Modelism - RHC Forum: FXRacingMS Electric Open Cup 2011 & Winter Series - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

FXRacingMS Electric Open Cup 2011 & Winter Series Clubul sportiv FxRacing Mures

#31 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 26 October 2010 - 08:15 AM

Luciane am citit si eu p-acilea...jos palaria ca vei face mai multe ca anul trecut... tocmai intentionez sa vin esi eu cu un 4wd (sau intentionam) dupa ce am citit ca impui nimh-uri...este absurd, sa ma pui sa imi cumpar dinozauri cand eu in decurs de 2 ani aproape, am inlocuit pana si la statie nimh sau nicd... inteleg sa impui motorul, sasiul, caroseria, rotile sau tractiunea... as intelege daca ai zice "in taxa de participare de x ron, primiti si motorul obligatoriu si packul obligatoriu, avand posibilitatea de a achizitiona separat un alt pack sau motor"... dar de la a impune ca mod de organizare unde toata lumea sa mearga cu unele chestii la fel pana la a-mi spune ca ma obligi sa-mi cumpar un pack de 1500 sau daca am bani sa-mi iau selectionati mi se pare de-a dreptul urat ca sa nu spun alt cuvand mai potrivnic.
Altceva... eu mi-am comandat odata cu pack-urile lipo si sasiul optional la buggy si la short course strict pt lipo... un pack de nimh nu incape...ce faci??? ma pui sa-mi cumpar si sasiul stock sau nu ma bagi in cursa???
Impune niste reguli, dar niste reguli de actualitate, nu imi impune niste reguli ca te gandesti ca robin hood si la the poor... ca oricine isi poate permite un pack lipo mai nou, si daca nu si-l poate permite atunci ce dracu' cauta in modelism??? cu ce schimba o piesa?? sau un motor??? sau mai bine zis, are bani de taxa de participare???
Daca tot vrei clasa de incepatori, fa o clasa de incepatori, dar nu o numi stock...nu are legatura...
fa o clasa de entry level unde au voie sa participe doar cei care au rtr-uri fara cea mai mica imbunatatire...
Dadoo, are dreptate Fasconal, nu mai polua topicul cu filmulete ca sigur nu sunt de la noi (nu m-am uitat si nici nu o voi face), intrucat noi mai avem pana la urmatorul nivel si ei (oricare din ei) sunt cu multe nivele in fata noastra...
De fapt, polemica .... stii foarte bine de fapt ce zic eu si Ovidiu...
0

#32 Useril este offline   daniZZ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 374
  • Inregistrat: 12-January 09
  • Interests:Automodelism

Postat 26 October 2010 - 10:18 AM

Parerea mea........

La clasa stock a fost sezonul acesta o competitie foarte frumoasa si stransa intre 2 piloti foarte talentati cu doua masini absolut diferite. Fara a impune tipul de acumulator.......
Stiti bine ca unul din ei a alergat cu Li-Po iar celalalt cu Ni-MH........
Am mai zis-o si o sa o mai zic, formula de organizare din anul acesta a fost una BUNA, nu trebuie modificata substantial, daca se introduc noi concursuri si noi clase sunt chiar binevenite. Inca o data jos palaria pentru ceea ce faci pentru automodelism.

A fost parerea mea.
Imagine postataOffroad Racer: Team Associated SC10 (Novak GTB+Novak Ballistic 8.5T) RIENERGY BodyDrifter/Touring:Tamiya Ta05 (HPI SC15+LRP V10 Spec4 17x2T) VIENNA POLICE Body
Radio:Ansman W3 40MHz canal 58 For Sale
FlySky GT3B hacked and moded
0

#33 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 26 October 2010 - 03:51 PM

@ Diesel nu exista restricti la clasele de buggy, truck sau SC Pro in ceea ce priveste acumulatorul sau motorizarea atentie mare nici limita de greutate !!! Singura clasa la care vor exista restricti este cea stock care va fi tocmai o clasa entry level. In ceea ce priveste restrictia de ni-mh la aceasta clasa vom mai discuta de asta am creat acest topic. Va readuc aminte ca nu este inca un regulament fixat pe 2011 si voi tine cont de toate parerile in al crea ca sa fie asa cum vi-l dorit dvs concurenti. In ceea ce priveste motorul de stock acesta va ramane acelasi si va fi obligatoriu tocmai pentru a crea o clasa egala. Cine vine pentru prima data in competitie poate alerga la clasa la care doreste si in cazul in care considera ca nu i se potriveste poate alege alta. Asa ca Diesel te asteptam cu interes la anul la probele Pro, pentru proba de stock il asteptam pe junior si sunt dispus sa-i pun chiar si o masina la dispozitie la primul concurs :rolleyes:. In cazul in care se va alerga cu li-po si la stock propun o greutate suplimentara la masina care sa compenseze diferenta de greutate dintre ni-mh si li-po plus 10g. Oricum pana la prima etapa mai e ceva timp si va promit regulamentul din timp plus datele de concurs si vom incerca varianta cu prioritate concursurile afara din sala si in caz de vreme proasta in sala ca sa existe un program fix pentru toata lumea. Intre timp ne pregatim de Winter series care probabil va avea prima etapa in Decembrie 2010.

Aceasta postare a fost editata de Fxpower: 26 October 2010 - 03:52 PM

Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

#34 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 26 October 2010 - 08:33 PM

Multumesc, adica ala micu' iti multumeste :huh:)
(apropo, mi-ai dat banii pe packul ala lipo??? parca da, dar cum eu nu-mi mai aduc aminte bine, cer o a doua parere)

Nu poti crea o clasa de incepatori in loc sa o strici pe cea stock???
Adica la incepatori sa faci ce reguli zici tu, cum ti-am spus si eu mai sus, mai mult pentru cei cu rtr-uri... iar la stock fratioare sa fie batalie maxima intre piloti impunandu-se totusi motorul...chiar si esc-ul, dar nu bateriile;

Inca mai am cu ce sa incarc nimh dar nu mai am cu ce sa ii intretin, sa ii lipesc, sa ii bibilesc...stii foarte bine ca majoritatea au renuntat la nimh si la "intretinatoarele" pentru ele odata cu lipo...
De ce vrei tu sa dai timpul inapoi?
0

#35 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2010 - 09:47 PM

Packul cu pricina din cate imi aduc aminte era pentru dl Fasconal. Cred ca cu el trebuie sa discuti :huh: . Cum spuneam regulamentul nu este inca intocmit asa ca ramane deschis. Subiectul este deschis pe mai multe forumuri si in plus pe email asa ca in total sunt peste 30 de persoane cu care trebuie sa ma pun de acord!!

Aceasta postare a fost editata de Fxpower: 26 October 2010 - 09:48 PM

Imagine postata

Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

0

#36 Useril este offline   off-road 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 27-September 08
  • Interests:sportul cu motor

Postat 26 October 2010 - 10:11 PM

Imi dau si eu cu parerea,voi decide-ti daca o luati in seama sau nu.Eu din cate-am inteles fxpower prin aceste limitari doreste sa faca clasa stock cat mai mult egala si astfel castigarea sau pierderea unei curse sa se faca doar din cauza pilotului.Parerea mea,avand in vedere ca peste 50% dintre concurentii de la clasa stock au deja lipo,ai putea sa-i pui sa alerge toti pe lipo si astfel incrajezi si evolutia,avand in vedere ca cu lipo masinile au o performanta mult mai mare fata de ni-mh.Parerea mea http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Si inca ceva pentru cei care nu stiu si se plang ca masina lor nu e la fel de rapida ca a altora care au lipo:sa se ia in calcul ca un motor cu perii pierde semnificativ din performanta!cu cat cresc orele de folosire cu atat scade performanta...vo spun pe testate,teste facute cu mai multe firme de motoare cu perii si nu din citite sau auzite

Aceasta postare a fost editata de off-road: 26 October 2010 - 10:13 PM

Drive them like you hate them!!!

0

#37 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 27 October 2010 - 09:16 AM

Intervin si eu cu urmatoarele mentiuni:

In urma disccutiei avuta ieri cu Lucian am convenit ca AutoRC Hobby Store sa devina partener si sponsor al acestei competitii. In acest sens, AutoRC va identifica materialele de concurs necesare sportivilor si va oferii discounturi substantiale pentru acestea.
Totodata, vom vom sustine si desfasurarea unei etape (macar) la Bucuresti.
Data va fi stabilita de organizator.
RHCForum - Webmaster
0

#38 Useril este offline   ToX 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1245
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 27 October 2010 - 09:27 AM

Mai baieti, adica io imi iau acumulatori nimh ca sa ma pregatesc si pentru clasa stock si acum voi ii soateti?
Rusinicaaaaaa!
Acum vorbind serios:
- la clasa STOCK a fost frumos anul asta, desi s-a alergat cu nimh, din punctul meu de vedere poate continua la fel(acum sa vedem cati imi sar in cap)
- la clasa PRO eu tot cu nimh am alergat la calificari(deh, fiecare cu ce are), iar in finala cu lipo si sincer sa fiu mi-a placut mai mult cum mergea masina cu nimh pe pista de la Miercurea Ciuc, dar asta e alta discutie din moment ce la aceasta clasa e la libera alegere tipul de acumulatori folositi
- cu marirea timpilor din finale sunt perfect de acord
- lucian(fasconal) stim cu totii ca dadoo este copil, nu cred ca a vrut sa polueze sau sa faca ceva aiurea in acest topic, a incercat sa dea un exemplu, cum toti dam exemple(bune sau rele) daia ii zice democratie, e liber fiecare sa isi dea cu parerea, nu mai fiti asa agresivi. si te retragi din cauza unor filmulete, pacat , cine ne mai scoate de pe circuit, lui Andu cine ii mai face imprimeuri pe tricou, ce naiba uneori mai copii suntem noi.
0

#39 Useril este offline   fasconal 

• ...si nu te doare capul !
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1241
  • Inregistrat: 15-March 10

Postat 27 October 2010 - 09:45 AM

Vezi postareaToX, la Oct 27 2010, 10:27 AM, a spus:

...
- lucian(fasconal) stim cu totii ca dadoo este copil, nu cred ca a vrut sa polueze sau sa faca ceva aiurea in acest topic, a incercat sa dea un exemplu, cum toti dam exemple(bune sau rele) daia ii zice democratie, e liber fiecare sa isi dea cu parerea, nu mai fiti asa agresivi. si te retragi din cauza unor filmulete, pacat , cine ne mai scoate de pe circuit, lui Andu cine ii mai face imprimeuri pe tricou, ce naiba uneori mai copii suntem noi.

M-am retras din topic, nu din competitie. Doream ca acest topic sa fie unul serios, constructiv, sa se emita idei despre conditii de participare, metode de atragere a cat mai multi participanti, sponsorizari etc.
Eu oricum raman implicat in acest campionat.
Fara semnatura...prietenii stiu de ce
0

#40 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 27 October 2010 - 01:06 PM

Vezi postareafasconal, la Oct 27 2010, 10:45 AM, a spus:

M-am retras din topic, nu din competitie. Doream ca acest topic sa fie unul serios, constructiv, sa se emita idei despre conditii de participare, metode de atragere a cat mai multi participanti, sponsorizari etc.
Eu oricum raman implicat in acest campionat.

Si in acest topic se pare, si bine faci ca nu ai ce pierde...
Oricum vad ca oricat de copil este dadoo este unul cu mult bun simt intrucat a incetat imediat ce i s-a atras atentia...
Bravo!!!
Tox, nu iti sare nimeni in cap, dar nu este normal sa nu dea voie la lipo... Cu nimh poate ti-a mers mai bine din cauza greutatii crescute a packului fata de lipo care fiind mai usor, clar si aderenta mai scazuta...
Eu in locul tau Lucian as spune asa: "Clasa stock: obligatoriu roti offroad, caroserie buggy, motor periat capsat 27T..." sau ce motor vrei tu atata timp cat este pentru toata lumea la fel... Exact ca la ETS, aceleasi reguli in principiu...
0

#41 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2010 - 08:56 PM

Salutare la toata lumea. Pentru cei interesati organizam sambata 06 noiembrie de la ora 1 la pista FXRacing din Tg-Mures un mic open de electrice. Taxa 15 Ron pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati 0723289767
Imagine postata

Fxracing driver :

0

#42 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 05 November 2010 - 10:51 PM

Vezi postareaFxpower, la Nov 4 2010, 08:56 PM, a spus:

Salutare la toata lumea. Pentru cei interesati organizam sambata 06 noiembrie de la ora 1 la pista FXRacing din Tg-Mures un mic open de electrice. Taxa 15 Ron pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati 0723289767

duminica va asteptam la sala la 1/28 .....la bucuresti
0

#43 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 November 2010 - 09:19 AM

Cu cea mai mare placere Florin dar nu ne-au venit inca masinutele :mellow: asa ca cursa de astazi e de consolare
Imagine postata

Fxracing driver :

0

#44 Useril este offline   dragos243 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 08-September 08

Postat 07 November 2010 - 09:25 AM

Clasamentul general si poze te rog Fix !!!! Concursul a fost mult mai mare decat am crezut, vremea foarte frumoasa si atmosfera placuta!

P.S. 2# @ buggy-pro class :D

Aceasta postare a fost editata de dadooo-stayl: 07 November 2010 - 09:26 AM

0

#45 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 November 2010 - 04:21 PM

O vreme de vis pentru luna noiembrie. Desi o cursa pusa la cale in doar 2 zile am avut 21 de participanti si le multumesc la toti pentru prezenta. Nu sunt toti in poze din pacate !!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC09303.JPG

Aceasta postare a fost editata de Fxpower: 07 November 2010 - 04:24 PM

Imagine postata

Fxracing driver :

0

#46 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 November 2010 - 04:28 PM

1

2

3

Si marea nostra "problema" cu dl. Dragos !!!!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC09310.JPG
  • Imagine atasata: DSC09317.JPG
  • Imagine atasata: DSC09306.JPG
  • Imagine atasata: DSC09305.JPG
  • Imagine atasata: DSC09320.JPG
  • Imagine atasata: DSC09333.JPG
  • Imagine atasata: DSC09334.JPG

Aceasta postare a fost editata de Fxpower: 07 November 2010 - 04:28 PM

Imagine postata

Fxracing driver :

0

#47 Useril este offline   sandrei 

• MEGA Membru
  • Postari: 1510
  • Inregistrat: 16-November 08

Postat 07 November 2010 - 04:56 PM

Multumim de primirea calda. Ne vedem in weekend la antrenamente!
TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T

Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM

0

#48 Useril este offline   dragos243 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 November 2010 - 06:22 PM

Vezi postareasandrei, la Nov 7 2010, 04:56 PM, a spus:

Multumim de primirea calda. Ne vedem in weekend la antrenamente!

Te asteptam!!!Numai sa fie vreme buna...
0

#49 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 November 2010 - 02:38 PM

Rezultate:

Stock
1.Jako Zsolt
2.Jakab Laci
3.Daniel Barna

Pro-Buggy
1.Jako Zsolt
2.Matei Dragos(dadooo-styl)
3.Fridrik Lucian(fxpower)

SC/Truck
1. Andrei Suciu
2. Lucian Murariu(fasconal)
3. Bianca Bian
Imagine postata

Fxracing driver :

0

#50 Useril este offline   NAF 

• 0722580206
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1373
  • Inregistrat: 07-July 08

Postat 08 November 2010 - 07:42 PM

Brava mai dragos-tine-o tot asa!! felicitari participantilor si sper sa pot sa promit ca la anul echipa"NAF" sa fie si ea prezenta la cursele voastre!!!
0

#51 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 November 2010 - 10:30 PM

O, deci e oficial exista in fine echipa "NAF". O asteptam cu drag la noi.
Imagine postata

Fxracing driver :

0

#52 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 10 November 2010 - 09:00 PM

Vezi postareaFxpower, la Nov 8 2010, 10:30 PM, a spus:

O, deci e oficial exista in fine echipa "NAF". O asteptam cu drag la noi.

Deci la anul avem deja 3 echipe la start plus independenti :)

- Fx Racing
- Speed and Fun
- NAF
Probabil vor veni si AUTORC TEAM , HPI CLUJ TEAM , ###### TEAM <_<

concurs tare .....
0

#53 Useril este offline   ToX 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1245
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 10 November 2010 - 10:39 PM

Chiar conteaza cate echipe sunt si cum se vor numi?!
A fost chestia asta un obstacol la concursuri?
Nu cred, chiar nu conteaza din ce echipa faci parte, din punctul meu de vedere suntem doar pasionati de automodelism care se intalnesc sa se distreze.
Cu cat mai multi cu atat mai bine, distractie mai mare, concurenta , in rest noi sa fim sanatosi, ca boala vine.
0

#54 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 November 2010 - 05:30 PM

Exact Tox a transmis mesajul corect. Cu toate evenimentele care se precipita vom ramane obiectivi. La Fxracing vi in primul rand sa te distezi si sa te vezi cu prietenii !

si acum noutatile : 10-12 decembrie la M.Ciuc FxRacing Winter Open in sala pe mocheta !!
Imagine postata

Fxracing driver :

0

#55 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1031
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 11 November 2010 - 05:31 PM

Clase? Anduranta? :blink:

Aceasta postare a fost editata de ovidiugm: 11 November 2010 - 05:31 PM

Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
0

#56 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 November 2010 - 08:03 PM

Momentan in proiect: 1/10 Stock off-road, 1/10 Off-road Open, 1/10 Touring Open, 1/10 Anduranta cu modele Off-Road 2 ore
Imagine postata

Fxracing driver :

0

#57 Useril este offline   dragos243 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 November 2010 - 08:19 PM

Vezi postareaFxpower, la Nov 11 2010, 08:03 PM, a spus:

Momentan in proiect: 1/10 Stock off-road, 1/10 Off-road Open, 1/10 Touring Open, 1/10 Anduranta cu modele Off-Road 2 ore

Eu propun : 1/10 buggy, 1/10 truck, 1/10 Touring Open, 1/10 Anduranta cu modele Off-Road 2 ore si apoi sa se aleaga din cele 2 clase(buggy si truck) cei cu modele echipate pentru clasa stock, in acest fel se vor acorda si premiile. Ar fi mai frumos asa...buggy cu buggy si truck cu truck.
P.S.asa am avea toti sanse egale !

Aceasta postare a fost editata de dadooo-stayl: 11 November 2010 - 08:22 PM

0

#58 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 November 2010 - 10:23 PM

@fxpower, tot promiti ca aduci spre vanzare transpondere. Cred ca nu sunt singurul care doreste propriul transponder, chiar doua, sa nu mai am grija schimbarii intre manse. Ce se mai aude despre asta?
Pentru ca va fi cursa pe mocheta poate ne vorbesti un pic despre anvelope, atat pentru on-road cat si despre cele de off-road (buggy, ST si SC)
0

#59 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 November 2010 - 06:00 PM

Ok vad ca sunt persoane care isi doresc propriul transponder. Pretul unui transponder personal I-laps este 150 Ron si cei care doresc unul va rog sa ma contacteze pe mail sau tel 0723289767. Am sa aduc 10 buc. Pretul este fix si nu are adaos. Cursa se va desfasura in interiorul sali de sport a clubului din M-Ciuc pe durata a doua zile. Este diponibila si cazare la cerere 30 de ron pe noapte incerc sa rezolv si mai ieftin daca se poate. Vom afisa cat de curand un program al competitiei. In ceea ce priveste suprafata de rulare si anume mocheta ar fi bine sa ave-ti roti rubber pentru masinile on-road gen RP24,CS-27, LRP X30, LRP24 etc si aditiv special pentru mocheta. In ceea ce priveste masinile de off-road se preteaza cauciucuri cu pini mici pentru a avea stabilitate mai mare pe pista nu este necesar aditiv. Ca sa va face-ti o idee am sa pun cateva poze cu modele de roti pentru ambele probe. O alta noutate este acordul incheiat cu proprietari acestui forum prin care forumul RHC este noul partener media pentru cursele noastre. Vom avea toate noutatile despre cursele noastre afisate aici si pe siturile de specialitate partenere in viitor . Bineinteles toti parteneri media vor beneficia de un banner la cursele noastre.
Imagine postata

Fxracing driver :

0

#60 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 November 2010 - 08:16 PM

Super.
Vreau doua transpondere. Haidati repede cu inscrierea la transpondere sa le primim pana la open-ul din Decembrie.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

Raspuns rapid

11 useri citesc topicul
0 membri, 11 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro