flypol, la 04 October 2011 - 10:15 AM, a spus:
Regula e simpla: Intrati ,parcati,in stanga e biroul ofiterului de serviciu,cereti formular de zbor,completati datele personale ca zburator ocazional.Pe formularul de zbor aveti notat un miniregulament si explicatii despre dotari si accesorii( foisor de pregatire modele,atelier,anexe sociale).Obligatoriu cereti informatii despre programul de zbor aviatia mare si atentie marita la decolari si aterizari.Regula de baza e : vine avion la aterizare, pune aeromodelul pe linie paralela in spatiul de refugiu alocat si aterizeaza.De obicei cand zburam in grup avem un ajutor care atentioneaza din timp aeromodelistii.
Pe de alta parte,(zburand ocazional) poti face parte din lista de prieteni FlypolAerogrup,cu drept de zbor sambata,duminica,pe baza de programare la tel 0744532747 dar numai impreuna cu unul din membri.Legitimarea in Aeroclubul Teritorial Brasov nu costa foarte mult.Fii membru si n-o sa-ti para rau!
Ok, multumesc de raspuns.Asa cum am spus daca as fi fost mai aproape as fi venit zilnic pe acolo dar asa m-as multumi si sa ajung o data maxim de doua ori pe luna avand in vedere ca nu am tot timpu masina la dispozitie ca sa ajung.
Cat despre taxa de legitimare stiu, nu e deloc mult, am fost 2 ani la rand membru al aeroclubului la zbor 1:1 (teoretic cel putin pentru ca sincer sa fiu nu a meritat dar asta e alta poveste, nu are treaba deloc cu aeromodelismul) insa nu prea are rost daca vin asa rar.Cu atat mai bine daca se poate zbura in weekend ca atunci mi-ar fi mai bine si mie.Am notat numarul de telefon si sper sa fac o vizita cat mai curand.
Mult succes in continuare cu lucrarile.