatiei Flypol Aerogrup " Chichis la CN,grupa F4C, in calitate de membru al Aeroclubului Romaniei( prin Sectia aeromodelism Aeroclub Teritorial Brasov).
Va doresc ,la toti,un an nou fericit,zboruri multe si spectaculoase !
Sa va bucurati de cel mai bun loc pentru aeromodelism din Romania !
Postat 31 December 2011 - 04:38 PM
roby1986us, la 30 December 2011 - 10:48 PM, a spus:
Daca ati reusit sa prindeti un cadru cu tractarea planorului v-as ruga sa mi-l trimiteti pe e-mail. :clapping:
Va multumesc anticipat!
Roby
Da, am citeva pozitii cu remorcarea planorului
Postat 31 December 2011 - 05:23 PM
Doresc tuturor modelistilor un An Nou Fericit, cu multe aterizari line :clapping: