Salut.
Prima data vreau sa ma prezint, ma numesc Andrei sunt din Bucuresti si sunt pasionat de rachetomodelism de ceva vreme :D.Am citit destul de multe topicuri ale forumului am inteles cate ceva dar daca ati putea sa ma ajutati vasi fi recunoscator.
1)Am vazut ca combustibilul se fabrica din Kno3+Zahar sau Kno3+Carbon+Sulf.Pe care mio recomandati si cam care sunt cantitatile,proportile etc....
2)Daca puteti sa-mi descrieti sau sa-mi faceti o schita al unui sistem de recuperare
3)Daca puteti sa-mi aratati cateva modele si cam care ar fi dimensiunile.
Mersi anticipat si sper sa nu ma luati peste picior doar find un incepator. :huh:
Pagina 1 din 1
Cateva sfaturi
Postat 17 September 2010 - 05:54 PM
John Silver, la Sep 17 2010, 05:59 PM, a spus:
Salut.
Prima data vreau sa ma prezint, ma numesc Andrei sunt din Bucuresti si sunt pasionat de rachetomodelism de ceva vreme :D.Am citit destul de multe topicuri ale forumului am inteles cate ceva dar daca ati putea sa ma ajutati vasi fi recunoscator.
1)Am vazut ca combustibilul se fabrica din Kno3+Zahar sau Kno3+Carbon+Sulf.Pe care mio recomandati si cam care sunt cantitatile,proportile etc....
2)Daca puteti sa-mi descrieti sau sa-mi faceti o schita al unui sistem de recuperare
Mersi anticipat si sper sa nu ma luati peste picior doar find un incepator. :)
Mersi anticipat si sper sa nu ma luati peste picior doar find un incepator. :)
Nu cred ca ai citit chiar suficiente pentru ca gaseasi raspunsuri la toate intrebarile tale.
In primu' rand ar fi bine sa-ti stim varsta.
1) depinde de ce echipamente ai la dispozitie, ce performante vrei, cat vrei sa muncesti
2) depinde de 1
3) iar depinde de 1, poti face un model de 10-20mm diametru si 30cm sau unu de 75mm diametru si 2m lungime. Principiile care se aplica sunt aceleasi
Dex
Arata acest topic
Pagina 1 din 1