Modelism - RHC Forum: Aeroclubul Sanpetru-Sectia de aeromodelism - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 66 Pagini +
  • « Prima
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Aeroclubul Sanpetru-Sectia de aeromodelism

#1831 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 766
  • Inregistrat: 16-November 10
  • Interests:AEROMODELISM - PLANOARE ELECTRICE , si nu numai

Postat 05 March 2015 - 07:03 PM

Vezi postareatheman, la 05 March 2015 - 06:04 PM, a spus:

Maiden de FlyFiowerPower

DA, e super.......mult succes.
0

#1832 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 09 April 2015 - 12:22 PM

ANUNT IMPORTANT !
Referitor la sectia de aeromodelism a Aeroclubului Teritoarial Brasov

Pentru a se intra in legalitate referitor la accesul persoanelor pe aerodromul Aeroclubului Teritorial Brasov -Sanpetru
membrii inscrisi in Sectia de Aeromodelisti sunt rugati sa plateasca taxa anuala (cotizatia) pentru a fi recunoscuti ca atare
pe durata anului 2015 si in viitor. Termenul limita este miercuri 15 aprilie 2015-. Dl.Comandant Cojocaru convoaca intreaga
echipa la acea data la ora 17.
Incepand cu 16 aprilie 2015 accesul in incinta aerodromului si pe terenul de zbor este permis numai membrilor cotizanti.
Paza are ordin de a nu permite folosirea pistelor de zbor si a dotarilor pentru aeromodele,decat acelora care sunt inscrisi
in tabelul cu membrii platitori.
Din data de 18 aprilie 2015 incepe constructia copertinei de legatura intre foisoare. Membrii sectiei sunt rugati ,in limita posibilitatilor,sa participe la ridicarea scheletului constructiei alaturi de echipa de mesteri a lui FlyPol.
Fiecare membru va primi un talon din partea Aeroclubului cu inscriptia " Aeroclubul Teritorial Brasov/ Accesul permis in Aerodromul Sanpetru/ Numele si prenumele/ carte de identitate " si Regulamentul sectiei aeromodelism si normele de protectia muncii pe aerodrom.
Va multumim.
Bine ca zboara si....insectele !
0

#1833 Useril este offline   vasipop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1173
  • Inregistrat: 31-January 12
  • Interests:Aeromodelism cu sau fara motor, Fotografia

Postat 09 April 2015 - 04:19 PM

Atunci ne vedem pe 15.04.2015

Cu stima: POP Vasile-Petre
NU POT nu există în vocabularul aeromodelistului.....
0

#1834 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 April 2015 - 10:03 AM

: In perioada de desfasurare a concursurilor FRMd si a altor astfel de evenimente private sau intalniri amicale;

Adaugire importanta:
- Aeroclubul teritorial Brasov este organizatorul oricarei intalniri de zbor cu aeromodelele.Aceste intalniri se vor inscrie in programele de zbor si se vor aproba de comandant.
- Potrivit Regulamentului Aeroclubului si ordinelor Ministerului Transporturilor,termenul de " Evenimente private sau intalniri amicale " nu exista,deci nu se vor face intalniri de zbor altele decat cele aprobate de conducerea aeroclubului.
- Sectia de aeromodelism are depus la Conducerea Aeroclubului Teritorial Brasov ,planul de zbor al membrilor Sectiei de aeromodelism : paragraf.3 " Membrii sectiei de aeromodelism desfasoara activitati de zbor cu aeromodelul in fiecare
zi de miercuri ora: 15-19 ,sambata ora 9-19 si duminica ora 9-19 ,pe baza de lista de participare"
- Activitatile de competitii nationale, patronate de Federatia Romana de Modelism sau Asociatia Romana de Aeromodelism,se fac pe baza de plan de zbor si nu ingradesc activitatea( zborul) membrilor Sectiei de Aeromodelism pe durata desfasurarii lor.
- Aceste activitati de vor desfasura in asa fel( delimitare spatiu si timp de zbor)incat membrii sectiei de aeromodelism sa poata zbura ,activitate aprobata si pentru care plateste cotizatii si participa la dezvoltarea bazei de aeromodelism.
0

#1835 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 April 2015 - 12:00 PM

Azi avem pe teren lemnaria pentru constructie. 25 grinzi 4m 100x100.Trebuie sa decidem impreuna cand ,cu cine si cum o facem.
Dl.Pop m-a rugat sa amanam aducerea mesterilor sambata datorita concursului de F5J care trebuie sa se tina in liniste :ph34r:
0

#1836 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 April 2015 - 08:48 AM

Vezi postareaflypol, la 15 April 2015 - 12:00 PM, a spus:

Azi avem pe teren lemnaria pentru constructie. 25 grinzi 4m 100x100.Trebuie sa decidem impreuna cand ,cu cine si cum o facem.
Dl.Pop m-a rugat sa amanam aducerea mesterilor sambata datorita concursului de F5J care trebuie sa se tina in liniste :ph34r:

0

#1837 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 April 2015 - 08:53 AM

Sambata dupa ora 10,plantam coltarele stalpilor noii constructii.Operatie de maxim 3 ore.Tehnologie: insemnare pozitii dupa proiect,gaurire beton,fixare coltare, dimensionare stalpi,plantare stalpi,fixare cu suruburi stalpi.
E nevoie de 3-4 mesteri inimosi. In pauze ne uitam la ....planoare. :yahoo: :rofl:
0

#1838 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 April 2015 - 08:55 AM

Intre ora 14 si 15 avem voie sa zburam ....si vom zbura!
0

#1839 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 April 2015 - 10:19 AM

Mai avem un coleg in Sectia de Aeromodelism : Pojoga Cristian, mester in scale-uri remarcabile: Hurricane,Corsair.....
Ii multumim pentru ajutorul la dezvoltarea bazei de aeromodelism: 25 euro/ plus 100 roni la intalnirea de primavara.
Ati auzit de "Tantar" ? El e!
0

#1840 Useril este offline   tantar 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2743
  • Inregistrat: 01-November 08

Postat 16 April 2015 - 10:25 AM

Vezi postareaflypol, la 16 April 2015 - 10:19 AM, a spus:

Mai avem un coleg in Sectia de Aeromodelism : Pojoga Cristian, mester in scale-uri remarcabile: Hurricane,Corsair.....
Ii multumim pentru ajutorul la dezvoltarea bazei de aeromodelism: 25 euro/ plus 100 roni la intalnirea de primavara.
Ati auzit de "Tantar" ? El e!

Dorine eu trebuie sa iti multumesc pentru sprijin si ajutor , sa ne vedem cu bine .
Trex 700 V BAR
FMS P-51 D MUSTANG 1700 mm
ESM F4U CORSAIR 1900 mm SAITO FA 200 R 33
JU- 87 STUKA 1920 mm
A-10 Freewing 1700 mm EDF
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
0

#1841 Useril este offline   fly 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3415
  • Inregistrat: 09-November 08
  • Interests:Jeturi ,f3j ,f5j

Postat 16 April 2015 - 04:45 PM

Numai colegi faini avem la Sanpetru ,super!
0

#1842 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 April 2015 - 09:44 AM

Cine a zis ca nu sunt faini.....superfaini; unii stiu chiar sa "sara calul". :rofl:
Avansam cu dotarile : sala de curs a primit 6 mese noi.
Motto pentru tinerii zburatori care m-au ajutat la montaj: " Invatati,invatati,sa zburati ! Era sa zic citat din Lenin(erou si lider bolsevic,intemeietorul statului sovietic si parintele comunismului "imperialist") :excl:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: mese.JPG

0

#1843 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 April 2015 - 03:07 PM

Ma inclin in fata celor ce inteleg ca se poate face ceva in aeromodelismul romanesc.
Unii au spus ca mi s-a pus mie pata ca sa construiesc in ziua unui concurs de aeromodele. Da ,mi s-a pus pata ! Si iese greu al naibi !
Nici unul din competitori nu poate sa spuna ca a fost deranjat de cei ce construiau.Poate dl.Pop,dar e treaba lui privata.Am folosit ferastrau silentios,perforator bland,n-am batut si n-am pus muzica lautareasca. 3 oameni cu state vechi in modelismul romanesc ,au vrut sa arate ce vor: sa avem loc in care sa facem distractie dar si competitie adevarata ,dupa reguli FAI,cu asistenta competenta din partea Federatiei Romane de Modelism.
Bucuria a fost mare cand, colegii nostri mai tineri ,au iesit din concurs sa ajute la investitie: Farago Robert,Chiru Bogdan,Nica Radu,MugurelManea...domnilor,plecaciune( si ati contribuit si substantial financiar).
N-am facut mult......am mai urcat o treapta,si inca una....si asa mai departe.
Nu sunt meschin sa raspund la intoleranta si lipsa de colaborare cu bruierea si sabotarea evenimentului cu:
"Zbor cu Extra Mare Si Rosie Deasupra Cuibului De Cuci Plouati".Desi am vrut,ne-am abtinut de la zbor ...nici nu era cazul.
1.Cerem dl.PopVasile sa asculte de parerile plenului Sectiei de Aeromodelism din Aeroclub. Suntem hotarati sa nu mai permitem organizarea de "Cupe" fara alocarea de timp de zbor si pentru cei ce vor sa zboare in acest timp. Am demonstrat ca se poate; campul Sanpetrului e mare iar timpii morti concursului suficienti.
Fortarea mainii comandantului Cojocaru de a accepta tot felul de competitii sub pretextul gloriei sportului romanesc
fara a proteja si dezvolta baza de zbor si disciplina pe aerodrom ,nu e sanatoasa.
2.Nu cerem sa finantati mai mult de ridicola cotizatie de 64 roni/an . Nu va cerem decat sa nu permiteti accesul
in zona in care avioanele mari evolueaza a persoanelor straine, a celor in stare de ebrietate,fara echipamentul minim
necesar( mult hulita vesta reflectorizanta si ecusonul cu numele).
3.Accesul copiilor aeromodelisti...pe pista de zbor fara marcaj sau semnalizare radio,este deosebit de periculoasa
domnule Pop ! Regret dar nu sunteti un exemplu .Pe aerodrom sunt reguli de protectia muncii care ne baga in penal in caz de accidente.
4.Organizarea de 8 competitii pe an ,timp in care membrii clubului nu pot sa zboare liber,este o insulta.
Cine plateste munca noastra la baza de zbor? Cu cat ati contribuit dv.dl.Pop la dezvoltarea bazei ? Am de 3 ani listele cu donatiile private ale membrilor sectiei,colectarile publice de la intalnirile FreeFlight si modul cum s-au cheltuit acesti bani sub forma de sponsorizari private acceptate legal.FlyPol nu glumeste cu banii lui si mai avem 16 in echipa care nu glumesc.
5.Taxa de 64 roni nu este taxa de liber sa zbori pe Sanpetru ! Este si trebuie sa fie taxa de apartenenta la Aeroclubul Brasov cu drepturi garantate de comenduire si obligatii.Copii astia care invata sa zboare cu planorul gratis ca asa e frumos intr-un stat civilizat ,au dat dovada de un imens bunsimt cand m-au ajutat sa montez noile mese.
M-au intrebat:"Cat cost o masa din asta" ca sunt frumoase. Raspunsul a fost: "Nu costa nimic ,doar sa invatati sa respectati pe cei ce le-au daruit".
Sunt si masuri extreme:
1. O sa luam legatura cu Federatia Romana de Aeromodelism pentru a-i expune modul cum vom organiza noi programul competitional posibil pe Sanpetru,dupa regulamente,cu ce finantare cand si cu ce conditii.
2. Autoimpunem un regulament de acces pe aerodrom a membrilor Sectiei aeromodelism ,de organizare evenimente aeromodelistice elaborat de Plenul Sectiei de aeromodelism.
3. Este posibil sa va restrictionam accesul in baza sectiei daca nu respectati regulile si regulamentele Aeroclubului

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: rsz_dsc_0003.jpg
  • Imagine atasata: rsz_1dsc_0004.jpg

0

#1844 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 April 2015 - 08:05 PM

In poza? Doi veterani ,iubitori de Sanpetru si aeromodelism.Albert Stefan si Durdun Gheorghe, antrenori cu state vechi,campioni nationali, arbitri cu experienta.Plecaciune!
Ati facut mult...va multumim...strang eu mucurile de tigari .....a fost frig si ploaie,s-a fumat mult ca asa e in sport.
0

#1845 Useril este offline   cornelc 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 04-September 13

Postat 25 April 2015 - 07:42 AM

Nu ma pot abtine sa spun ca sunt foarte afectat sa vad aceasta nedorita neintelegere intre doua persoane pe care le respect din toata fiinta mea si care m-au ajutat foarte mult atunci cand am avut nevoie, luminandu-mi ascensiunea mea in aeromodelism si cu care ma laud peste tot unde merg (ma refer la cluburi de aeromodelism din Norvegia). Dl. Feldioreanu, Dl. Pop, sunt cu gandul la dumneavoastra si la aeroclubul din Sanpetru tot timpul si consider ca sunteti doi piloni importanti in modelismul romanesc prin competitiile de calitate pe care le organizati iar acest conflict nu poate decat sa faca rau la tot ce inseamna echipa si aeromodelism. Eu cred ca exista optiuni si o masa rotunda la care sa se aseze toata lumea si sa isi spuna opinia. In ce priveste acea suma modesta pe care trebuie sa o platim poate ar trebui putin marita iar fiecare membru sa-si faca asigurare. Desi nu stiu daca o sa ajung anul acesta in Brasov, am trimis totusi banii pentru taxa atat pt club cat si pt FAI si sunt mandru ca sunt coleg de club cu Dl. Feldioreanu si Dl. Pop, desigur si toti ceilalti membrii pe care ii consider ca-mi sunt prieteni.
Va doresc sanatate tuturor si sper sa ne revedem in curand.

Cu stima,
Cornel Cimpeanu
0

#1846 Useril este offline   cornelc 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 May 2015 - 09:13 PM

cine a zis ca apa nu-i buna ca ruginim a avut dreptate, si este valabil si pt modelele mele. Asa ca am decis..., adio flotoare si zbor pe apa sarata. Prin urmare azi, pe un vant laminar acceptabil si o iarba perfecta fara cartite :) (nici nu au unde pt ca sub iarba este doar piatra) am decis sa zbor de unul singur. doar un pescarus hoinar ma mai supraveghea de la inaltime.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 20150516_152514.jpg
  • Imagine atasata: 20150516_152633.jpg

0

#1847 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2015 - 11:52 AM

Vezi postareacornelc, la 16 May 2015 - 09:13 PM, a spus:

cine a zis ca apa nu-i buna ca ruginim a avut dreptate, si este valabil si pt modelele mele. Asa ca am decis..., adio flotoare si zbor pe apa sarata. Prin urmare azi, pe un vant laminar acceptabil si o iarba perfecta fara cartite :) (nici nu au unde pt ca sub iarba este doar piatra) am decis sa zbor de unul singur. doar un pescarus hoinar ma mai supraveghea de la inaltime.

FELICITARI, si la noi se zboara.....dupa posibilitati, vremea e tare schimbatoare in cursul zilei..........pleci pe soare de acasa, si la aerodrom ploua

sau invers.
0

#1848 Useril este offline   djandrey 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 600
  • Inregistrat: 15-June 09
  • Interests:Automodelism , Aeromodelism , IT

Postat 17 May 2015 - 11:56 AM

Frumos Piper :) Mai degraba asa suna la noi : Pleci de acasa cu soare si gasesti planoristi 1:1 pe aerodrom :angry2: .
ON-AIR
TX : Spektrum DX9
ParkZone VisionAire - Electric
F3P Mustang 3D - Electric
Multiplex Twister EDF - Electric

OFF-ROAD
Traxxas TRX4 4WD - Electric
0

#1849 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2015 - 04:33 PM

Putina tehnica de AVIATIE......este valabila si in AEROMODELISM

Ce se poate intimpla, cind se uita montarea unei simple SAIBE

That's what happens when you forget to install a washer !

When you get 5 minutes (for a “learning break”)…. Watch these….. Very impressive fire and explanation on how it happens (We better not forget a washer in our dwgs!!!)

Video of the accident: (about 4 min)

http://lessonslearne...tion_pop_up.htm

Explanation!

http://lessonslearne...stop_pop_up.htm

0

#1850 Useril este offline   cornelc 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2015 - 06:25 PM

Vezi postareadjandrey, la 17 May 2015 - 11:56 AM, a spus:

Frumos Piper :) Mai degraba asa suna la noi : Pleci de acasa cu soare si gasesti planoristi 1:1 pe aerodrom :angry2: .

Piper-ul l-am luat de la Lindinger ( si am mai platit tva de doua ori) special pt zborul cu flotoare dar mi-au ruginit toate suruburile la el asa ca l-am reprofilat. este un E-flite de 1.7m stabil si placut la zbor dar prea usor.
0

#1851 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2015 - 10:55 AM

Nu,n-am disparut de pe Sanpetru ! Am plecat pentru o vreme.
0

#1852 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 May 2015 - 08:56 PM

VESTE BUNA pentru toti iubitorii de ZBOR RC la PANTA

Drumul de acces pe delul LEMPES ( cel vechI ) a fost refacut (frezat ) de jos pina sus, arata impecabil, acum se poate urca pe deal si cu masini superjoase

gropile au disparut iar unde a fost nevioe s-a si largit si s-a batatorit. Am visat la aceasta cosmetizare de ani buni, iata ca visul a devenit realitate.

Pe aceasta cale adresez celui care a avut aceasta initiativa SINCERE MULTUMIRI.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 5.jpg

0

#1853 Useril este offline   theman 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 101
  • Inregistrat: 16-October 12
  • Interests:Aero

Postat 03 June 2015 - 08:47 PM

Azi sa tuns pista pentru aeromodele

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1433338948625.jpg

0

#1854 Useril este offline   Zolti 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 04-February 14

Postat 06 June 2015 - 06:22 PM

Buna ziua,

Numele meu este Zoltan Tamasi, si eu sunt fotograful cautat de toata lumea, care a facut pozele la HOT SUMMER FLIGHT 2014. In primul rand imi cer scuze pentru intarziere, dupa eveniment nu am avut timp sa scot pozele, deoarece, a inceput sezonul de hochei si am aflat ca am fost ales sa fiu fotograful oficial al echipei brasovene pe sezonul 2014-2015. Acuma, ca s-a terminat sezounl, mi-am facut timp, si am prelucrat pozele mult asteptate. Le puteti descarca de aici: https://www.dropbox....Ay2tXsoKua?dl=0

In al doilea rand, prelucrand aceste poze, am capatat destula experienta pentru a face poze mai frumoase, totodata stiu ce am de facut pentru a le scoate direct dupa eveniment. Sper ca ma acceptati si la evenimentul urmator. :)

Multumesc frumos pentru rabdare si sper sa va placa pozele!
0

#1855 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 June 2015 - 06:02 AM

Vezi postareaZolti, la 06 June 2015 - 06:22 PM, a spus:

Buna ziua,

Numele meu este Zoltan Tamasi, si eu sunt fotograful cautat de toata lumea, care a facut pozele la HOT SUMMER FLIGHT 2014. In primul rand imi cer scuze pentru intarziere, dupa eveniment nu am avut timp sa scot pozele, deoarece, a inceput sezonul de hochei si am aflat ca am fost ales sa fiu fotograful oficial al echipei brasovene pe sezonul 2014-2015. Acuma, ca s-a terminat sezounl, mi-am facut timp, si am prelucrat pozele mult asteptate. Le puteti descarca de aici: https://www.dropbox....Ay2tXsoKua?dl=0

In al doilea rand, prelucrand aceste poze, am capatat destula experienta pentru a face poze mai frumoase, totodata stiu ce am de facut pentru a le scoate direct dupa eveniment. Sper ca ma acceptati si la evenimentul urmator. :)

Multumesc frumos pentru rabdare si sper sa va placa pozele!

Multumim pentru pozele minunate.............oricind esti binevenit la SINPETRU
0

#1856 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 15 June 2015 - 09:37 AM

Am fost din nou la Sanpetru pentru cupa/concursul optimist. Vreme calda, voie buna, zboruri asa si asa, zburat in paralel cu planoarele 1:1.
Imagine atasata: IMG_3345.JPGImagine atasata: IMG_3351.JPGImagine atasata: IMG_3366.JPGImagine atasata: IMG_3373.JPG

Aeroclubul era neschimbat, aceeasi catei simpatici
Imagine atasata: IMG_3354.JPGImagine atasata: IMG_3359.JPG

dar singurii aeromodelisti locali erau cu un Xplorer si un Orion. Mai mult celebra placa de pe foisor disparuse.
Imagine atasata: IMG_7523.JPG

acum era doar un foisor anonim (nici nu l-am mai pozat). Banuiesc ca o sa reapara pe foisorul si mai mare aflat acum in constructie.
0

#1857 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 June 2015 - 10:49 AM

"Celebra placa" n-o sa mai fie pusa niciodata.Vorba cuiva: "Chestia asta o sa enerveze pe multi".
Spiritul Sanpetru ,ca centru national de aeromodelism, e bolnav....dar il tratam. :pardon:
0

#1858 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 June 2015 - 10:51 AM

Extinderea foisorului va costa minim 1300 euro. Cine-i va plati ? Habar n-am.
0

#1859 Useril este offline   vasipop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 June 2015 - 07:27 PM

La concursurile din 12-14 iunie 2015... doar două poze că sunt foarte mari şi complicat de micşorat...

Cu drag: PVP

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: _DSC0432.JPG
  • Imagine atasata: _DSC0445.JPG

0

#1860 Useril este offline   vasipop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 June 2015 - 07:39 PM

AICI veţi găsi mai multe poze.... şi mai mari evident... :) :) :)

Cu drag: PVP
0

Arata acest topic

• 66 Pagini +
  • « Prima
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis