Aeroclubul Sanpetru-Sectia de aeromodelism
#1441
Postat 14 March 2014 - 09:17 AM
#1447
Postat 16 March 2014 - 08:24 PM
Două aeromodele stătea la taifas:
- Băi ACRO ce facem zburăm sau ne dăm loviţi ???....
-..... CUB-ule mai bine zburăm, că ori ne dăm loviţi ori ne dă vântul de pământ tot la urgenţe ajungem... şi apoi al meu stăpân se crede tare-n beţe.... ce-o fi o fi
-.....Mda.... şi al meu se crede tare-n stick-uri, aşa că Doamne ajută !!!!!!
#1452
Postat 16 March 2014 - 08:37 PM
#1453
Postat 16 March 2014 - 08:41 PM
Cu drag: POP Vasile-Petre
#1454
Postat 17 March 2014 - 10:47 AM
Si bineinteles la rodaje de motoare fioroase: Mintorul pe banc de rodaj dupa 5 litri de "tzuici benzinare" inghitite.Temperatura de lucru sub 60 grade!!! Repriza excelenta;se opreste numai cand vrei tu,nu el ! Asteptam rotile noi de la Kele si putem zbura!
Daca nu vreti sa dati banii pe aeromodele,ajutati pe FlyPol cumparandu-i operele de arta: 10 picturi 680 x 450 panza,ulei,rama antichizata! Pret? Nepretuite.Peisaje sec.XIX Anglia/Morland cu licenta de reproducere
#1455
Postat 17 March 2014 - 10:55 AM
programul de crash).3 nervuri originale si niste piese mai mici( care puteau fi facute usor in atelier) trimise prin posta in 14 zile au costat 4 $. Bravo nemaipomenitei echipe Pilot RC :rolleyes: ! La vama n-au stiut ce sa calculeze
#1456
Postat 17 March 2014 - 11:07 AM
#1458
Postat 17 March 2014 - 12:08 PM
flypol, la 17 March 2014 - 11:11 AM, a spus:
Dar o masa ca asta nu e de vanzare?
Nu pot sa trimit MP.
#1460
Postat 19 March 2014 - 09:00 AM
#1462
Postat 01 April 2014 - 09:47 AM
Joi ,dupa ora 17,intentionam sa plantam gardul de protectie si sa pregatim foisoarele.
Orice ajutor e binevenit dat fiind ca se si poate zbura,vremea anuntandu-se buna.
Vineri dupa ora 17 - repartizare spatii cazare si pregatire bucatarie
- seara: gustare : mamaliga cu branza si smantana
Sambata ora 9 mic dejun in bucatarie : autoservire ( oua,kaizer,ceai,cafea)
0ra 10 deschidere program de zbor si pregatire borsh de peste
Ora 14,30 acordarea diplomelor de participare
Ora 15 servim masa de pranz si incepem sa pregatim cina(tocanitza de capra cu afumatura)
Zbor,zbor,zbor,zbor......neintrerupt,pe doua piste.
Ora 18-19 servim cina / foc de tabara(daca nu bate vantul prea tare)
Duminica ora 9 mic dejun
Zbor neintrerupt si liber pana la ora 18.
#1463
Postat 01 April 2014 - 10:07 AM
flypol, la 01 April 2014 - 09:47 AM, a spus:
Joi ,dupa ora 17,intentionam sa plantam gardul de protectie si sa pregatim foisoarele.
Orice ajutor e binevenit dat fiind ca se si poate zbura,vremea anuntandu-se buna.
Vineri dupa ora 17 - repartizare spatii cazare si pregatire bucatarie
- seara: gustare : mamaliga cu branza si smantana
Sambata ora 9 mic dejun in bucatarie : autoservire ( oua,kaizer,ceai,cafea)
0ra 10 deschidere program de zbor si pregatire borsh de peste
Ora 14,30 acordarea diplomelor de participare
Ora 15 servim masa de pranz si incepem sa pregatim cina(tocanitza de capra cu afumatura)
Zbor,zbor,zbor,zbor......neintrerupt,pe doua piste.
Ora 18-19 servim cina / foc de tabara(daca nu bate vantul prea tare)
Duminica ora 9 mic dejun
Zbor neintrerupt si liber pana la ora 18.
Prezent la datorie, abea astept sa va revad dragi prieteni :D
#1464
Postat 02 April 2014 - 08:09 PM
flypol, la 01 April 2014 - 09:47 AM, a spus:
Joi ,dupa ora 17,intentionam sa plantam gardul de protectie si sa pregatim foisoarele.
Orice ajutor e binevenit dat fiind ca se si poate zbura,vremea anuntandu-se buna.
Vineri dupa ora 17 - repartizare spatii cazare si pregatire bucatarie
- seara: gustare : mamaliga cu branza si smantana
Sambata ora 9 mic dejun in bucatarie : autoservire ( oua,kaizer,ceai,cafea)
0ra 10 deschidere program de zbor si pregatire borsh de peste
Ora 14,30 acordarea diplomelor de participare
Ora 15 servim masa de pranz si incepem sa pregatim cina(tocanitza de capra cu afumatura)
Zbor,zbor,zbor,zbor......neintrerupt,pe doua piste.
Ora 18-19 servim cina / foc de tabara(daca nu bate vantul prea tare)
Duminica ora 9 mic dejun
Zbor neintrerupt si liber pana la ora 18.
PREZENT , si eu cu ORION - ul.
#1466
Postat 03 April 2014 - 08:15 PM
cornelc, la 03 April 2014 - 03:27 PM, a spus:
atunci mai ca se ridica de pe stativ.
Da, toate setarile au fost perfecte,( multumiri lui VLAD) de zburat zboara impecabil.....degeaba,calitatea executiei is-i spune cuvintul are o finete
foarte buna, centraj fara un gram de plumb greutate gata de zbor = 1695 grame
Incarcare de 37,71 gr./ dm2
http://www.youtube.c...h?v=lIfvUFZFero
#1467
Postat 10 April 2014 - 09:29 AM
data de : 26,26,27,04,2014 de Duminica Tomii(la ortodoxi)
Prognoza de vreme e complet defavorabila .Normal,pentru doritorii de a ne vizita oricum sambata si duminica,indiferent de vreme,terenul e liber la zbor.( Brasovenii nu rateaza nici o ocazie de vreme buna).
FlyFlower Power& Albert Ziegler Festival
Sanpetru 25,26,27.2014
#1468
Postat 13 April 2014 - 11:19 AM
Onomastica fericita! Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. LA MULTI ANI!
Pentru toti FLORINII, si nu numai un film dragut cu ORIONUL rosu
http://www.youtube.c...h?v=Aj8p4d6Glds
#1469
Postat 19 April 2014 - 11:05 AM
Fly Flower Power&Albert Ziegler Festival
Reteta tocnitei de primavara : FlyPol Sensational Green Beef pentru diabeticii zburatori.
1.Se calesc usor in ulei masline,spanac,leurda,macris,stevie,cu un strop de usturoi ,picatura de sare,piper,lamaie fara coaja.Wak maricel
2.Se perpelesc usor in unt bucatile de muschi de vitel,max.1 + 1 minut.Se pun pe gratar incins si se patrund 50-70%.Se stropesc cu amestec de
Ulei masline,lamaie,worchester,soia light.
3 Se prepara in tigaie mica sosul piper: unt 80 gr,2 linguri piper negru,un strop de boia iute sau doua rondele cili,suc de rosii sau pasta 100 ml,o
Lingurita sos soia,zeama lamaie 30ml.Se serveste fierbinte pus peste muschiul cald de vitel si verdeturile usor calite.3 cuburi de cartofi fierti.
Aeromodelistii diabetici doritori trebuie sa se inscrie din timp pe mesagerie,ca sa dozam corespunzator cumparaturile.Carbohidrati/portie 20 :)
30 cu cartofi fierti 50 gr. =@ :wub: Proprietati curative: chef de zbor acrobatic :D
#1470
Postat 19 April 2014 - 11:32 AM
flypol, la 19 April 2014 - 11:05 AM, a spus:
Fly Flower Power&Albert Ziegler Festival
Reteta tocnitei de primavara : FlyPol Sensational Green Beef pentru diabeticii zburatori.
1.Se calesc usor in ulei masline,spanac,leurda,macris,stevie,cu un strop de usturoi ,picatura de sare,piper,lamaie fara coaja.Wak maricel
2.Se perpelesc usor in unt bucatile de muschi de vitel,max.1 + 1 minut.Se pun pe gratar incins si se patrund 50-70%.Se stropesc cu amestec de
Ulei masline,lamaie,worchester,soia light.
3 Se prepara in tigaie mica sosul piper: unt 80 gr,2 linguri piper negru,un strop de boia iute sau doua rondele cili,suc de rosii sau pasta 100 ml,o
Lingurita sos soia,zeama lamaie 30ml.Se serveste fierbinte pus peste muschiul cald de vitel si verdeturile usor calite.3 cuburi de cartofi fierti.
Aeromodelistii diabetici doritori trebuie sa se inscrie din timp pe mesagerie,ca sa dozam corespunzator cumparaturile.Carbohidrati/portie 20 :)
30 cu cartofi fierti 50 gr. =@ :wub: Proprietati curative: chef de zbor acrobatic :D
suna frumos, sa puneti si cateva poze. sper ca in curand sa va trimit si eu de aici http://www.osaeroklu...ndex.php?id=104 ; https://www.youtube....h?v=_YXoff2uZ9s dar trebuie mai intai sa achizitionez un avion :)