Pagina 1 din 1
Nu primesc email la mesajele noi de pe forum
Postat 16 October 2010 - 10:00 PM
SerjuRO, la Oct 16 2010, 10:16 PM, a spus:
Buna seara, sunt inscris pe multe topice si forumuri in RHC.ro dar am observat ca nu primesc din toate partile email de aparitie a unui topic sau reply nou
la subscrierile mele.
Ma puteti ajuta in acest sens?
Mersi anticipat.
la subscrierile mele.
Ma puteti ajuta in acest sens?
Mersi anticipat.
Mergi la "Panoul Meu", iar acolo in stanga ai "Editeaza Informatiile Portalului Personal".
Spor!
Sau varianta domnului Casper
stima, Radu
Aceasta postare a fost editata de radugns: 16 October 2010 - 10:00 PM
Custom CNC parts GNS Racing
Postat 17 October 2010 - 09:05 AM
Salut baieti,
Nu sunt asa habauc incat sa nu ma uit la ,Drafts' sau Spam......dar nu intra.
Nu mai am ce edita in Panoul meu...Am pus setarileinclusiv pe ,,notificare amanata'', sa nu cumva sa se ,,blocheze'' teava cu asa multe mailuri....
Din reply urile la topicul meu am primit doar cele ale lui Shogi si MArian_d, ale lui Radu si Casper nu au intrat........
Daca ma uit in forumuri manual, gasesc o groaza de reply uri si topicuri noi despre care nu sunt anuntat..........
Speram sa se uite la problema mea si un ADMIN...................
Nu sunt asa habauc incat sa nu ma uit la ,Drafts' sau Spam......dar nu intra.
Nu mai am ce edita in Panoul meu...Am pus setarileinclusiv pe ,,notificare amanata'', sa nu cumva sa se ,,blocheze'' teava cu asa multe mailuri....
Din reply urile la topicul meu am primit doar cele ale lui Shogi si MArian_d, ale lui Radu si Casper nu au intrat........
Daca ma uit in forumuri manual, gasesc o groaza de reply uri si topicuri noi despre care nu sunt anuntat..........
Speram sa se uite la problema mea si un ADMIN...................
Arata acest topic
Pagina 1 din 1