FXRacingMS Electric Open Cup 2011 & Winter Series Clubul sportiv FxRacing Mures
Postat 26 October 2010 - 08:15 AM
Altceva... eu mi-am comandat odata cu pack-urile lipo si sasiul optional la buggy si la short course strict pt lipo... un pack de nimh nu incape...ce faci??? ma pui sa-mi cumpar si sasiul stock sau nu ma bagi in cursa???
Impune niste reguli, dar niste reguli de actualitate, nu imi impune niste reguli ca te gandesti ca robin hood si la the poor... ca oricine isi poate permite un pack lipo mai nou, si daca nu si-l poate permite atunci ce dracu' cauta in modelism??? cu ce schimba o piesa?? sau un motor??? sau mai bine zis, are bani de taxa de participare???
Daca tot vrei clasa de incepatori, fa o clasa de incepatori, dar nu o numi stock...nu are legatura...
fa o clasa de entry level unde au voie sa participe doar cei care au rtr-uri fara cea mai mica imbunatatire...
Dadoo, are dreptate Fasconal, nu mai polua topicul cu filmulete ca sigur nu sunt de la noi (nu m-am uitat si nici nu o voi face), intrucat noi mai avem pana la urmatorul nivel si ei (oricare din ei) sunt cu multe nivele in fata noastra...
De fapt, polemica .... stii foarte bine de fapt ce zic eu si Ovidiu...
Postat 26 October 2010 - 10:18 AM
La clasa stock a fost sezonul acesta o competitie foarte frumoasa si stransa intre 2 piloti foarte talentati cu doua masini absolut diferite. Fara a impune tipul de acumulator.......
Stiti bine ca unul din ei a alergat cu Li-Po iar celalalt cu Ni-MH........
Am mai zis-o si o sa o mai zic, formula de organizare din anul acesta a fost una BUNA, nu trebuie modificata substantial, daca se introduc noi concursuri si noi clase sunt chiar binevenite. Inca o data jos palaria pentru ceea ce faci pentru automodelism.
A fost parerea mea.
Radio:Ansman W3 40MHz canal 58 For Sale
FlySky GT3B hacked and moded
Postat 26 October 2010 - 03:51 PM
Aceasta postare a fost editata de Fxpower: 26 October 2010 - 03:52 PM
Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 26 October 2010 - 08:33 PM
(apropo, mi-ai dat banii pe packul ala lipo??? parca da, dar cum eu nu-mi mai aduc aminte bine, cer o a doua parere)
Nu poti crea o clasa de incepatori in loc sa o strici pe cea stock???
Adica la incepatori sa faci ce reguli zici tu, cum ti-am spus si eu mai sus, mai mult pentru cei cu rtr-uri... iar la stock fratioare sa fie batalie maxima intre piloti impunandu-se totusi motorul...chiar si esc-ul, dar nu bateriile;
Inca mai am cu ce sa incarc nimh dar nu mai am cu ce sa ii intretin, sa ii lipesc, sa ii bibilesc...stii foarte bine ca majoritatea au renuntat la nimh si la "intretinatoarele" pentru ele odata cu lipo...
De ce vrei tu sa dai timpul inapoi?
Postat 26 October 2010 - 09:47 PM
Aceasta postare a fost editata de Fxpower: 26 October 2010 - 09:48 PM
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
Postat 26 October 2010 - 10:11 PM
Si inca ceva pentru cei care nu stiu si se plang ca masina lor nu e la fel de rapida ca a altora care au lipo:sa se ia in calcul ca un motor cu perii pierde semnificativ din performanta!cu cat cresc orele de folosire cu atat scade performanta...vo spun pe testate,teste facute cu mai multe firme de motoare cu perii si nu din citite sau auzite
Aceasta postare a fost editata de off-road: 26 October 2010 - 10:13 PM
Postat 27 October 2010 - 09:16 AM
In urma disccutiei avuta ieri cu Lucian am convenit ca AutoRC Hobby Store sa devina partener si sponsor al acestei competitii. In acest sens, AutoRC va identifica materialele de concurs necesare sportivilor si va oferii discounturi substantiale pentru acestea.
Totodata, vom vom sustine si desfasurarea unei etape (macar) la Bucuresti.
Data va fi stabilita de organizator.
Postat 27 October 2010 - 09:27 AM
Rusinicaaaaaa!
Acum vorbind serios:
- la clasa STOCK a fost frumos anul asta, desi s-a alergat cu nimh, din punctul meu de vedere poate continua la fel(acum sa vedem cati imi sar in cap)
- la clasa PRO eu tot cu nimh am alergat la calificari(deh, fiecare cu ce are), iar in finala cu lipo si sincer sa fiu mi-a placut mai mult cum mergea masina cu nimh pe pista de la Miercurea Ciuc, dar asta e alta discutie din moment ce la aceasta clasa e la libera alegere tipul de acumulatori folositi
- cu marirea timpilor din finale sunt perfect de acord
- lucian(fasconal) stim cu totii ca dadoo este copil, nu cred ca a vrut sa polueze sau sa faca ceva aiurea in acest topic, a incercat sa dea un exemplu, cum toti dam exemple(bune sau rele) daia ii zice democratie, e liber fiecare sa isi dea cu parerea, nu mai fiti asa agresivi. si te retragi din cauza unor filmulete, pacat , cine ne mai scoate de pe circuit, lui Andu cine ii mai face imprimeuri pe tricou, ce naiba uneori mai copii suntem noi.
Postat 27 October 2010 - 09:45 AM
ToX, la Oct 27 2010, 10:27 AM, a spus:
- lucian(fasconal) stim cu totii ca dadoo este copil, nu cred ca a vrut sa polueze sau sa faca ceva aiurea in acest topic, a incercat sa dea un exemplu, cum toti dam exemple(bune sau rele) daia ii zice democratie, e liber fiecare sa isi dea cu parerea, nu mai fiti asa agresivi. si te retragi din cauza unor filmulete, pacat , cine ne mai scoate de pe circuit, lui Andu cine ii mai face imprimeuri pe tricou, ce naiba uneori mai copii suntem noi.
M-am retras din topic, nu din competitie. Doream ca acest topic sa fie unul serios, constructiv, sa se emita idei despre conditii de participare, metode de atragere a cat mai multi participanti, sponsorizari etc.
Eu oricum raman implicat in acest campionat.
Postat 27 October 2010 - 01:06 PM
fasconal, la Oct 27 2010, 10:45 AM, a spus:
Eu oricum raman implicat in acest campionat.
Si in acest topic se pare, si bine faci ca nu ai ce pierde...
Oricum vad ca oricat de copil este dadoo este unul cu mult bun simt intrucat a incetat imediat ce i s-a atras atentia...
Bravo!!!
Tox, nu iti sare nimeni in cap, dar nu este normal sa nu dea voie la lipo... Cu nimh poate ti-a mers mai bine din cauza greutatii crescute a packului fata de lipo care fiind mai usor, clar si aderenta mai scazuta...
Eu in locul tau Lucian as spune asa: "Clasa stock: obligatoriu roti offroad, caroserie buggy, motor periat capsat 27T..." sau ce motor vrei tu atata timp cat este pentru toata lumea la fel... Exact ca la ETS, aceleasi reguli in principiu...
Postat 04 November 2010 - 08:56 PM
Fxracing driver :
Postat 05 November 2010 - 10:51 PM
Fxpower, la Nov 4 2010, 08:56 PM, a spus:
duminica va asteptam la sala la 1/28 .....la bucuresti
Postat 06 November 2010 - 09:19 AM
Fxracing driver :
Postat 07 November 2010 - 04:21 PM
Aceasta postare a fost editata de Fxpower: 07 November 2010 - 04:24 PM
Fxracing driver :
Postat 07 November 2010 - 04:28 PM
2
3
Si marea nostra "problema" cu dl. Dragos !!!!
Aceasta postare a fost editata de Fxpower: 07 November 2010 - 04:28 PM
Fxracing driver :
Postat 07 November 2010 - 04:56 PM
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T
Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM
Postat 08 November 2010 - 02:38 PM
Stock
1.Jako Zsolt
2.Jakab Laci
3.Daniel Barna
Pro-Buggy
1.Jako Zsolt
2.Matei Dragos(dadooo-styl)
3.Fridrik Lucian(fxpower)
SC/Truck
1. Andrei Suciu
2. Lucian Murariu(fasconal)
3. Bianca Bian
Fxracing driver :
Postat 08 November 2010 - 10:30 PM
Fxracing driver :
Postat 10 November 2010 - 09:00 PM
Postat 10 November 2010 - 10:39 PM
A fost chestia asta un obstacol la concursuri?
Nu cred, chiar nu conteaza din ce echipa faci parte, din punctul meu de vedere suntem doar pasionati de automodelism care se intalnesc sa se distreze.
Cu cat mai multi cu atat mai bine, distractie mai mare, concurenta , in rest noi sa fim sanatosi, ca boala vine.
Postat 11 November 2010 - 05:30 PM
si acum noutatile : 10-12 decembrie la M.Ciuc FxRacing Winter Open in sala pe mocheta !!
Fxracing driver :
Postat 11 November 2010 - 08:03 PM
Fxracing driver :
Postat 11 November 2010 - 08:19 PM
Fxpower, la Nov 11 2010, 08:03 PM, a spus:
Eu propun : 1/10 buggy, 1/10 truck, 1/10 Touring Open, 1/10 Anduranta cu modele Off-Road 2 ore si apoi sa se aleaga din cele 2 clase(buggy si truck) cei cu modele echipate pentru clasa stock, in acest fel se vor acorda si premiile. Ar fi mai frumos asa...buggy cu buggy si truck cu truck.
P.S.asa am avea toti sanse egale !
Aceasta postare a fost editata de dadooo-stayl: 11 November 2010 - 08:22 PM
Postat 11 November 2010 - 10:23 PM
Pentru ca va fi cursa pe mocheta poate ne vorbesti un pic despre anvelope, atat pentru on-road cat si despre cele de off-road (buggy, ST si SC)
Postat 12 November 2010 - 06:00 PM
Fxracing driver :