Modelism - RHC Forum: Ajutati-l pe SEBI - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Ajutati-l pe SEBI Un adevarat pasionat

#1 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2700
  • Inregistrat: 31-August 09

Postat 21 October 2010 - 09:59 AM

Acum 3 luni am fost martorii unei tragedii.Un coleg de-al nostru,un pasionat de biciclete a avut un accident groaznic.Aflandu-se prin parcul Trivale Pitesti, trecand peste o denivelare a sarit din saua bicicletei si a aterizat pe un bustean plin de noduri.A fost transportat cu elicopterul Smurd la Bucuresti unde a suportat niste momente groaznice.Daca vreti sa citit mai multe http://www.ciclism.ro/forums/index.php/top...294#entry379294

Acum Pitesti-ul este iar cu ghinion.Un alt coleg, un bun mecanic, un tata bun, un sot bun, un prieten bun a avut parte de un accidet groaznic.Avem nevoie de ajutorul tuturor.Pe cand lucra la o biciclete o tija de metal i-a strapuns ochiul ajungand aproape de creier.El este in coma acum la Bucuresti.Are o stie minunata si impreuna au un copil care pe 23 implineste un an.Va rog din tot sufletul meu pe cei care puteti sa il ajutati cu orice suma.Si 10 ron il poate ajuta sa treaca de aceasta cumplita perioada.
http://www.ciclism.ro/forums/index.php/top...u-alecsandru-s/
Aici aveti datele contului deschis de catre sotia lui.In pagina 2 a topicului puteeti gasi 2 sau 3 postari ale sotiei.Sunt niste cuvine care te impresioneaza enorm.
Ne este greu tuturor celor din Pitesti,ne este greu ca omul cu care Duminica inaintea accidentului,am iesit la tura, am baut must, ne-am distrat; omul care cu o seara inainte ne facea pe toti sa radem si sa zambim... http://picasaweb.google.com/alexandru.radu...Stefanestiului#
Sebi este cel din prima poza imbracat in rosu.

Daca cu Teo s-a putut haideti sa fim din nou impreuna si sa il ajutam pe Sebi sa treaca de aceste momente.
Doamne ajuta!
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#2 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 21 October 2010 - 07:19 PM

Bah oameni buni, poate sunt eu lupul moralist, dar.... wtf??? Stiu si eu o gramada de persoane cu probleme...nu pot spune daca mai grave sau nu, nu sunt eu in masura sa le compar...dar inca odata wtf??? Ce facem din forumul asta???
Daca vrei sa ajuti ca ti-e prieten ajuta-l tu si cu rudele, prietenii si cunostintele tale...nu face din forumul asta un gen de anunt in ziarul Libertacanacan sau un mail d-ala siropos din care jumatate sau mai putin de jumatate sunt adevarate....
Puteti sa va suparati dar mie nu-mi plac genul asta de anunturi, si mai ales aici unde nu-si au locul...
Si ce treaba are modelismul cu bicicleta??? Daca era Bogdanutz intelegeam, si tot nu il ajutam decat cu un branci peste o alta balustrada, dar asa???
Bafta, si sanatate multa...

PS: Cine-i Teo???(retorica)

Aceasta postare a fost editata de Diesel power: 21 October 2010 - 07:24 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro